Fifa, PES, FM

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Varatrix
Director del Fútbol

2012.01.08. 10:53:37

samy85 írta:Srácok tegnap töltöttünk fel egy videót a youtube-ra, ahol haverral a cseleket szituáltuk... kérhetnék pár véleményt? A videó alá is jöhetnek hsz-ek... profi szinten ment a játék. :) Köszike!:D
A LINK:
http://www.youtube.com/watch?v=D83k2G6W_dE
A számot ami alatta megy betudod linkelni youtube-ról vagy valami? Amúgy jó vidi bár sajnos én nem nagyon imerem a 12-es játékot (gyenge a gépem).

Előre is köszönöm! :wink:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
samy85
Capitá del Barça

2012.01.08. 10:51:56

Fernando igen 100 % h profi . nem mondanám hidd el ha nem azon lenne...
saját magam nem csapom be...:) nem tudom merre lax, de ha közel Csurgóhoz személyesen is megnézheted:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára samy85 2012.01.08. 10:54:18-kor.
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Fernando
Llegenda del Barça

2012.01.08. 10:44:15

samy85 írta:Srácok tegnap töltöttünk fel egy videót a youtube-ra, ahol haverral a cseleket szituáltuk... kérhetnék pár véleményt? A videó alá is jöhetnek hsz-ek... profi szinten ment a játék. :) Köszike!:D
A LINK:
És ez biztos, hogy profi szinten van? Mert elég bután reagálnak a védők, nekem nem így csinálnak. (xboxon, taktikus védekezéssel, profin).
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
samy85
Capitá del Barça

2012.01.08. 10:43:47

Messidona10: az attól is függ hogy kivel lövöd a szabadrúgást, mert moindjuk Messivel inkább nyesni kell, még Villa, vagy Ronaldó erőből lövi... tehát nyugodtan hag a csikot felmenni az erőmérőnél... és meglátod... hamar rááll majd a kezed...:)

gyuri03: a vezérlőben állítsd be a cselezési módósító gombot neked tetszőlegesen, mert azt mindig nyomni kell hozzá... aztán állítsd be az "RS" jelű gombokat megint csak neked tetszőlegesen. alapban azt hiszem a billentyű jobb oldalán vannak a számos részen, ahol vannak a nyilak, amelyekkel a 11-est is védeni kell... elég nehéz billentyűn de meglehet tanulni... aztán hajrá... :)
Kép
gyuri03
Jugador d'estrella

2012.01.08. 10:13:25

A LINK:
Ezeket a cseleket PC-n toljátok? :o Csakmert érdekelne hogyan, mert én egy cselt sem tudok csinálni :? :D
Kép

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein

2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat :)
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.01.08. 10:03:06

A LINK:
Az érdekelne, hogy szabadrúgást hogyan lövitek. Ha leszorítom a lövést, akkor a sorfalba vágódik, vagy magasan fölé megy, ha csavarom, simán fogja a kapus. Egyébként tetszik a videó, nagy részét sajna én nem tudom megcsinálni... :D
samy85
Capitá del Barça

2012.01.08. 09:51:21

Srácok tegnap töltöttünk fel egy videót a youtube-ra, ahol haverral a cseleket szituáltuk... kérhetnék pár véleményt? A videó alá is jöhetnek hsz-ek... profi szinten ment a játék. :) Köszike!:D
A LINK:
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.01.06. 20:25:22

Tudjátok mi a szégyen? Hogy az olasz kommentár tudja Laczkó és Koman nevét, de a magyar nem. Nem véletlen váltottam át az olaszra. 1 nagy shit a magyar kommentár. Idegesítő...
A játék meg ritka bosszantó, mivel automentés van minden meccs után és ha mondjuk nem mentek magamtól, és úgy kapcsolom ki a boxot akkor cseszhetek x meccset.
Initom
Entrenador del Barça

2012.01.05. 22:19:57

Akkor már én is :wink:

Tottenhammal kezdtem,2 évemben járok most.Profi szinten játszok.(egyenlőre szoknom kell a védekezést)
1. idényemben megnyertem az FA kupát és a bajnokságot 1 ponttal a Cselzi előtt(1 vereségem volt csak,az is szimulációmiatt)...a kupát a City ellen nyertem meg.

Liga kupából a kékek ejtettek ki 4-1 (szimulációztam).

A comm.s. megnyertem 1-1 után 4-2 re büntikkel a City ellen...a bajnokságba 4 forduló után 3 gy 1 d. 2. vagyok az Arsenal mögött.

A kezdő is fel van felforgatva kissé,ám a cserepad szinte már teljesen más...

Joe Hart-Walker-Carvalho-Verthongen-Assou Ekotto-Parker-Modric-Bale-VdV-Lennon-Sow.

Sow az előző bajnokságba 26 góllal gólkirály lett.

pad valami ilyesmi:
Samba,Dawson,Bender,Bentley,Lens,Hoolger,Goodwilie.

Ami nem tetszik,hogy kapok mondjuk 42 milliót,és egy normális játékos már annyiba kerül...
Abi & Tito
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.01.05. 22:06:32

Szerintem Hummels lesz.

Nekem 2016 január van. '15 nyarán visszavonult Puyol, mert már egy évvel ezelőtt bejelentette, hogy visszavonul, így rá tudtam készülni, de fura mód eltűnt Xavi... :/

Messi sajna nekem már a City-ben van, őt Dani Pacheco pótolja.

--------------Víctor Valdés---------

Dani Alvés--Piqué--Fontás--Abla--

--Thiago--Mascherano--Iniesta----

----Sánchez---Pacheco---Neymar-

Cserék: Mino, Rami, Sergi Roberto, Adriano, Fábregas, Villa, Afellay
Kép
Kép
Kép
fifaorult
Barça B

2012.01.05. 21:48:31

Inkább újra kezdtem, miután Messi elment, újra a Barcával. Első idényemben megnyertem a bajnokságot, a kupában kiestem az elődöntőben, úgy, hogy kaptam 3 gólt a két meccsen, és mind a 3 fejes volt. -.- Szóval most igazolgattam, és vmiért úgy döntöttem, h Xavit eladom,( nem sikerült, mert nem tudott megegyezni a Cityvel, más meg nem jelentkezett be érte) és megvettem Götzét. Ügyes a gyerek, bár még csak két meccset toltam le vele. Aztán a Dortmundból igazoltam egy H betűs védőt, csak most nem jut eszembe a neve.:D -.- KK-ra meg leigazoltam Andersont, meg Sissokkot. A tavalyi idényből még itt van középpályára Shaqiri, aki nagyon gyors, és gyorsan fejlődik, vmint Neymar. Szóval igazából nincs is állandó kezdő csapatom, bár leginkább a sok sérülés miatt...:D
"Tőlünk hangos a tér, visszhangzik minden utca"
MTE! 1987*1996*2003
Kép
Initom
Entrenador del Barça

2012.01.01. 21:25:50

Nincsenmit Bobberto :D

Hát Fifa függő vagyok,köpöm vágom,de még nekem is segítség kellett a kapus vetődáshez :D

amit nem értek....amit már írtam,hogy Messi rúg 22 gólt 17-18 meccsen és mbejelenti hogy elmegy és a reál elviszi 150 ért...ennek semmi értelme így :roll: :(
Abi & Tito
Bobberto
Capitá del Barça

2012.01.01. 21:21:27

Initom írta:
Bobberto írta:Sziasztok!

Egy kissé hülye kérdés és kicsit fura is ennyi év fifázás után, de mi a búbánat az a szr. pont a játékos tulajdonságnál? Köszi :)
hogy mennyire jól rugja a szabadokat.

más: hogy lehet tizit védeni kapussal ? istennek nem megy...
Basszus, tényleg... köszönöm!

Boxon jobb karral, ha PC akkor sajnos nem tudok segíteni :/ nem tudom, hogy segít-e boxon vagy sem, de én az LT kart is lenyomva tartom.
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2012.01.01. 21:20:25

Initom írta:más: hogy lehet tizit védeni kapussal ? istennek nem megy...
Numpadon 4-6.
Kép
Initom
Entrenador del Barça

2012.01.01. 21:18:49

Bobberto írta:Sziasztok!

Egy kissé hülye kérdés és kicsit fura is ennyi év fifázás után, de mi a búbánat az a szr. pont a játékos tulajdonságnál? Köszi :)
hogy mennyire jól rugja a szabadokat.

más: hogy lehet tizit védeni kapussal ? istennek nem megy...

ééééééééés kezdtem a barcával...Messi 18 meccs 22 gól,erre bejelnti hogy elmegy :roll: hova? hát a reálba :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Initom 2012.01.01. 21:21:22-kor.
Abi & Tito
Bobberto
Capitá del Barça

2012.01.01. 21:05:29

Sziasztok!

Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.01.01. 15:22:16

Ha már Barca keretekről van szó én otthon egy ilyet fogok megcsinálni:
------------Valdés------------
-----Puyol-Piqué-Abidal-----
----------Busquets-----------
--Alves---Xavi---Iniesta-----
----------Fabregas-----------
-------Messi-----Sánchez----

Senkit nem fogok majd igazolni mert tökéletes a keret számomra. Alves támadásnál elöl lesz, védekezésnél pedig hátul, Busquets meg végig hátul mint a valóságban :D

Bár inkább majd a City-s karriermódomat fogom vinni, mert lassan vége a szezonnak és amint vége megyek át a Sampdoriához :)
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.01.01. 15:01:33

x360-on Thiagot nagyon jól megcsinálták, az egyik kedvencem. :)
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Messi-Ini
Capitá del Barça

2012.01.01. 14:50:16

18Barca99 írta:Üdv mindenkinek!

Mivel most ünnepek alatt van az embernek egy kis ideje kikapcsolódni, így én is leültem és folytattam a Barcás karrieremet (ps3on). A szuperkupa visszavágóval kezdtem, idegenbe 4-2be huztam be, otthon pedig laza 3-0val.
Gondolkodtam is hogy váltsak nehézségi szinten de mondom most már ebbe a szezonba profin tolom. Nem is bántam meg mert nem egy csapat szó szerint 11 emberrel védekezik ahogy a valóságban így ugyanugy szidom az anyukájukat mint a valóságban mikor eljönnek 1 kontrával és azzal nyernek meccset. :D Mindent összevetve a májusi clasicónak már nem volt tétje, szóval nem volt gond, a kupát is behuztam a Sevilla ellen. A kedvenc felállásom ami leginkább hasonlít a mostani Barcára:

---------------Valdés-----------------
------Alves-----Piqué------Puyol----
----------------Busquets-------------
-----Xavi--------Fabregas---Ini-----
----Sanchez-----Messi-----Villa-----

Ezzel a kezdővel toltam végig, rengetegszer rotálva őket. A második idényre annyit változtattam, hogy elhoztam a Cityből Silvát a Bl miatt, mert tudtam hogy nincs minőségi cserém a kp-ra Thiago-n kivűl.
Most már olyat próbálok, hogy mindegyik pályán legyen így azt tesztelem, hogy Silva bemegy árnyéknak Messi mögé, és Busquets kiesik ebből, helyére meg Fabregast teszem. Ez nagyon támadó, így ezt csak akkor alkalmazom, ha tényleg nagy baj van mert így is csak 3 védővel játszok.
Mást nem igazoltam, egyedül még az lepett meg, hogy Iniestáért bejelentkezett a Real 144.000.000milka-csokiért (!) de nem adtam el, mert nincs jelenleg akivel pótolhatnám. Most kezdődött a második szezonom, a szuperkupát 5-3as összesítéssel hoztam a Sevilla ellen, a nyitányon döntetleneztem a Getaféval és most a Realt vertem 4-1re. Jön a Bl, már várom.
Még egy érdekesség volt hogy Messi elakart menni, mert honvágya volt, és mivel gépen nem eredeti a játék ott el is kellett adnom, de itt csak játszattam meg gólkirályt csináltam belőle minden sorozatba és végül maradt.

A másik viszont ami kicsit bántja a szemem hogy minden átigazolási szezonba olyan szinten megkeverednek a csapatok, hogy 2 év után már ilyenek vannak, hogy Villareal egy Gomez-Ibrahimovic csatárpárossal áll ki ellenem. És ez csak egy példa volt, szerintem ezt egy kicsit eltúlozták, hogy mindenki mindenhova. :?

Egyébként szivesen érdekelne más karrierje is akár más csapattal is.
Az ünnepek alatt énis kedvet kaptam egy kis fifához,a Barcaval kezdtem énis.Legendás a játék nehézsége és a vezetőség szintje is.Úgy gondoltam,érdekesebbé teszem magamnak ezt a Karriert,ezért arra jutottam,hogy csak olyan játékosokat fogok igazolni a csapatba,akik vagy a B-ben vannak,vagy Barcelona nevelések.Nyáron eléggé át is alakult a csapatom,szezon kezdetekor így nézett ki:
-----------Valdes/Masip/Mino------------
Alves/Montoya-Pique/Bartra-Puyol/Fontas-Abidal/Muniesa
------------Mascherano/Romeu---------------
---------Xavi/Fabre-Ini/Thiago--------------
Messi/Lobato-Villa/Rafinha-Sanchez/Pedro

Nagyon sok játékost eladtam,a kölcsönben lévőket is,és ment még Maxwell,Pinto,Busi,Keita és stb...Érdekes,hogy eladtam JDS-t és Sorianot is,és mindkettejüket a B csapat vette meg :D :D :D

A felkészülési időszakom jól sikerült,3-ból 3 meccset nyertem,kapott gól nélkül.Aztán jött a Szuperkupa,ahol két nagyon sima meccsen,idegenben 4:1-re,otthon pedig 5:0-ra nyertem :D A kupában elöbb kivertem a Mallorcat,majd jött a Real.A Bernabeuban 5:3-ra,otthon pedig 4:1-re nyertem,így kivertem őket.Mire a következő körben meg kivert a Barca Atletic... :lol: :lol: :lol:
A bajnokságot végig vezettem magabiztos előnnyel,a végén 96 ponttal és 105 rúgott,illetve 24 kapottal lettem bajnok,7 ponttal megelőzve a 2. Realt,illetve 18 ponttal a 3. Atletico Madridot... :lol:
A gólkirály Messi lett 21 góllal,mögötte jött Villa 20-al,illetve Sanchez 15-el.

Második szezonomat most kezdem,ha befejeztem,ismét jelentkezem :wink: :D :)
Kép
18Barca99
Capitá del Barça

2011.12.26. 23:54:07

Üdv mindenkinek!

Mivel most ünnepek alatt van az embernek egy kis ideje kikapcsolódni, így én is leültem és folytattam a Barcás karrieremet (ps3on). A szuperkupa visszavágóval kezdtem, idegenbe 4-2be huztam be, otthon pedig laza 3-0val.
Gondolkodtam is hogy váltsak nehézségi szinten de mondom most már ebbe a szezonba profin tolom. Nem is bántam meg mert nem egy csapat szó szerint 11 emberrel védekezik ahogy a valóságban így ugyanugy szidom az anyukájukat mint a valóságban mikor eljönnek 1 kontrával és azzal nyernek meccset. :D Mindent összevetve a májusi clasicónak már nem volt tétje, szóval nem volt gond, a kupát is behuztam a Sevilla ellen. A kedvenc felállásom ami leginkább hasonlít a mostani Barcára:

---------------Valdés-----------------
------Alves-----Piqué------Puyol----
----------------Busquets-------------
-----Xavi--------Fabregas---Ini-----
----Sanchez-----Messi-----Villa-----

Ezzel a kezdővel toltam végig, rengetegszer rotálva őket. A második idényre annyit változtattam, hogy elhoztam a Cityből Silvát a Bl miatt, mert tudtam hogy nincs minőségi cserém a kp-ra Thiago-n kivűl.
Most már olyat próbálok, hogy mindegyik pályán legyen így azt tesztelem, hogy Silva bemegy árnyéknak Messi mögé, és Busquets kiesik ebből, helyére meg Fabregast teszem. Ez nagyon támadó, így ezt csak akkor alkalmazom, ha tényleg nagy baj van mert így is csak 3 védővel játszok.
Mást nem igazoltam, egyedül még az lepett meg, hogy Iniestáért bejelentkezett a Real 144.000.000milka-csokiért (!) de nem adtam el, mert nincs jelenleg akivel pótolhatnám. Most kezdődött a második szezonom, a szuperkupát 5-3as összesítéssel hoztam a Sevilla ellen, a nyitányon döntetleneztem a Getaféval és most a Realt vertem 4-1re. Jön a Bl, már várom.
Még egy érdekesség volt hogy Messi elakart menni, mert honvágya volt, és mivel gépen nem eredeti a játék ott el is kellett adnom, de itt csak játszattam meg gólkirályt csináltam belőle minden sorozatba és végül maradt.

A másik viszont ami kicsit bántja a szemem hogy minden átigazolási szezonba olyan szinten megkeverednek a csapatok, hogy 2 év után már ilyenek vannak, hogy Villareal egy Gomez-Ibrahimovic csatárpárossal áll ki ellenem. És ez csak egy példa volt, szerintem ezt egy kicsit eltúlozták, hogy mindenki mindenhova. :?

Egyébként szivesen érdekelne más karrierje is akár más csapattal is.
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.12.26. 11:36:55

Sajnos hiába hosszabbítottam idény előtt Messivel, 2015 telén kérvényezte, hogy adjam el és a Mancity vitte. Helyére megvettem a Poolból Dani Pachecót.

------------Valdés------------

Alvés--Piqué--Fontás--Alba-

---Xavi---Masch----Iniesta---

----Walcott---Villa----Pedro

Cserék: Mino, Adriano, Rami, Thiago, Fabregas, Sánchez, Pacheco
Kép
Kép
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2011.12.26. 11:31:58

A 12-ben a lementett visszajátszásokat el lehet valamivel indítani a gépen? Nem a fifában akarom, hanem pl VLC-vel, hasonlóval.
alberto
Barça B

2011.12.22. 13:39:12

Valaki meg tudja mondani, hogy hogyan kell saját szurkolói hangokat betenni a 12-be? A zenét tudom, de a szurkolásokat sehol sem látom, hogy hogyan kell.

Közben megtaláltam.
ferninho
Madridista

2011.12.17. 15:45:20

mindezt 1 db lan verseny alapján? vagy esetleg vmi más, ami alátámassza?
szerintem úgy értette, hogy a számítógépen a legjobb, ott megy neki a legjobban :D
madridista
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.12.16. 14:17:38

kanty írta:Valaki 08assal online még játszik? Mi most arra vagyunk rákattanva, összes közül a 08 a kedvenc fifám. :)
Nekem az nem tetszett annyira, nekem a 09 a kedvencem. 10 az szörnyű, 11 az már jobb, 12vel meg még nincs sok tapasztalatom,mert "felháborodtam" amikor itt is gyenge a gép. Online meg még nem tudtam megoldani,h játsszak.

szólj ha áttértek a 09re,és tolhatunk párat:D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Válasz küldése