Üdv mindenkinek!
Mivel most ünnepek alatt van az embernek egy kis ideje kikapcsolódni, így én is leültem és folytattam a Barcás karrieremet (ps3on). A szuperkupa visszavágóval kezdtem, idegenbe 4-2be huztam be, otthon pedig laza 3-0val.
Gondolkodtam is hogy váltsak nehézségi szinten de mondom most már ebbe a szezonba profin tolom. Nem is bántam meg mert nem egy csapat szó szerint 11 emberrel védekezik ahogy a valóságban így ugyanugy szidom az anyukájukat mint a valóságban mikor eljönnek 1 kontrával és azzal nyernek meccset.

Mindent összevetve a májusi clasicónak már nem volt tétje, szóval nem volt gond, a kupát is behuztam a Sevilla ellen. A kedvenc felállásom ami leginkább hasonlít a mostani Barcára:
---------------Valdés-----------------
------Alves-----Piqué------Puyol----
----------------Busquets-------------
-----Xavi--------Fabregas---Ini-----
----Sanchez-----Messi-----Villa-----
Ezzel a kezdővel toltam végig, rengetegszer rotálva őket. A második idényre annyit változtattam, hogy elhoztam a Cityből Silvát a Bl miatt, mert tudtam hogy nincs minőségi cserém a kp-ra Thiago-n kivűl.
Most már olyat próbálok, hogy mindegyik pályán legyen így azt tesztelem, hogy Silva bemegy árnyéknak Messi mögé, és Busquets kiesik ebből, helyére meg Fabregast teszem. Ez nagyon támadó, így ezt csak akkor alkalmazom, ha tényleg nagy baj van mert így is csak 3 védővel játszok.
Mást nem igazoltam, egyedül még az lepett meg, hogy Iniestáért bejelentkezett a Real 144.000.000milka-csokiért (!) de nem adtam el, mert nincs jelenleg akivel pótolhatnám. Most kezdődött a második szezonom, a szuperkupát 5-3as összesítéssel hoztam a Sevilla ellen, a nyitányon döntetleneztem a Getaféval és most a Realt vertem 4-1re. Jön a Bl, már várom.
Még egy érdekesség volt hogy Messi elakart menni, mert honvágya volt, és mivel gépen nem eredeti a játék ott el is kellett adnom, de itt csak játszattam meg gólkirályt csináltam belőle minden sorozatba és végül maradt.
A másik viszont ami kicsit bántja a szemem hogy minden átigazolási szezonba olyan szinten megkeverednek a csapatok, hogy 2 év után már ilyenek vannak, hogy Villareal egy Gomez-Ibrahimovic csatárpárossal áll ki ellenem. És ez csak egy példa volt, szerintem ezt egy kicsit eltúlozták, hogy mindenki mindenhova.
Egyébként szivesen érdekelne más karrierje is akár más csapattal is.