2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
en sem tom a csapatot sajnalni....sot utalomOrdog írta:Legalább lesz mire fogniuk a vereséget...Los Banditos írta:Raúl 3 hónapra lesérült.Hát már csak ez hiányzott a madridnak.
És Ronaldo kihagyja a Lyon elleni meccset.
Így már tényleg nagyon kevés esélye van a madridnak a győzelemre.
Vhogy nemtom őket sajnálni
Legalább lesz mire fogniuk a vereséget...Los Banditos írta:Raúl 3 hónapra lesérült.Hát már csak ez hiányzott a madridnak.
Gyogyulast a gyereknek...Los Banditos írta:Raúl 3 hónapra lesérült.Hát már csak ez hiányzott a madridnak.
Ezt úgy írtad, mintha nem kb mindenki gratulált volna 1szer vagy többször a csapatodnak az egész madridista fórumról, és mintha annyi zavargás lenne az eurobarcán madridista oldalról.Volt 1, de azt mi is leanyáztuk, ha jól emlékszem.retek írta:Végre egy gerinces madridista....nem hőzöngeni jött ide...elismeri hoogy jobbak voltunk/vagyunk.
Végre egy gerinces madridista....nem hőzöngeni jött ide...elismeri hoogy jobbak voltunk/vagyunk.olinho írta:HALA-MADRID!!!
Gratulálok Barca.
Hajrá Ronaldinho.
Ezekután Tiedé lesz az aranylaszti...
kárlosz miért bizonyította be hogy szánalmas és nagyképű a reál?BaRcADINHO10 írta:kárlosz bebizonyította h milyen szánalmas, nagyképü ez a rejál.remélem megbüntetik azért amit csinált.az ő helyéban befejezném a karrierem.szánalmas, süljön le a bőr a pofájáról.
Igen, ezért nem adtam volna neki kettest, hanem egy karót.retek írta:Mert?? Bekem mit csinált?? Elvégzett 3 szögletet a meccsen, durván ennyiKeelhaul írta:Én bekamnak nem![]()
Én azért merő jóindulatból, Ropinnyónak és bekam-nak adtam volna egy 2-estKeelhaul írta:VV azért párszor elég durvákat művelt, Casillas megérdemelte volna a 3-ast, fogott pár nagyot. (Messi lövését pl, ami simán gól)
Nem, az a 2002-es év szvsz gyengébb volt mint a 2003-as vagy a kettő azelőtt.A 2000-es volt a csúcs, Clásicóval a BL-elődöntőben.Arra a Bl-re gondolsz,amikor a Bayern oda-vissza 4et vert nektek a csoportban,utána meg a nagy támadófocival kb 2-1re nyertetek ellenük,na mindegy.
A címeket el lehet ismerni,de olyan szépen még nem játszott a reál ebben az évezredben mint az új dream team!