Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én verzióm:messideco írta: Romero![]()
Zabaleta-Mascherano-Otamendi-Ansaldi
Lucho-Cambiasso-Pastore
Messi- Higuain- Agüero
Fifázz FM helyettS.Agüero írta: Azzal mit lehet kezdeni, ha rossz a helyzetkihasználásom?
Kb: 20 lövés, 10 kapura 1 gól.
Mondjuk nem Premier League, de Leeds United?LM10 írta:Új célt keresek: Az egyik top ligában(Olasz,Angol, spanyol ne, mert ott csak a Barcával lennék, de ott nem akarok most), felakarok ismét emelni a nagyok közé egy nagy múltú csapatot. Mint anno a Barcát 2003-ban kb. És a csapanevek mellé tudnátok ajánlani olyan tehetségeket, mint anno Ronaldinho?( gondolom Neymar meg hasonlóak). Köszi szépen!
Köszi!szajko írta:amúgy arra elfelejtettem válaszolni,hogy nem trequartista,hanem célember vagy kimondott támadó,de erre gondolom már rájöttél.S.Agüero írta:...
amúgy arra elfelejtettem válaszolni,hogy nem trequartista,hanem célember vagy kimondott támadó,de erre gondolom már rájöttél.S.Agüero írta:...
A B csapat játékosait nem úgy jelölöd ki, hogy 25 fölötti mezszámot adsz nekik, őket külön nevezni is kell a B csapatba. Ha viszont oda nevezve vannak, akkor minden további nélkül játszhatnak az első csapatban is (max 6an).LM10 írta:Srácok ezt sohasem értem. A Barcával mindig kijelölöm azokat a játékosokat akikre a B csapatból számítok(25 feletti számot adok nekik), de a bajnokság/BL-re csak azok játszhatnak akik a 25-ös keret tagjai, vagyis a felnőtt csapat. Ezt meglehet vhogy oldani, hogy bajnokin is játszhassanak B csapat játékosok?
Én LuchoraMessiFan írta:Otamendi nem lenne jó belső védőnek? A valóságban szerintem remek hátvéd. Zanettit behívhatnád mert cserének tökéletes. Középpályára pedig keress egy jó irányítót, nem számít mennyi idős. Én Aimarra gondoltam
Felállást meg kell szoknia a csapatnak, az én lokimnak is elsőnek ismeretlen volt, de aztán hozzászoktak és mivel hál' istennek eléggé motiváltak, sorra nyerjük a meccseinket, bár egy nagyobb csapat ellen már be vannak szrva, viszont a végsőkig küzdenekS.Agüero írta:köszi szajko!
még egy kérdés.
azzal mit tudok kezdeni, h a felállásom csak "akadozó" és a mentalitásom is csak "megfelelő".
próbáltam már mindenhogy, de semmi változás.
valami ötlet?
Nálam MESSI játszik a háromszög csúcsán, első szezonjában 61 gól/17 aszisztszajko írta:szerintem Villa-t kezdetned kéne középcsatárként,mert nálam 61-et rúgott az első szezonban, a másodikban féltávnál jár eddig 36-nál.
nem csak a bajnokságban rúgott ennyit,hanem BL,kupa,stb.
nem. teljesen fel van tolva előre és az van beállítva,hogy minden labdát lábra kapjon és cselezhet amennyit akar,akárcsak Messi,viszont ő visszavont csatár,mondjuk ő is rúgott 48-at.S.Agüero írta:és te neked trequartista-nak van beállítva?szajko írta:szerintem Villa-t kezdetned kéne középcsatárként,mert nálam 61-et rúgott az első szezonban, a másodikban féltávnál jár eddig 36-nál.
mert nekem igen.
az úgy jó?
poacherben gondolkodom még, h az lehet jobb.
és te neked trequartista-nak van beállítva?szajko írta:szerintem Villa-t kezdetned kéne középcsatárként,mert nálam 61-et rúgott az első szezonban, a másodikban féltávnál jár eddig 36-nál.