Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tényleg jó rész, de ha már Mel Gibson film akkor szerintem ez a legjobb (legaranyosabb) jelenet:albicelesteX írta:http://www.youtube.com/watch?v=WLrrBs8JBQo
Nekem ez...Ettől ráz ki a hideg,ettől bekönnyezik a szemem...akárhányszor látom,főleg a végétől...
és innen kezdődnek a bonyodalmak... hirtelen feltunik a pályán pepe és ramos, majd kezdetét veszi a soha nem látott mészárlássoadroli írta:The Pitch.scott neal írta:Sziasztok!Valaki segítene abba,hogy mi annak a filmnek a címe ami egy foci stadionbanjátszódik(Azt hiszem az Emirates-ben)és valami horror film,hogy pár szurkoló bent marad éjszaka a stadionban stb... Előre is kösz
A forgatókönyv már készen van, a történetről pedig azt kell tudnunk, hogy két jóbarát és foci szurkoló, Steve és Dan úgy gondolják, már mindent tudnak az életről. Egy nap különleges ajándékot kapnak, éjszaka játszhatnak kedvenc csapatuk pályáján.
A kivételes helyzeteknek ugyanakkor ára van, nem sikerül távozniuk az előtt, hogy a stadion biztonsági rendszere becsukná az összes ajtót. És innen kezdődnek a bonyodalmak...
Előzetest nem találtam
The Pitch.scott neal írta:Sziasztok!Valaki segítene abba,hogy mi annak a filmnek a címe ami egy foci stadionbanjátszódik(Azt hiszem az Emirates-ben)és valami horror film,hogy pár szurkoló bent marad éjszaka a stadionban stb... Előre is kösz
Igazából írd le az első 5 JELENETET,ami beugrana,ha kicsit is agyalni kezdesz rajta. Ami annyira,de annyira ütős volt számodra,stb,stb,stb.kanty írta:Kezdtem gondolkodni, először beugrott öt film, aztán tíz, tizenötnél megpróbálok megállni. Ha lesz rá igény, akkor este berakom a top 15-t, ha nem, akkor maradok az ötösnél.
nem verjük ki egymásnak? de semmi buzulás!