Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
szabadrúgás volt szélről, beadták és les volt, csak a kommentátor úr semmit nem vesz észre.Fecooo írta:jogosan vették el a Sevilla gólját?
nem láttam, csak hallottam... 1-1 helyett 0-2![]()
objektív választ kérek! nagyon remélem, h jogosan vették el...
majd mourinho lenyilatkozza, hogy most bizony milyen szerencsés volt a csapataIlúvatar írta:szokásos módon, mindig nyer a madrid, figyeljétek meg![]()
ezt adom, de a bajnoki címhez nem tudom, hogy elég e...ha a többi csapat nem képes tőlük pontokat rabolni...Kár hogy sose csapják meg őket. Annál nagyobb öröm hogy mi mindig

spori befújta lesnek, csak a vaksi kommentátor úr nem vette észre... (meg te seshutterisland írta:és ezeken múlik....eszméletlen, miket hagy ki a sevilla...üres kapura, 40 centiről...
ferninho írta:nem tudom emlékeztek-e, amikor Casillas 2 éve a Sevilla ellen védte azt a nagyot, hogy üres volt a kapu, odavetődött és megfogta, na most ugyanez eljátszódott
http://www.youtube.com/watch?v=uRlOKmnolqk
most megint fogott egy hatalmasat.
a védelmünk elég gázos, necces lesz ez.
esélytelen,hogy úgy védjen és esélytelen az is,hogy a sevilla úgy betömörüljön és favágóskodjon,mint ellenünk...shutterisland írta:javi varas védhetne úgy, mint ellenünk...
szerk : oké, hagyjuk a meccset
1 pontot, h tud elrabolni?PriNcE27 írta:Gyerünk Sevilla rabolj el 3 pontot a Realtól, de min 1-et![]()
én is úgy szoktam madrid meccset nézniRabbid írta: Megyek beülök tévé elé, és reménykedek 10 percig. Jóestét, jó szurkolást.