Premier League / The FA Cup
Sunderland verte a City-t. A kis csapatok lettek ilyen jók, vagy a nagyok gyengültek? Bár ez a kérdés elég egyértelmű, a nagy angol bajnokság....
Sunderland - City: 1 - 0
Mu - Blackburn: 2 - 3
Chelsea - Villa: 1 - 3
Nem semmi
Sunderland - City: 1 - 0
Mu - Blackburn: 2 - 3
Chelsea - Villa: 1 - 3
Nem semmi

írtam az idény előtt is,és most is tartom,ezt a chelsea-t teljesen át kell építeni ahhoz hogy megint tényezők lehessenek európában.
volt pár évig egy nagyon jó mag náluk, drogba, lampard, essien és terry vezetésével,de egyrészt azóta ők megöregedtek,másrészt olyan kudarcokat éltek át,mint terry döntőbeli kihagyott büntetője,az ellenünk elszenvedett véleményes elődöntős kiesés,és azt hiszem a liverpool ellen is egyszer egy kétes góllal buktak el.
potenciálisan ebben a csapatban benne volt egy bl-cím,meg is tettek érte mindent,tudjuk hogy nekünk is milyen őrült nehéz dolgunk volt velük mindig,de ahányszor rájuk csapták már az ajtót(talán pont ezt a kifejezést használta valamelyik eset után terry),nem csodálkozom hogy nem tudnak már megújulni harminc x évesen.
sosem szerettem amúgy őket,egyrészt mert a legkellemetlenebb ellenfeleink voltak,másrészt az újgazdagságuk miatt,de némileg sajnálom lampardéket hogy nem sikerült csúcsra érniük,főleg annak fényében hogy pl. egy internek sikerült.
volt pár évig egy nagyon jó mag náluk, drogba, lampard, essien és terry vezetésével,de egyrészt azóta ők megöregedtek,másrészt olyan kudarcokat éltek át,mint terry döntőbeli kihagyott büntetője,az ellenünk elszenvedett véleményes elődöntős kiesés,és azt hiszem a liverpool ellen is egyszer egy kétes góllal buktak el.
potenciálisan ebben a csapatban benne volt egy bl-cím,meg is tettek érte mindent,tudjuk hogy nekünk is milyen őrült nehéz dolgunk volt velük mindig,de ahányszor rájuk csapták már az ajtót(talán pont ezt a kifejezést használta valamelyik eset után terry),nem csodálkozom hogy nem tudnak már megújulni harminc x évesen.
sosem szerettem amúgy őket,egyrészt mert a legkellemetlenebb ellenfeleink voltak,másrészt az újgazdagságuk miatt,de némileg sajnálom lampardéket hogy nem sikerült csúcsra érniük,főleg annak fényében hogy pl. egy internek sikerült.
Chelsea-nél edzőt buktatnak. Legalábbis amikor megnéztem a Villa elleni meccs összefoglalóját, egyből erre gondoltam. De az is lehet, hogy ez a keret leeresztett, mint a lufi. A tavalyi idény után ez már a második, ami jelzésértékű lehet.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Coquelin, Miquel, jók lehetnek, de egyelőre még egyik sem életbiztosítás...
Verma egy-két hét pihenő, de félek, hogy lesz több is. Esetleg Song kerülhet hátra...
És akkor lehet egy olyan kezdő, hogy :
Djorou- Mertesacker- Koscielny-Song
Arteta- Coquelin-Ramsey...
Nem tudom, Song balhátvédként fog-e szerepelni, nálam igen
Verma egy-két hét pihenő, de félek, hogy lesz több is. Esetleg Song kerülhet hátra...
És akkor lehet egy olyan kezdő, hogy :
Djorou- Mertesacker- Koscielny-Song
Arteta- Coquelin-Ramsey...
Nem tudom, Song balhátvédként fog-e szerepelni, nálam igen

- shutterisland
- Director del Fútbol
az mi durva, hogy az arsenal 35 gólt rúgott a PL-ben idén, és abból van persie 17-et vállalt, míg 6-nál ő adta a gólpasszt...tehát a 35-ből csak 12 olyan volt, amihez statisztikailag nem volt köze.
azt hiszem, az ilyet hívják húzóembernek.
azt hiszem, az ilyet hívják húzóembernek.

- scott neal
- Barça B
A cityből veszik kölcsön majd Bridge-t,ha minden igaz!Game90 írta:Ja, de hogy ne örüljek annyira, Vermaelen 2-3 hét off, amiből szerintem lesz 1-2 hónap, ahogy ismerem a játékosainkat és az orvosi stábot...
Egészséges védők: Koscielny, Djourou, Mertesacker.
Sérült védők: Sagna, Jenkinson, Gibbs, Santos, Vermaelen, Miquel (?), Squillaci (?).
Eljött Coquelin ideje
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Titire nagyon kíváncsi vagyok, anno az ő és Vieira fémjelezte Arsenallal nagyon szimpatizáltam.
Biztos, hogy én is le fogok ülni a tv elé ha az ágyúsok játszanak. 

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Avagy Titit hátvédnek hozták visszaGame90 írta:Ja, de hogy ne örüljek annyira, Vermaelen 2-3 hét off, amiből szerintem lesz 1-2 hónap, ahogy ismerem a játékosainkat és az orvosi stábot...
Sérült védők: Sagna, Jenkinson, Gibbs, Santos, Vermaelen, Miquel (?), Squillaci (?).
Eljött Coquelin ideje

-
- aka Game90
Ja, de hogy ne örüljek annyira, Vermaelen 2-3 hét off, amiből szerintem lesz 1-2 hónap, ahogy ismerem a játékosainkat és az orvosi stábot...
Eljött Coquelin ideje
Eljött Coquelin ideje

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Hát a Chelsea az Abramovics-éra talán leggyengébb idényét produkálja...teszem hozzá szerintem a leggyengébb kerettel. Igazából Matán kívül nem tudok olyat mondani, aki sztár, és jól játszik...Malouda-Kalou-Drogba eléggé kevés, Torres no comment, Lampard katasztrófa...
-
- aka Game90
MU, Chelsea kikapott, Tottenham x-elt, Arsenal nyert, jó kis forduló volt ez
8-2 után nem hittem, hogy az év végére feljövünk a 4. helyre. Henry nagyon kell ennek a csapatnak, mert RvP (aki végül nem döntötte meg Shearer rekordját, de azért hatalmas grat neki) kivételével senki sem tud gólt lőni. Ja, a bírót pedig egy döglött vidrával kéne pofán csapni.

- geridoss
- Director del Fútbol
szajko írta:tudtommal MarokkóiVaratrix írta:Chamakh nem francia? Lehet hogy rosszul tudom én kérdezem.
Az U19-eseknél szerepelt francia színekben, de a felnőtt válogatottban a marókkói válogatottat választotta.
ON: Henry nagy "fogás" lesz az Arsenalnak, én is kíváncsian várom, mit tud hozzátenni az ágyusok játékához

A MU és a Chelsea mai meccséhez... szerintem a srácok hamarabb kezdték el a szilvesztert.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- shutterisland
- Director del Fútbol
kikapott a mu és a chelsea otthon, a tottenham pedig (bár ma csak x-elt) mégis kezdi éreztetni, hogy a dobogóra pályázik.
az arsenalnál meg szerintem fontosabb rvp, mint akár messi nálunk.
hol lennének a góljai nélkül
az arsenalnál meg szerintem fontosabb rvp, mint akár messi nálunk.
hol lennének a góljai nélkül

Köszönöm szépen a Unitednek, hogy az utolsó napomat sikerült elrontaniuk... Az összes pénzem feltoltam rájuk, de sikerült nekik kikapni az utolsótól OTTHON!
Amúgy Boldog Új Évet Mindenkinek!
Bocs, hogy ezt ide írtam...
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Amúgy Boldog Új Évet Mindenkinek!
Bocs, hogy ezt ide írtam...
- Primitive
- Entrenador del Barça
Csak félálomba kaptam el néhány mondatot az Arsenal meccs felvezetése előtt.
Henry kölcsönszerződik vissza az ágyúsokhoz márciusig? Vagy csak álmodtam volna?
Mindenesetre én nagyon kíváncsi lennék arra, hogy mit tudna csinálni RvP-vel elöl.
Szvsz Gervinho meg Chamakh nálam kritikán aluliak. És már Arshavinnak is lefőtt a kávé!

Mindenesetre én nagyon kíváncsi lennék arra, hogy mit tudna csinálni RvP-vel elöl.
Szvsz Gervinho meg Chamakh nálam kritikán aluliak. És már Arshavinnak is lefőtt a kávé!
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Arsenal-QPR-ből nemsokára egy jóféle MMA küzdelem lesz, főleg h a bíró nem áll a helyzet magaslatán
(Közben a QPR másodszor kezezett a saját 16osán belül, egyet sem fújtak be)
(Közben a QPR másodszor kezezett a saját 16osán belül, egyet sem fújtak be)
Csak a lényegetlluisllach89 írta:Csalódtam volna, ha 3 sornál hosszabb hsz-t írsz.soadroli írta:Manchester United-Blackburn 2-3

Hamarosan újabb pihenő vár rád, az ilyen teljesen ide kapcsolódó hszek után.
lluisllach89! Te is írhattál volna On-t is abban a hszben, amúgy a meglátásod jogos, de így a tied teljesen Off.

-
- Director del Fútbol
Csalódtam volna, ha 3 sornál hosszabb hsz-t írsz.soadroli írta:Manchester United-Blackburn 2-3

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
-
- aka Game90
Jó kis meccs lehetett, 0-2, 2-2, 2-3! Így már tuti, hogy a ManCity 1. helyen zárja az évet.
Bújjjééééékozás előtt Arsenal - QPR
Arsenal: Szczesny, Djourou, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Song, Arteta, Ramsey, Walcott, Van Persie, Arshavin.
Subs: Almunia, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Gervinho, Chamakh, Benayoun, Coquelin.
http://www.footballstreaming.info/streams/todays-links/
Bújjjééééékozás előtt Arsenal - QPR

Arsenal: Szczesny, Djourou, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Song, Arteta, Ramsey, Walcott, Van Persie, Arshavin.
Subs: Almunia, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Gervinho, Chamakh, Benayoun, Coquelin.
http://www.footballstreaming.info/streams/todays-links/
Manchester United-Blackburn 2-3 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Henry szereplésére kíváncsi leszek, bár még így vénen is egy fokkal jobb játékos mint RVP. Többiről nem is beszélve.
Persze ettől még nem biztos,hogy sokat nyernek vele, minden esetre nagy visszatérés, rövid időre.
Ma:
Pool-Newcastle 3-1
sajnos a N.U. teljesen kipukkadt az elmúlt 1-1,5 hónapban, nagyon össze kell magukat kapják rövid időn belül,ha az Európa Ligát el akarják csípni majd. Kár.
Persze ettől még nem biztos,hogy sokat nyernek vele, minden esetre nagy visszatérés, rövid időre.
Ma:
Pool-Newcastle 3-1
sajnos a N.U. teljesen kipukkadt az elmúlt 1-1,5 hónapban, nagyon össze kell magukat kapják rövid időn belül,ha az Európa Ligát el akarják csípni majd. Kár.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Varatrix
- Director del Fútbol
12-es mez + szakál= Tiszta Kanouté lett!Game90 írta:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
-
- aka Game90
Majd csak januártól.ab1daL írta:Furcsa lesz 12esben látni.Amúgy hétvégén már játszhat is akár?
A meccs előtti sajtótájékoztatón Wenger bejelentette Henry érkezését (illetve,h Tit elfogadta a "felkérést"), de hozzátette,h még a Red Bulls jóváhagyására szükség van. Vélhetően január elsején lesz hivatalossá nyilvánítva a transzfer, mivel akkor nyílik meg az átigazolási piac.