Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ilúvatar írta:
Alvesben szerintem is simán van még 5 év! De a pótlásán lehet hogy már hamarabb el kell majd gondolkoznunk! Rendkívül sokat tett a klubért, és ez értékelendő, de lehet hogy ha 2-3 év múlva felajánlanak neki egy olyan fizetést mint pl Eto'o-nak nem fog nemet mondani!shutterisland írta:mindig arról van szó, hogy ha majd xavi, vagy mondjuk puyol kiöregszik...na de ha alves ? eszméletlen a pali, idén nagyon jól játszik, támadásban rengeteget tesz hozzá...önmagában megjátsza a jobbszellőt...igazából nem is tudom, hogy kivel lehetne majd pótolni pár év múlva...maiconon kívül nincs a közelében szerintem senki ezen a poszton.
bár szerintem még egy 5 év simán lehet benne.
Egyrészt reménykedjünk, hogy sokáig bírja majd, másrészt Montoyát még nem írnám le.shutterisland írta:mindig arról van szó, hogy ha majd xavi, vagy mondjuk puyol kiöregszik...na de ha alves ? eszméletlen a pali, idén nagyon jól játszik, támadásban rengeteget tesz hozzá...önmagában megjátsza a jobbszellőt...igazából nem is tudom, hogy kivel lehetne majd pótolni pár év múlva...maiconon kívül nincs a közelében szerintem senki ezen a poszton.
bár szerintem még egy 5 év simán lehet benne.
Így van.Zozzy 5 írta:ez nyilvánvalóan korrelálSanama írta:Mióta Adidasban tolja, jelentősen javultleginkább pontosságban
amúgy én biztos vagyok benne, hogy lehetne erre a "tényre" egy olyan reklámot építeni, amitől a sok hülye, csak emiatt inkább venné meg az adidast. csak egy jól megkomponált, tudományosnak tűnő érvelés kéne hozzá. vagy még az se..
ez nyilvánvalóan korrelálSanama írta:Mióta Adidasban tolja, jelentősen javultleginkább pontosságban