2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
hát igen, ez békéscsaba.Érdekelne, hol van ez a terem?? Bár ilyen olcsón tuti nem pest..
Érdekelne, hol van ez a terem?? Bár ilyen olcsón tuti nem pest..shutterisland írta:na, 2x voltam azóta, és egy olyan terembe mentem, ami annyira nem hiperszuper, és kevesen járnak, de nagyon tetszik a feelingje.
gépek : 2 fekpad, 1 45 fokos fekpad, egy tárogató gép, egy állvány két csigával, egy hátgép (mellhez meg háthoz húzás), 1 húzódszkodó, 1 vállgép, 1 ülő vádligép, 1 álló vádligép, 1 combfeszítő gép, 1 combhajlítós gép, 1 lábtoló, egy guggolós keret, 1-1 combfeszítő és combtávolítós gép, 2 féle haspad, 1 hasazó állvány(lábememléshez),egy elipszis, egy futógép....úgy nagyjából ennyi, meg ugye kézisúlyok, különböző rudak (francia,stb).
egyszerre 3-4 ember szokott kb benn lenni, szóval tök jó, és tényleg nem volt semmi cink, mikor kis súlyokkal dolgoztam (hisz mivel eddig otthon edzettem, ezek közül csomó gyakorlatot ugye nem is tudtam csinálni) senki nem figyelt, röhögött, susmorgott rajtam, hanem csinálták a dolgukat.
sőőőt...még olyat is láttam, h 30-as éveiben járó 1-2 tag, akik vastagabbak nálam, kb hasonló súlyokkal dolgoztak, mint én...szóval nem volt semmi cink.
1-2 gépnél eltelt pár kínos perc, mire rájöttem, hogy kell kezelni, de inkább nem kértem segítséget![]()
3500 a diákbérlet, bár ha heti 3x járok be napijeggyel, akkor 4 hét alatt 3600-ban jövök ki, szóval tökmindegy.
KOMISZKA : én nem értem, mire gondolsz...most az, hogy valaki "ezen a szinten" használ fehérjét, szőlőcukrot, esetleg aminosavakat, szerintem teljesen rendjén van.
persze, lehet a nélkül is fejlődni, de ennyit megér nekem ez a sport, hogy a rendes étrend mellett megadjam azokat a pluszokat a szervezetnek, amelyeket igényel.
megvetem az olyat, aki 48 kilósan már danabolhoz, meg hasonló szerekhez nyúl, de szerintem a tápkieg az alap.
amióta itt edzek, az összes tag ment edzés után vagy közben inni a lötyijét..
nem mellesleg, én 14 éves koromban kezdtem el edzeni, azóta 6 éve mondhatni rendszeresen (kisebb kihagyásokkal) edzek, és mégis az utóbbi fél évben annyit fejlődtem, mint előtte bő 5 év alatt...mert tavasszal olvastam először utána igazán, hogy hogyan kell kajálni, edzeni, meg mindent, ami ezzel a sporttal kapcsolatos.
előtte MINDENT rosszul csináltam... MINDENT.
most vagyok a 184 centimhez 81 kiló, nem szoktam magam méregetni, annyit tudok, hogy 36 centis a karom, mert azt anyám lemérte múltkor
a célom, hogy most már konditeremben, és mindenre még jobban odafigyelve fejlődek annyit, hogy ha tavasz végén nyomok egy gyors diétát, akkor jól nézzek ki nyárra. (szálkásan olyan 82-3 kiló az álom lenne, de talán nem is lehetetlen)
Én edzés előtt sem nagyon ettem mást, mint csirkét. Csak viszonylag sok gyorskaja,cola ment le. Azóta szerencsére se gyorskaját, se colát nem fogyasztok, de egyébként én is érzem, hogy semmi kedvem nincs az ünnepi kajákhoz... nincs inkább rízs...?!socio66 írta:így karácsony alkalmából úgy voltam vele,hogy ezt a hétvégét kajálás szempontjából egyáltalán nem korlátozom, a tipikus karácsonyi ételek úgyis csak egyszer vannak az évben,és hát ott a 'mama főztje' is ugye,amiből mindenképp enni kell.
viszont még én is meglepődtem,hogy mennyire nem kívánom már a 'szemét kajákat'. tehetnek elém akármilyen finom ízt,úgy vagyok vele hogy jó-jó,de esküszöm hogy szívesebben ennék valami húst rizzsel.
kólából is két pohár ment le,azóta csak az ásványvizet töltöm.
pedig relatíve rövid ideje tartom az étrendet,olyan két és fél hónapja talán,mégis már most érzem,hogy a szervezetem hozzászokott a jóhoz és egyszerűen nem kívánom a süteményeket,édességeket,legyenek azok bármilyen finomak is.
ti hogy vagytok ezzel?
Bocs de ez nagyon nagy marhaság amit mondasz. Szedje csak a kiegészítőt mert annyi fehérjét meg szénhidrátot nehéz bevinni szilárd kajával a szervezetbe. És nem azon múlik hogy hány kilóval nyomsz.De a normális edzés , szinte tökéletes étrend és a tápkiegészitő hármasa a tökéletes és leggyorsabb fejlődés.Komiszka írta:Ha 60-al tudsz fekve nyomni akkor minek használsz kiegészítőket? teljesen felesleges, anélkül is fejlődnél.shutterisland írta:holnap (ma) megyek először konditerembe, mióta komolyabban próbálok edzeni, étkezni, kiegészítőket használni.
fura lesz, direkt egy olyat néztem ki, ahova kevesebben járnak
majd röhögnek, mikor 60kg-al nyomok fekve....
Sztem ezen a szinten abszolút semmi értelme nincs még ezeknek a szereknek.
Egyébként meg senki sem fog rajtad röhögni, én anno 30-al kezdtem szériázni és mindenki segítőkész volt.
Én is rizs-csirke(néha pulyka/marha/disznó) "diétát" nyomok már több hónapja, és 1 szelet kalácsot is úgy kellett lekönyörögnie a nagymamámnak a torkomon..socio66 írta:...
Sőt!!! segíteni fognak hidd elKomiszka írta:Ha 60-al tudsz fekve nyomni akkor minek használsz kiegészítőket? teljesen felesleges, anélkül is fejlődnél.shutterisland írta:holnap (ma) megyek először konditerembe, mióta komolyabban próbálok edzeni, étkezni, kiegészítőket használni.
Sztem ezen a szinten abszolút semmi értelme nincs még ezeknek a szereknek.
Egyébként meg senki sem fog rajtad röhögni, én anno 30-al kezdtem szériázni és mindenki segítőkész volt.
Ha 60-al tudsz fekve nyomni akkor minek használsz kiegészítőket? teljesen felesleges, anélkül is fejlődnél.shutterisland írta:holnap (ma) megyek először konditerembe, mióta komolyabban próbálok edzeni, étkezni, kiegészítőket használni.
Otthon edzettél előtte? Vagy most nem értem mi a gáz a 60ban?!shutterisland írta:holnap (ma) megyek először konditerembe, mióta komolyabban próbálok edzeni, étkezni, kiegészítőket használni.
köszi,már túl vagyok rajta. 1500ft volt,melegvizes,teljesen jónak érzem. csak nem tudok a sok nyálammal mit kezdeni egyelőregergo9 írta: Ezt csak most látom , de felesleges pénzkidobás. Első fogvédőm kb 900 volt egyszerű gumi összesen 3,5 évet bírt köztük több versenyt is , pár versenyen ellenőrizták is nem volt gond.
Idén sikerült elhagyni jelenleg zselés van kb 1500 volt asszem. Sztem ez minden igényt kielégít.
http://bolthely.hu/elsomenet/id/00112_W ... _3_szinben
Ezt csak most látom , de felesleges pénzkidobás. Első fogvédőm kb 900 volt egyszerű gumi összesen 3,5 évet bírt köztük több versenyt is , pár versenyen ellenőrizták is nem volt gond.daffy írta:aki jár küzdősportra az legyen szíves javasoljon fogvédőt!
én ezt néztem ki. ugyan nem olcsó és nem tudom,hogy mennyi időt bír,de talán kezdőként megérné egy normálisra beruházni.
Ez szerintem terheléstől függ, bár nem értek hozzá, csak ahogy magamon látom az alapján mondom.shutterisland írta:mostanában nagyon kihalt a topic.![]()
amúgy az genetika, vagy diéta kérdése lehet, ha valakinek az szép, vastag ér végigvonul a bicepszén ? mint például a linken.
LINK
egy relatíve vékonyabb kart is fel tud kicsit dobni szerintem.
a diéta lehetne a "kulcs", de nem tudom, mennyi zsír van a bicepszen...
a gyökér szülőknek innen is gratulálni tudok csak.daffy írta:izom
ha a jézuska is úgy akarja, akkor elkeltdaffy írta:... ha van vevő,akkor pontosítom az összeget és a mennyiséget is.
Nem is a mérete miatt van gondom, hanem érdekes a kapszula anyaga. De akkor ha te is ilyet használsz akkor oké! Köszi a választ!senkialfonz40 írta:Kedves Abidal!ab1daL írta:Egy hülye kérdést engedjetek meg nekem: vettem Mega Daily One multivitamint, és nem tudom ki használt már ilyet, de ezt biztos egybe kell lenyelni? Eléggé érdekes kapszula, egyet szétszedtem, műanyag féleségnek tűnik nekem, ezt biztos egészbe lekéne nyelni?![]()
A termék: http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=8265
Én most érek a végére a doboznak, igen egyben kell bevenni, naponta kettő alkalommal, én reggel és este szedem, egyébként az Omega 3 sokkal brutálisabb méret és az is simán lecsúszik.
Üdv!
Kedves Abidal!ab1daL írta:Egy hülye kérdést engedjetek meg nekem: vettem Mega Daily One multivitamint, és nem tudom ki használt már ilyet, de ezt biztos egybe kell lenyelni? Eléggé érdekes kapszula, egyet szétszedtem, műanyag féleségnek tűnik nekem, ezt biztos egészbe lekéne nyelni?![]()
A termék: http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=8265