Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem se számol vissza,pedig már rég töltöttem innen...Vito írta:katt a free-re, aztán visszaszámol, utána download-linkre kattBarcaJanko írta:Badi!
Vajon miért nem tudom letölteni?
lehet, hogy én vaok a béna de valami jelszót akar.......
Köszi. A progi meg is van, csak nincs fent a gépenMorminho írta:Real Playernb.nb.nb írta:Ezt a vidit milyen progival lehet lejátszani?Xavi írta:Barca-Werder hivatalos UEFA összefoglaló (angol kommentárral):
ITT
http://letoltes.prim.hu/index.prm?pid=232
Innen letöltheted
Parancsolj.REAL MADRID=AZ ÉLET írta:légyszi a 3 gólt...kössz
Real Playernb.nb.nb írta:Ezt a vidit milyen progival lehet lejátszani?Xavi írta:Barca-Werder hivatalos UEFA összefoglaló (angol kommentárral):
ITT
nem tölthetsz le 1 órán belül 50megánál többet.Los Banditos írta:Csakhogy nekem érdekes módon most nem számol vissza.Vito írta:katt a free-re, aztán visszaszámol, utána download-linkre kattBarcaJanko írta:Badi!
Csakhogy nekem érdekes módon most nem számol vissza.Vito írta:katt a free-re, aztán visszaszámol, utána download-linkre kattBarcaJanko írta:Badi!
Összefoglalóm nincs de a 2 Barca gólról van vidiBodi írta:Megvan még neked ez a video a 2-1-ről?
Ha igen valahova töltsd már fel pls!
Megvan még neked ez a video a 2-1-ről?Ordog írta:Köszi Xavi!!! Jó fej vagy mint mindig:))
Remélem majd lesz vmi igazi kis összefoglaló, ami alatt keményen alázós zene megy:))
Mint a tavalyelőtti 2-1 a bernabudiban-->erről készült az a mátrixos téma:) KÉne vmi hasonló mostanra is:)))