Érdekes, amit mondasz. Messiről annyit, hogy valóban jót tenne neki egy sorozatos kezdő hullám, talán akkor nyugodtabban használná ki a nem kevés helyzetét, egyébként jó példa erre Iniesta is, aki szintén óriási játékos, amint bejön megkavarja az álló vizet, de betalálni sose tud, mert egész egyszerűen hiányzik neki a folyamatos játék...Messidona írta:Azzal együtt , hogy nagyon nagy eredmény ez a 3 :0 , bennem van némi hiányérzet amiatt , hogy elszalasztottunk egy lehetőséget a real teljes megsemmisítésére . Ez a csapat atomjaira volt széthúlva , és min. 5 gólt kellett volna rúgni nekik . Gyakorlatilag nem is volt középpályájuk , messze ez volt a leggyengébb ellenfél ebben a szezonban . Ennek ellenére , azt hiszem , hogy a real nem lesz már ellenfél ebben a szezonban , azon is meglepődnék , ha a dobogón végeznének . Más potenciális ellenfél meg szerintem eddig sem volt .
Sajnos abban , hogy csak három lett a vége , Messinek is nagy szerepe volt , aki szerintem az első félidőben a mezőny legjobbja volt , viszont a helyzeteit továbbra is elkapkodja . Ha végre biztos kezdő lenne , ő is lehiggadna , és hamarosan megtőrne az átok . Biztos vagyok benne , hogy hamarosan lesz egy olyan meccse , ahol több gólt is szerez majd , és a bajnokság végén 15 gól körül fog végezni .
A Realról meg - valóban érdekes, hogy idén is (még) ott vannak elöl a táblázaton, no meg tavaly is ugye másodikak lettek, közben meg egész évben ha megnézitek hogy fikáztuk őket, hogy így szarok, meg úgy szarok... szóval elég hullámzó a teljesítményük, összességében igen gyenge, mégis mindig ott loholnak a nyakunkban, hogy van ez?!...
Tényleg ekkora szakadék lenne a Real-Barca és a többi csapat között???
Minden esetre így vagy úgy, a Barca bajnoki címvédését innentől kezdve semmi sem fenyegeti!!! ERRE HATALMAS ÖSSZEGEKET MERNÉK FELTENNI MÁR MOST!!!