Az utóbbi időben nagyon jól nyomja a fiatal csatár

Lehet, h pont azért nyert a Chelsea, mert Torres nem játszott.szajko írta:az röhej és nem röhely.
másrészt meg minek örüljön,ha nem játszatják(igaz ezt magának is köszönheti) vagy nem érzi jól magát a klubnál...
mondjuk lehet,hogy pont azért nem érzi jól magát,mert nem játszatják.
Jelen állás szerint a Chelsea semkanty írta: A Liverpool pedig az elkövetkező években komoly címért nem lesz versenybe.
Csongitól csak annyit kérdezz, h a 2009-es BL elődöntőre emlékszik-e?messideco írta:Valami forrás? Nem másért, csak a szobatársam Chelsea szurkoló, s egy kicsit hecceljemPriNcE27 írta:Hát ez vicces, a Chelsea már 20 millió fontért odaadná Torrest! Ez azt jelenti, hogy egy év alatt 30 milliót buknának rajta!![]()
Az Atletico egyelőre még visszalépés neki, majd a pályafutása végén esetleg visszatér. Nagyon sajnálom egyébként hogy ennyire visszaesett, rossz döntés volt a Chelseabe menni. Meg egyáltalán eligazolni. Ahová mehetne az tényleg csak a Seria A, ahol még el is tudnám képzelni. De ha a lehetőségeket nézzük szerintem jobban járt volna ha Liverpoolban marad, ha nem volt sérült ott mindig ment neki a játék. És egy jó formában lévő Torres szerintem minimum top5-ös csatár!PriNcE27 írta: Hát szerintem az Atlético Madrid, visszavárja őt, és lehetséges, hogy majd ajánlatot tesz a Chelseanek!Szerintem Torres is szivesen visszamenne szeretett klubjába.
Hát szerintem az Atlético Madrid, visszavárja őt, és lehetséges, hogy majd ajánlatot tesz a Chelseanek!kanty írta:Ibrahimovicon a Barcelona mennyit bukott? Így már nem is annyira vicces.PriNcE27 írta:Hát ez vicces, a Chelsea már 20 millió fontért odaadná Torrest! Ez azt jelenti, hogy egy év alatt 30 milliót buknának rajta!![]()
Torres az egyik kedvenc játékosom, optimista is voltam vele kapcsolatban a szezon előtt, de úgy látszik, h neki Londonban nem terem babér.
Hogyan tovább? Jó kérdés. Anglia már nem igazán neki való. Marad Spanyolország és Olaszország. Az olasz foci nem igazán passzol hozzá, tehát szerintem visszatér spanyol honba. Ahogy mondtam, egyik kedvenc játékosom, Fifába le is igazolom a Barcába,de a realitás az, h ide nem fér be és nem hiszem, h Mourinho minden álma El Ninho lenne. Összegezve: nem egyszerű a helyzete.
Ibrahimovicon a Barcelona mennyit bukott? Így már nem is annyira vicces.PriNcE27 írta:Hát ez vicces, a Chelsea már 20 millió fontért odaadná Torrest! Ez azt jelenti, hogy egy év alatt 30 milliót buknának rajta!![]()
Nem lehet egy kellemes dolog!
Hát láttam eddig pár meccsét,direkt miatta néztem Chelsea meccseket,és személy szerint engem lenyűgözött a srác.Védekező középpályás létére rendkívül inteligens,és nagyon jól osztogat,de a kellő keménység is meg van benne.Szerintem ő jobb lehet mint Busi,és én mindenképpen visszavenném a szezon végén.krkic87 írta:Kicsit utánanéztem ennek az átigazolásnak és ezt találtam: http://www.mirrorfootball.co.uk/transfe ... 80841.htmlMichaaBee írta:Ez így hatalmas hülyeség, vagyis az lenne, ha igaz lenne... Sok mindent el tudok képzelni már ebben a világban.Tocy írta:Én úgy tudtam, hogy HA MI AKARJUK, akkor visszavehetjük idén 10 milláért, jövőre 15-ért. De ma úgy hallottam, hogy csak abban az esetben van elsőbbségi opciónk, HA A CHELSEA AKARJA eladni.![]()
A visszavásárlási opció azt takarja, hogy elsőbbségünk van visszavenni a megszabott áron. Ellenkező esetben mondhatná azt a Chelsea, hogy nem akarja eladni, tehát nem kapjuk meg 12-13 millióért, aztán később mégis el akarja majd adni és a City elviszi 25-ért... Ennek úgy van értelme, hogy ha mi jövünk 13 misivel, akkor visszük.
99%, hogy ez így is van, ha pedig nem, akkor egy értelmetlen sz.rság a az egész visszavásárlási opciós ügy.
Egyébként ritkán mondok ilyet, de ma hajrá Chelsea!
szal, elvileg visszavehetjük, 10-ért a szezon végén, 15-ért a köv. szezon végén...
Kicsit utánanéztem ennek az átigazolásnak és ezt találtam: http://www.mirrorfootball.co.uk/transfe ... 80841.htmlMichaaBee írta:Ez így hatalmas hülyeség, vagyis az lenne, ha igaz lenne... Sok mindent el tudok képzelni már ebben a világban.Tocy írta:Én úgy tudtam, hogy HA MI AKARJUK, akkor visszavehetjük idén 10 milláért, jövőre 15-ért. De ma úgy hallottam, hogy csak abban az esetben van elsőbbségi opciónk, HA A CHELSEA AKARJA eladni.![]()
A visszavásárlási opció azt takarja, hogy elsőbbségünk van visszavenni a megszabott áron. Ellenkező esetben mondhatná azt a Chelsea, hogy nem akarja eladni, tehát nem kapjuk meg 12-13 millióért, aztán később mégis el akarja majd adni és a City elviszi 25-ért... Ennek úgy van értelme, hogy ha mi jövünk 13 misivel, akkor visszük.
99%, hogy ez így is van, ha pedig nem, akkor egy értelmetlen sz.rság a az egész visszavásárlási opciós ügy.
Egyébként ritkán mondok ilyet, de ma hajrá Chelsea!
Sajnos úgy néz ki, hogy tényleg ez a helyzet, legalábbis csak nem tudja rosszul Villas Boas: "The buy-back option states that Barcelona can only buy back if Chelsea are willing to sell."Tocy írta:Ma úgy hallottam, hogy mégsincs rá opciónk...vagy valahogy csak úgy, hogy ha a Chelsea el akarná adni, akkor lenne elsőbbségi opciónk...Sztilo írta:Jók a kezdőcsapatok, de ami számomra fontos amellett, hogy jó meccset várok, hogy kezd Oriol Romeu, figyelek majd rá