Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem bírtam a feszültséget,a 3. negyed végén lefeküdtem inkábbsocio66 írta:gondolom a bulls meccs végén halálos nyugalommal figyelted bryant betörését.
amúgy gratula.
Igen, nyertél!Zolee23 írta:Hagy kérdezzem már meg, hogy tippmixen ugye a rendes játékidő számít? Twente - PSV-t X-re vettem, rendes játékidőben 0-0. 2x 15 perces hosszabításban vezet egyelőre a PSV.
Tök Szívás...volt 3 szelvényem de gőzöm nincs milyen NHL meccsek voltak és megnéztem volna hogy mit nem nyertem meg...és reggel 10 óta nem lehet felmenni rá...socio66 írta:nekem sem jött ma még be,pedig már forgatnám tovább a tegnap megnyert két ruppót.messi4ever írta:Sziasztok!
Nektek se műkökdik ma a FortunaWin...bár tegnap fogadtam rajta másodszor az első az 500-as ajánlatotok volt...ma nem tudom megnyitni egyik gépemről se az oldalt! Nektek se működik?
nekem sem jött ma még be,pedig már forgatnám tovább a tegnap megnyert két ruppót.messi4ever írta:Sziasztok!
Nektek se műkökdik ma a FortunaWin...bár tegnap fogadtam rajta másodszor az első az 500-as ajánlatotok volt...ma nem tudom megnyitni egyik gépemről se az oldalt! Nektek se működik?
a Marítimoval vigyázni kell,tudnak meglepetéseket okozni pl. múltkor asszem Benfica ellen, illetve a Chelsea is necces (mondom ezt úgy ,hogy én is rájuk tettem)Barcafan9 írta:Trabzonspor-Orduspor H
*(0-2)Barca-Lhospitalet H
*(0-1)SpoCP-Marítimo H
Tottenham-Chelsea V
Ha akarod nyugodtan megoszthatod az elképzeléseidet a jövőben....rta23wu írta:köszönöm!...: )
a nagy happy be még raktam 1et, sajnos most már figyeltem és csak egy ezressel ment
153 Chicago - Montreal H 1,95
157 San Jose - Tampa Bay H 1,95
156 Vancouver - Detroit H 2,28
152 Carolina - Phoenix V 2,22
------------------------------------------1000 x 19 ----- 19000
ez is nagyon jól esett.... : ))
Gratulálok!!!rta23wu írta:sziasztok
csak olvasó vagyok de ma olyan k.... nagy mákom volt, hogy írnom kell
1300 ft ból építgettem a bankrollom, 30 ezernél jártam 1 hónap múlva, aztán ma 28e -es bankrollnál véletlenül 1000 helyett 10000 raktam meg a a következő szelót...
inter- lecce -----h
a. villa - arsenal -----v
man city - stoke -----h
galata - mansis. -----h
udine - juve -fi.e. -- d
8.5... szorzó 10 000 --- 85000
ha neten raksz mixet és írod a feltenni kívánt összeget egy nulla alapból bent van ez miatt voltam először nagyon ideges most pedig nagyon boldog....
szerencsejáték...... : )