Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
21 meccs: 11 gól és 9 gólpassz! Kifogástalan őszt produkált, nagy erőssége volt a csapatnak, és a továbbiakban is nagy szükség lesz rá!Tocy írta:Hm. Hát az első fél éve nem lett éppen rossz2 napja volt igazolt játékosunk, amikor 10 percre beállva aktív részese volt annak a támadásnak, ami eldöntötte a Spanyol Szuperkupa sorsát a Real Madrid ellen, majd következő meccsén szintén csereként beállva gyönyörű gólt vert a Portonak az Európai Szuperkupa döntőjében. A hajrában pontot mentett a Valencia ellen, tökéletes fejesével lényegében eldöntötte a Clásicót a Bernabeuban, majd pedig a Klub VB döntőjében is betalált. Pontosan nem tudom, de asszem 8 bajnoki gól, 1 BL-találat, 1-1 az Európai Szuperkupa és a Klub VB döntőjében, valamint hasonló mennyiségű gólpassz, 3 trófea. Lényegében stabil kezdő, részben miatta váltottunk 3 védőre. Volt egy sérülése, nagyjából 1 hónapot hagyott ki. Impozáns teljesítmény!
de ebben a szezonban egyénileg is jobb lehet.Game90 írta:Hát, csapatszinten már így is ez a legjobb szezonjashutterisland írta:ha csak nem vesz jelentősen vissza ő, vagy a csapat, ez lesz élete legjobb szezonja...mind egyénileg, mint csapatszinten...és akkor még nyáron ott az eb, ahol címvédőként indulhatnak. (és zárójelben itt megjegyzem, hogy a hazaigazolása pluszban jót tehet a válogatottnak is az összeszokottság miatt)![]()
De egyénileg szerintem a 2007-2008-as és főleg a 2009-2010-es szezonban jobb volt.
Azt hiszem ez az üdvözlet szól azoknak is itt fórumon, akik szerint csak egy középszerű játékos és felesleges a padra.
Hát, csapatszinten már így is ez a legjobb szezonjashutterisland írta:ha csak nem vesz jelentősen vissza ő, vagy a csapat, ez lesz élete legjobb szezonja...mind egyénileg, mint csapatszinten...és akkor még nyáron ott az eb, ahol címvédőként indulhatnak. (és zárójelben itt megjegyzem, hogy a hazaigazolása pluszban jót tehet a válogatottnak is az összeszokottság miatt)
Csinálta ő amit rábíztak , de hát 1-0 nál tudták , hogy ez sörmeccs lesz.hogy játszott ma?
Igen, visszanéztem a minap a meccset , csak fabregas ra koncentrálva , állandóan visszajött védekezni elkérni a labdát, mozgatta a real védelmet, tényleg nem láttunk tőle villanásokat , de ő is ki vette bőven a részét a győzelemnek.Ugye fejelt egy gólt, DE!
Ugye nem róla szólt a tegnapi meccs, de illik megjegyezni, h akik figyelmesen követték az eseményeket, embertelent futott, h meglegyen az állandó zavarás, letámadás!
A gólja előtt sztem sprintelt vagy 70 métert, meg is lett az eredménye!
Nem lep meg, aki jól játszik, azt nem kell észrevenni, aki kettőt hibázik az már nem barca-szint a jelenlegi helyzetben itt a fórumon...Game90 írta:Csodálkozom, hogy a tegnapi meccs után senki sem írt ide, pedig 2 gólt szerzettBajnokságban már 7 gólnál és 5 gólpassznál jár 11 meccs alatt.
Remélem a RMadrid ellen is kezdő lesz.
Ideje volt. Jobb így röviden.