David Villa
- samy85
- Capitá del Barça
Most létezik ilyen? hihetetlen... vétlen szabálytalanság volt? v ....
miharabb várunk vissza! Gyógyulj David!
miharabb várunk vissza! Gyógyulj David!

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
- 19Messi19
- Jugador del Barça
Jobbulást neki és mihamarabbi felépülést kívánok.
Azért kemény gyerek ez a Villa.Más fetrengett volna a földön és ordibált volna,ő meg csak ült ott és jelezte,hogy baj van.Nem semmi.
Azért kemény gyerek ez a Villa.Más fetrengett volna a földön és ordibált volna,ő meg csak ült ott és jelezte,hogy baj van.Nem semmi.
„Magyarnak lenni: Büszke gyönyörűség! Magyarnak lenni nagy szent akarat, Mely itt reszket a Kárpátok alatt.”
- ronaldinho89
- Capitá del Barça
Basszus. egy ilyen sérülés lelekileg is mennyire megviselhet már.. honapokig nem játszhatsz.. remélem legalább a eb-re felépül. nagyon kívánom neki. és jobbulást!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ronaldinho89 2011.12.15. 14:33:09-kor.
Az semmi, valszeg az EB-t is, ami lehet hogy az utolsó nagy tornája lett volna a válogatottal. Így viszont szinte biztos, hogy már 2014-ben nem lesz ott a VB-n (bár én reménykedem)...davidvillabest írta:Szegény VIlla Jobbulást Kivánok! Hiányozni fogsz a csapatnak :/
ráadásul az el clásicót is kihagyja :/
Mindenesetre jobbulást!!!

Your village called. Their idiot is missing.
- Mihu
- Director del Fútbol
Jobbulás kívánok Villa-nak, egy ilyen súlyos sérülés sosem jön jól
Remélem hogy nem töri ketté a pályafutását, mert 30 éves korban fél évet kihagyni, az elég meredek. Lehet hogy a Barca-ban sincs már sok jövője
Lehet hogy amúgy se lett volna, és nyáron elmegy, de így meg szerintem most már biztosra vehető hogy nyáron eligazol.

- albicelesteX
- A Vadász
Én is így vagyok vele.Nagyon sajnálom tényleg,de minőségbeli romlást nem jelent,másik topikban meg már találgatják kit veszünk a télen a helyére.Senkit.Ezt merem állítani.Nem is kell.A másik meg,hogy ez a torna annyira felesleges hogy az valami hihetetlen...socio66 írta:hú,ez elég csúnya,a videón tényleg tisztán kivehető a törés pillanata.
mondjuk hihetetlen hogy ennyitől eltört,pedig villa nem is egy porcelánlábú játékos.
ami a hiányát illeti,megmondom őszintén a jelenléte nekem nem fog hiányozni,az utóbbi hetekben már annak örültem ha csere volt és nem kellett nézni az erőlködését.
hál' istennek itt van alexis,aki amúgy is átvette volna tőle a kezdőtagságot, és lehet cuencát is játszatni,megérdemli.
amennyiben nem lesz a támadóknál több sérülés,minőségben nem fogunk visszaesni.
ettől függetlenül persze kitartást,és mielőbbi visszatérést neki.

- davidvillabest
- Jugador del Barça
-
- Director del Fútbol
szegény embert még az ág is húzza
A mihamarabbi jobbulást!

A mihamarabbi jobbulást!
hú,ez elég csúnya,a videón tényleg tisztán kivehető a törés pillanata.
mondjuk hihetetlen hogy ennyitől eltört,pedig villa nem is egy porcelánlábú játékos.
ami a hiányát illeti,megmondom őszintén a jelenléte nekem nem fog hiányozni,az utóbbi hetekben már annak örültem ha csere volt és nem kellett nézni az erőlködését.
hál' istennek itt van alexis,aki amúgy is átvette volna tőle a kezdőtagságot, és lehet cuencát is játszatni,megérdemli.
- albicelesteX
- A Vadász
Ilyen nincs...
Nagyon sajnálom!

- mes_que_un_club_
- Jugador del Barça
http://www.mundodeportivo.com/20111215/ ... 27520.htmlvisca el barca írta:megnéztem a videót.... fut, elesik és ennyi.... soha nem értettem ezeket a sérüléseket... hogy lesz ebből törés? mert ha páros lábbal rászállnak megértem... de így?![]()
gondolom csak ilyen hajszáltörés, mert őszintén megmondom, nem ugy nézett ki, mint aki belehal a fájdalomba, csak üldögélt a füvün ott faarccal![]()
jobbulást neki!
Itt van egy video amin szépen ki van lassítva. 0:06-nál elég jól látszik, ahogy hajlik a sípcsontja, ki is van merevítve a kép.
- mes_que_un_club_
- Jugador del Barça
Ne hasonlítsuk már egy kéztöréshez!noname írta:Mivel csak egy csont tört el a 2ből, így az sokat javít az esélyeken. Így kb 1 hónap mire leszedik a gipszet. Nekem volt kéztörésem, min2 csont, úgy 1 hónap gipsz. Egy csont 3-4 hét szokott lenni, de mivel lábról van szó, így egy hónap. További 1 hónap pihentetés, +1 mire edzésbe jön. Kb 3.
Nekem egy ismerősömnek kb ugyanazon a helyen tört ketté a sípcsontja mint Villanak, bár neki jóval durvábban, és ő több mint fél évig mankóval járt. Ez a sérülés nem tűnik annyira súlyosnak mint az volt, de 3 hónap alatt tuti nem jön rendbe. Ha szerencséje van és lelkileg is erős tud maradni, akkor az EB kezdetére talán felépülhet (ez vmivel kevesebb mint 6 hónap), viszont hogy érdemes lesz-e elvinni a tornára, az erősen kétséges.
- visca el barca
- Presidente del Barça
megnéztem a videót.... fut, elesik és ennyi.... soha nem értettem ezeket a sérüléseket... hogy lesz ebből törés? mert ha páros lábbal rászállnak megértem... de így?
gondolom csak ilyen hajszáltörés, mert őszintén megmondom, nem ugy nézett ki, mint aki belehal a fájdalomba, csak üldögélt a füvün ott faarccal
jobbulást neki!

gondolom csak ilyen hajszáltörés, mert őszintén megmondom, nem ugy nézett ki, mint aki belehal a fájdalomba, csak üldögélt a füvün ott faarccal

jobbulást neki!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- trey88
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Nézzétek meg a lassítást, lehet látni amikor eltörik:S A büdös durva életbe!!!
http://www.youtube.com/watch?v=FeGEeHAG ... r_embedded
1:08-nál
http://www.youtube.com/watch?v=FeGEeHAG ... r_embedded
1:08-nál
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára trey88 2011.12.15. 13:34:53-kor.
- noname
- Llegenda del Barça
Mivel csak egy csont tört el a 2ből, így az sokat javít az esélyeken. Így kb 1 hónap mire leszedik a gipszet. Nekem volt kéztörésem, min2 csont, úgy 1 hónap gipsz. Egy csont 3-4 hét szokott lenni, de mivel lábról van szó, így egy hónap. További 1 hónap pihentetés, +1 mire edzésbe jön. Kb 3.
A Fifa egy szégyen
- Piquenbauer
- Jugador d'estrella
Egy sérülés soha sem jön jókor, s most ez hatványozottan igaz. Szegény embert az ág is húzza, mondhatnám így is.
Kitartást, és jobbulást Villa.
Kitartást, és jobbulást Villa.
- K900
- Jugador d'estrella
Eddigsem volt formában szeremcsétlen, és még ez is összejött neki ez a sérülés.Ezek után sztem Pepnek igen is elkellene gondolkodnia az eladásán.Mert egy lábtörésnél hosszú hónapokig is eltharthat a felépülése.És valjukbe őszintén,ez a Cuenca még nem elég érett a hosszútávú pótlására.Pedro pedig túlsérülékeny, és ő is formán kivül van jelenleg.Ebben az évben ismét nagy a tétt:bajnokság,bl,kupa.Elkellene hozni Neymart szerintem,mig nem késő.Igazi szupertehetség a srácc, és ontja a gólokat minden szinten.Ő lehet a jövő Messije,ráadásúl azt nyilatkozta hogy hozzánk szeretne jönni és nem a madridhoz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára K900 2011.12.15. 13:27:20-kor.
- xbalix
- Jugador d'estrella
En legjobb esetben irtam. De most irjak h sipcsont. :S Egy sima tores altalaban 6 het, utana veszik le a gipszet, lehet kezdeni terhelni. De a sipcsont az telleg huzos.noname írta:Egy bokatörés nem 2 hónap. Sokkal több. Egy sima törés 2 hónap, a boka kényesebb.
This is what I want to be...DRUG FREE
FC BARCELONA - Szerelem '94 óta
FC BARCELONA - Szerelem '94 óta
- noname
- Llegenda del Barça
Még a sípcsont törés a kevésbé vészesek közé tartozik, persze a törés típustól is függ. Ha nem szilánkos törés, akkor 3 hónap alatt lehet rendbejön, bár valszeg több lesz, nem fogják erőltetni.
A Fifa egy szégyen
Nagyon sajnálom, nehéz időszak lesz ez lelkileg számára.
Bosszantó, hogy egy ilyen meccsen veszitjük el őt.
Bosszantó, hogy egy ilyen meccsen veszitjük el őt.
Messi,Alexis,Pedro,Iniesta,Fábregas és Cuenca is tud elöl játszani, szóval tragédia azért nincs. Ezért is olyan jó a keretünk idén.