Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem valószínű, mert ezek közül senki sem játszik középen. Egyedül Pedro tolta múltkor a 3. ligás csapat ellen, de mintha pályán sem lett volna...visca el barca írta:pinto - alves, pique, fontas - thiago, xavi, busq, cesc - cuenca, alexis, pedro
a marca azt mondja ez lesz, nekem tetszik
Haha, bocseszkurdt írta:Ezt honnan veszed? Én több helyen is utánanéztem és úgy tűnik, a sportklub nem adja...![]()
Hát elvileg a SportKlub nem adja.DigiSport+ viszont közvetíti 21:55tőlFirefox írta:Akkor most melyik adó fogja közvetíteni? a Digi vagy a SportKlub? bocsi de nagyon lemaradtam
amúgy se játszottak volna szerintem.ab1daL írta:Messi és Valdés is influenzával küzd, így nem játszanak ma az Osasuna ellen. -sport.es
Ezt honnan veszed? Én több helyen is utánanéztem és úgy tűnik, a sportklub nem adja...salas9 írta:Mind a kettő közvetíteni fogjaFirefox írta:Akkor most melyik adó fogja közvetíteni? a Digi vagy a SportKlub? bocsi de nagyon lemaradtam![]()
Mi a PR Telecomnál vagyunk.MichaaBee írta:Melyik az a szolgáltató, ahol van mind a kettő?S.Agüero írta:Engem nem érint a dolog...
Van Digim meg SportKlubom is, szóval nekem tökmindegy melyiken nyomatják a meccseket.
Max annyiból jobb, h Digin van, mert ott szvsz jobbak a kommentátorok.
Nekem Antenna Digital van, és ott van SportKlub és Digi is. Digi 2 viszont egyelőre nincs sajnos.MichaaBee írta: Melyik az a szolgáltató, ahol van mind a kettő?
Melyik az a szolgáltató, ahol van mind a kettő?S.Agüero írta:Engem nem érint a dolog...
Van Digim meg SportKlubom is, szóval nekem tökmindegy melyiken nyomatják a meccseket.
Max annyiból jobb, h Digin van, mert ott szvsz jobbak a kommentátorok.
Zsíír, pont most lesz bekötve a Digi, amin nincs Sportklub. Most már nem zavarLionel85 írta:DigiSporton lesz a Copa del Rey
http://laliga.blog.hu/2011/12/30/januar ... anyol_kupa
Sajnos megint mi szívunk, akiknek nincsen DigiSportjuk, mehetünk a netre nézni a meccseket....
Várom már mikor fogják a spanyol bajnokságot is elvinni....
Speciel nekem ennél jobb hír nem kellett mára. Digim van, ott nincs Sportklub, már mai nap majdnem előfizettem másik szolgáltatónál is esetleg Mindig TV de mondom várok még, nézem neten. Erre bemondják, hogy a kupameccsek ott, hát tényleg nagy volt az öröm.Sztilo írta:Remélem sose viszik el a bajnoki meccseket jó helye van annak a sport tévén.Lionel85 írta:DigiSporton lesz a Copa del Rey
Sajnos megint mi szívunk, akiknek nincsen DigiSportjuk, mehetünk a netre nézni a meccseket....
Remélem sose viszik el a bajnoki meccseket jó helye van annak a sport tévén.Lionel85 írta:DigiSporton lesz a Copa del Rey