Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért nyugtass már meg, hogy ez szerinted nem egy megye II-es kezdőIlúvatar írta:fcbarca0827 írta:Amúgy meg Ilú, pont te voltál az, aki tegnap beírta, hogy: "Hivatalos: a Santossal játsszuk a döntőt."
azért mert nem ilyen kezdőre számítottam. kapsikálod már?
Az igaz, hogy nem a legjobb formájukat élik, de játékkal lehet újra formába lendülni. A másik meg, hogy Alexnek és Cescnek is kell a pihenő, szerintem nagyot hajtottak Madridban.PriNcE27 írta:Én nekem bejön ez a kezdő, bár Pedro és Villa a kezdőben, akik épp nem a legjobb formájukat élik át, szúrja a szemem, bizzúnk benne, hogy jól fognak teljesiteni, de ettől függetlenül győznünk kellene!
Pontosan.fcbarca0827 írta:Ezen a kezdőn mi van félvárról véve? Simán jó felállás. Bajnokikon is szoktunk így kiállni, vagy legalábbis hasonlóakkal. Ha nem lenne még ott Messi, Iniesta, Valdes, még talán én is azt mondanám,hogy lazábban vesszük a meccset, de erre a kezdőre... Simán kell nyerni, minimum 2 gólos különbséggel...Ilúvatar írta: Jaja, pontosan az az érzésem mintha félvállról veszi őket... Pedig komolyan kéne venni őket.
Ezen a kezdőn mi van félvárról véve? Simán jó felállás. Bajnokikon is szoktunk így kiállni, vagy legalábbis hasonlóakkal. Ha nem lenne még ott Messi, Iniesta, Valdes, még talán én is azt mondanám,hogy lazábban vesszük a meccset, de erre a kezdőre... Simán kell nyerni, minimum 2 gólos különbséggel...Ilúvatar írta: Jaja, pontosan az az érzésem mintha félvállról veszi őket... Pedig komolyan kéne venni őket.
Hivatalos kezdő: Valdes , Adriano, Puyol, Mascherano, Abidal, Keita, Iniesta, Thiago, Pedro, Villa és Messi.Ilúvatar írta: ...
DETTÓ, öcsémPriNcE27 írta:Holnap mire felkelek, egyből a TV elibe ülök, és Barca meccset nézek!:D
Mivel 11 fele szoktam felkelni!:lol:
VISCA EL BARCA!
Hát szerencsére én a sulit már befejeztem,( húú de utáltamBarcaman1993 írta:1 nap erejéig szívesen cserélnék veled, de hát suli van... Na sebaj legalább délután megnézem az ismétlést. Már várom, hogy milyen csapattal fogunk felállni. Igazából most látszik, hogy milyen bő a keret. Ha a tavalyi álomkezdővel állnánk ki, akkor is olyan emberek lennének a padon, mint Mascherano, Cesc, vagy Alexis Sanchez. De ezen kívül még ott van Thiago, Maxwell, Adriano, Cuenca és még sorolhatnám. Kíváncsi vagyok, hogy milyen kezdőink lesznek majd.PriNcE27 írta:Holnap mire felkelek, egyből a TV elibe ülök, és Barca meccset nézek!:D
VISCA EL BARCA!
1 nap erejéig szívesen cserélnék veled, de hát suli van... Na sebaj legalább délután megnézem az ismétlést. Már várom, hogy milyen csapattal fogunk felállni. Igazából most látszik, hogy milyen bő a keret. Ha a tavalyi álomkezdővel állnánk ki, akkor is olyan emberek lennének a padon, mint Mascherano, Cesc, vagy Alexis Sanchez. De ezen kívül még ott van Thiago, Maxwell, Adriano, Cuenca és még sorolhatnám. Kíváncsi vagyok, hogy milyen kezdőink lesznek majd.PriNcE27 írta:Holnap mire felkelek, egyből a TV elibe ülök, és Barca meccset nézek!:D
VISCA EL BARCA!
Szerintem még csak az hivatalos, hogy a Santos bejutott a döntőbe.Ilúvatar írta:Hivatalos: Santossal fogunk játszani a döntőben.
Igen, lerágott csont. Egyrészt teli van vele írva ez az oldal, másrészt megtalálod a"Következő meccsek"-nél.csabimo írta:Lehet h már lerágott téma, de azért megkérdezem h esetleg közvetíti valamelyik adó a holnapi és vasárnapi meccseinket? Vagy marad a netes verzió :S
Akkor legalább a döntőt látom élőben! Az elődöntő ismétlését meg megnézem valamelyik délután!fcbarca0827 írta:Vasárnap lesz fél 12-kor.
Ilúvatar írta:Hivatalos: Santossal fogunk játszani a döntőben.