Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
RELOAD írta:2011 Save % Rankings:
Valdes 79% - Neuer 78% - Hart 76% - Casillas 75% - Reina 72%
jó ilyeneket olvasni!
Bezony...és ez még szebb lenne, ha nem kapnánk minden idegenbeli meccsünkön legalább 1 gólt. (nem mintha rajta múlna, emlékeim szerint csak a Bernabeuban [auto_cenzúra] gólba volt benne, abban viszont nagyon)RELOAD írta:2011 Save % Rankings:
Valdes 79% - Neuer 78% - Hart 76% - Casillas 75% - Reina 72%
jó ilyeneket olvasni!
Ahhoz képest, amit régen művelt, én hálát adok, hogy csak ennyire bizonytalan. pl. elég csak a 2007es liverpooli meccsre gondolni, ahol többször játszott meg ellenfelet, mint csapattársatPriNcE27 írta: amúgy csk nekem tűnt fel, hogy mostanában nem a legbiztosabb? mivel sokszor elad labdákat, és sokszor nehéz helyzetbe hozza saját csapattársait...
szerintem a védelem is közrejátszik ebben, de ennek ellenére szerintem is dícsérendőlevproff írta:Az Almeria ellen azt hiszem Pinto kapta a gólt. Viszont egyet tényleg kihagytam..2011 01. 16-án kapott egy szabadrúgás gólt a Malagától.zola8787 írta:Hát idén:levproff írta:Az lehet, hogy Valdes egy éve kapott utoljára gólt hazai pályán a Ligában?![]()
Most utána néztem és a Levante talált be elméletileg utoljára neki, még január elején.
9 8 1 0 39-0 25pont
Szerintem az Almeria ellen kapott gólt utoljára (3-1) a 31. fordulóban. Hát elég gyengusz...
Szóval több, mint 1 éve kapott akciógolt.![]()
Nem semmi!![]()
Erre nincs valami rekord?
Az Almeria ellen azt hiszem Pinto kapta a gólt. Viszont egyet tényleg kihagytam..2011 01. 16-án kapott egy szabadrúgás gólt a Malagától.zola8787 írta:Hát idén:levproff írta:Az lehet, hogy Valdes egy éve kapott utoljára gólt hazai pályán a Ligában?![]()
Most utána néztem és a Levante talált be elméletileg utoljára neki, még január elején.
9 8 1 0 39-0 25pont
Szerintem az Almeria ellen kapott gólt utoljára (3-1) a 31. fordulóban. Hát elég gyengusz...
Hát idén:levproff írta:Az lehet, hogy Valdes egy éve kapott utoljára gólt hazai pályán a Ligában?![]()
Szerintem kb. mindenki letudta azzal, hogy tudjuk mikre képesP.U.Y.O.L. írta:Viszont már évek óta nem csinált ilyeneket. Ő is ember és ennyi szerintem bele kell, hogy férjen. Nincs olyan kapus, aki ne fogna ki 1-2 gyengébb meccset. Nos én Valdesnek nem emlékszem kifejezetten rossz meccsére az elmúlt pár évből. Ez az 1. perces baki nyilván betett neki, de nem kell eret vágni, a következő meccstől már ugyan olyan magabiztos lesz, mint ahogyan azt az utóbbi pár évben már megszokhattuk tőle...
Vagy anno amikor De la Pena nak adott gólpasszt és kaptunk ki otthon a Camp Nouban...Capon írta:
Ja ja. Villát azt hiszem 2 szer is telibe rúgta anno és mindkétszer gól lett a vége.
Ja ja. Villát azt hiszem 2 szer is telibe rúgta anno és mindkétszer gól lett a vége.LG írta:Ugyanígy látom. Az utóbbi években már egy teljesen megbízható, magabiztos kapussá fejlődött. De tagnap a régi énjét idézte, rettegni kellett, ha nála volt a labda.Capon írta:Hú ma mit kapott tőlem...
Bár én csak 2 szitura emlékszem hogy tök tisztán odapasszolta az ellenfél játékosának, de haverom azt mondta hogy az 3 volt. Szóval ez ....... ..... ..... ...... ..... .... teljesítmény volt.
Nem tudom mi volt ma vele de a régi "szép" időket idézte.
Nagy szerencséje, h így is behúztuk a meccset, mert így azért könnyebben megbocsátható dolgok voltak(főleg, h a másik kettőből nem is lett gól), de ennyire amatőr, buta hibákat többé nem akarok tőle látni.
Amúgy hasonló módon Villával is rúgatott anno gólokat, mikor még a Valencia játékosa volt.
Ugyanígy látom. Az utóbbi években már egy teljesen megbízható, magabiztos kapussá fejlődött. De tagnap a régi énjét idézte, rettegni kellett, ha nála volt a labda.Capon írta:Hú ma mit kapott tőlem...
Bár én csak 2 szitura emlékszem hogy tök tisztán odapasszolta az ellenfél játékosának, de haverom azt mondta hogy az 3 volt. Szóval ez ....... ..... ..... ...... ..... .... teljesítmény volt.
Nem tudom mi volt ma vele de a régi "szép" időket idézte.
Na igen én sem éretm, ahogy sokan nem értjük szerintem!!! A védelmére az szól, hogy puyol is elrughatta volna és asszem piqé is...A védők hozzák ilyen helyzetbe, pedig nekik tudnikuk kellene hogy benne van erősen a baki Valdesben...Nem kell ilyen szituba hozni az első percben egy classiconsoadroli írta:Nem értem, hogy miért nem lehet elrúgni azt a labdát a jó büdös p*csába. Miért kel mindent "passzolni"? A kirúgásokat miért nem rúgja ki normálisan,és miért passzolja oda a hátvédnek, aki körül hemzsegnek a támadók![]()
![]()
![]()
olvasd el Pep mecs utáni nyilatkozatát s megérted.soadroli írta:Nem értem, hogy miért nem lehet elrúgni azt a labdát a jó büdös p*csába. Miért kel mindent "passzolni"? A kirúgásokat miért nem rúgja ki normálisan,és miért passzolja oda a hátvédnek, aki körül hemzsegnek a támadók![]()
![]()
![]()