- Mamikám, ha húzott volna egy gumit a bot végére, akkor nem esett volna el.
- Ha apád húzott volna gumit a f..szára, akkor most lenne helyem!

Azon kívül, hogy tényleg sok vak ember hord napszemüveget, be kell vallanom, elég furán hangzik így leírva, hogy "egy vak elmegy napszemüveget venni"jelwaz írta:Ugye ez is csak vicc?sjd írta:Vak ember minek vesz magának napszemüveget?![]()
Csak bemásoltam, amit a szavazatok alapján a hét legjobb viccének tartottak (igaz az ötödiket kihagytam).Sanama írta:nem.FCB.Gabesz írta:csak szerintem nem vicces egyik se ? :/
Utolsó jó szerintem, de már régi.FCB.Gabesz írta:csak szerintem nem vicces egyik se ? :/
nem.FCB.Gabesz írta:csak szerintem nem vicces egyik se ? :/
Hát találtam egy ilyet ma:sjd írta:
Nescafé kiírt egy pályázatot, amivel 5x1milliót lehetett nyerni vmilyen ötlet megvalósítására. Na most egy magyar srác a tolószékes öccsét szerette vna meglepni vmivel (nemtom már ez pontosan mi volt), és kitette 9gag-re, h szavazzák fel a videót. Kért 3000 lájkot, kapott 48 ezret![]()
A probléma csak az volt, hogy a versenyben nem ez számított, úgyh a zsűri szépen kihagyta az ötletet a döntőből, erre a srác csinált egy újabb posztot 9gag-re, aminek hatására teletrollkodták a Nescafé Hungary oldalát, már a nemzetközi sajtó meg a CNN is foglalkozott az üggyel.
A konklúzió végül nemtom mi lett, az illető végül belátta, h nincs igaza és leállította a 9gag-eseket, de lehet h ki fog alkudni vmit a Nescafétól.
Nescafé kiírt egy pályázatot, amivel 5x1milliót lehetett nyerni vmilyen ötlet megvalósítására. Na most egy magyar srác a tolószékes öccsét szerette vna meglepni vmivel (nemtom már ez pontosan mi volt), és kitette 9gag-re, h szavazzák fel a videót. Kért 3000 lájkot, kapott 48 ezretbence-barca írta:Úgy gondolom, h ide írom:
Akik 9gagesek eltudnák mondani mi ez a Nescafés cucc?Lemaradtam róla, de mintha lenne vmi magyar vonatkozása...