lluisllach89 írta:
Szerk: ozsi!
Pont ezen filóztam én is, nagyon fel kell magunkat szívni. Mert egyszer s mindenkorra összetörnénk a Mou-mítoszt, ha még él. Ugyanis ő az első Madrid edző aki otthoni 4 nyeretlen klasszikus után megtarthatta az állását.
Félek hogy egy esetleges jó Liga tavasz előny lehetne nekik a másik két porondon, de hát kiderült hogy mi vagyunk a JOBBAK mikor a legnagyobb szakadék van a motiváltság terén. Imádkozni kell hogy döntő előtt találkozzunk velük a másik két sorozatban, mert ez a legnagyobb bánatom: Nem mindig a (leg)jobb nyer. Ebben bízhatnak.
Viszont tényleg csak magunkat okolhatjuk ha 2(?) nyert klasszikussal 2. leszünk.
Igen, a nyert klasszikus óta ez jár a fejemben, írtam is akkor is. Hogy valószínűsíthetően nyerjük mindkét Ligás klasszikust (jó azért nem biztos,de valószínűbb,mintsem,h nem) és JELENLEG ez elég is lehet, csak látva a többi idegenbeli teljesítményünket, nem biztos hogy marad a 3 pont a két csapat között.
Ezért remélem,h a srácoknál is teljesen világossá vált a nyert Madridi derbi után,hogy ha ezek után el lazáskodnak akár egy -amúgy, normális motiváltsággal- könnyűnek ígérkező meccset, teljesen felesleges lehet az egész. Ez pedig nagyon rossz érzés lenne, mind nekik, mind a szurkolóknak.
Ez a csapat képes produkálni egy 10-12 meccses győzelmi szériát is akár a bajnokságban, és meg is kell csinálni.
FORCA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.