Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
jogtalannak érzed?Kelemen Berti írta:a real 11-es el sem maradhat
amúgy ezért lesz gólkirály ronciKelemen Berti írta:a real 11-es el sem maradhat
jaja, nem így akarta....lluisllach89 írta:Jellemző jelenet Cristiano Ronaldotól: Rossz cselből jó passz lett, és miből lőtte a gólt? 11-esből

na ez biztos, mert fognak ők is botlani, de szerintem csak néhány pontot, nekünk pedig ugye maximum annyit szabad, mint ők, és még akkor is kötelező őket verni itthon.folyamatosan hiba nélkül kell lehozni a meccseinket.

Ebből csak a Sevillát hagytam kidaffy írta:idegenbeli húzósabb meccseitek: malaga,sevilla,villarreal(húzós-e?),atm,espanyollluisllach89 írta: Iszonyatosan nehéz lesz, szerintem CDR meccsek is lesznek. De a bajnokságban ha ezt túléljük, akár sínen is lehetünk, mert mi van még húzósabb? Max a matracosok idegenben.

hát igen...lluisllach89 írta:
Lassításnál a póló hátulját mutatják, nevetséges
idegenbeli húzósabb meccseitek: malaga,sevilla,villarreal(húzós-e?),atm,espanyollluisllach89 írta: Iszonyatosan nehéz lesz, szerintem CDR meccsek is lesznek. De a bajnokságban ha ezt túléljük, akár sínen is lehetünk, mert mi van még húzósabb? Max a matracosok idegenben.

adom, bár akármekkora földöntúli bravúr volt, ott is a csatárt kell elővenni, onnan, ilyen helyzetben akkor is be kell rúgni, ha két kapus van...másképp nem megy, látható, hogy a madrid gyengén játszva is gálázik.daffy írta:megérdemli a sevilla. vezethetnének már gólokkal,mert kihagytak kb 4-5 ajtó-ablak helyzetet. nevetségesek
casillasnak meg holnap öntök egy szobrot
albicelesteX írta:Ronaldo a második gólja után mit csinált?Rejszolni akart?Ellenünk meg cumizott.Akkor kicsit szomorú volt a feje.

volt egy falutja, mert elment volna az emberPepe mit csinált amúgy? Mondjuk így is nagyon max 1 gólt lő a Sevilla.
Ez általában így van. Én már hozzászoktamshutterisland írta:csalódott vagyok, mert nem játszik jól a real, és mégis mennek hárommal.