Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én sem a vereségtől féltem a skacokat:),de az egész körítés meg a sok hülyeség ami a classicokkal jár ,ebből van már elege az embernek.gergo9 írta:Jobb ez így két meccsen jobban ki fog jönni a különbség mi javunkra formánk felfelé ívelt , 70%-30% ide alsóhangon.
Általában akkor jött a lejtő télen mikor őszt igen jó formában hoztuk na most ez nem igaz.
Bízom a legjobbakban.
Azért a Sikoly dumája se volt gyönge, meg Szenyor Shakira is kapta az ívetab1daL írta:Azért ha összejön a negyeddöntőben a klasszikus akkor megnézném Horti mit alakítana.Tegnap volt egy-két fricskája a Madridnak, nem hiszem, hogy megkapná valamelyik meccset.
![]()
Köszönöm. Úgy néz ki akkor nekem ugrott a második Clasico a síelés miatt, úgyhogy remélem nem hagynak izgalmakat a srácok a visszavágóraValbali írta:Január 18 és 25.sjd írta:A negyeddöntő időpontját lehet tudni már?
Január 18 és 25.sjd írta:A negyeddöntő időpontját lehet tudni már?
Ez miért meglepő? Annyira fogalmatlanok a focihoz az esetek többségében, hogy az fáj, ezért szokott lenni egy szakértő is. Na most Mo-ról beszélünk, amikor egy Urbán Flóriánt hívnak be vb alatt akkor nincs is miről beszélni.Capon írta:off: Én azt nem szeretem a közvetítésekben úgy általában, hogy a kommentátorok azt hiszik, hogy minden percet végig kell pofázniuk. Beszélnek össze vissza mindenféle baromságot, de ténylegesen a futballal kapcsolatos dolgokról meg mélyen hallgatnak. 1-2 szóban megemlítik a taktikát vagy van valami észrevételük van vele kapcsolatban azt annyi. Hány olyan meccs van, hogy a kommentátor TÉNYLEGESEN felhívja a figyelmünket egy érdekes taktikai dologra pl. amit észre sem vettünk?? Különféle háttérinformációkat meg csak úgy fossák... ki, mit, kivel, hányszor...
Csak az első 7 helyezett van egy ágon. A 8.-ik Espanol a másik ágon van, bár a lényegen nem változtat.Cumbee írta:Szépre sikerült az ágrajz. A másik ág csapatai most tapsikolva ugrálhatnak örömükben, a spanyol bajnokság első 8 helyezettje ezen az oldalon van, megspékelve egy Madrid ölő Alvorconnal.
Legutóbb 8-at kaptak tőlünk és ha jól emlékszem 7-et a RealtólPriNcE27 írta:Az Osasuna nem lesz, könnyű ellenfél, a bajnokságban jól teljesít.
Remek mérkőzés lesz!