2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Igen, basszus elég [auto_cenzúra]. pedig olyan jól jelent meg na mind1 akkor leírom:Bob_Marley írta:Nem sokat látok belőle, de csak egy tipp:Még a fifanál itt a fórumon ovlastam, hogy ha nem olyan elérési útat adsz meg az installálásnál amiben nincs ékezet, akkor nem ismeri fel!
Nem látom a képet, de pl ha c:játékok\NBA 2k12 akkor lehet ez a baj!
Mert mintha azért nyöszörögne, hogy ninvs megfelelő jogosultságod az eléréshez!
Ez csak tipp!!!!
szerk: írd be a Googlebe a hibaüzenetet és 2k12 biztos kiad háromezer oldalt, az a baj én a képet nem látom!:lol:
Az a baj, hogy amikor bemásolnám, azt írja ki, hogy engedély megtagadva... És forduljon az Everyone-hoz... Na ebből egy kukkot sem értek...Bob_Marley írta:Nem tudom mert nincs meg PC-n, de elolvastam a Reloadedes verzió nfo-ját ésneobarca írta:Valaki tud segíteni? Bob talán? Felraktam a 2k12-t de nem tudom, hogy hova kell másolni a crack filet. Egyszerűen nem találom. Win7-em van...
1. Unrar.
2. Burn or mount the image.
3. Install the game.
4. Copy over the cracked content from the Crack dir on the disc to your
<install> dir.
5. Play the game. Don't allow it to go online, use the firewall if need be.
6. Support the software developers. If you like this game, BUY IT!
bemásolod van ezer fájl ha rákérdez felülír jó, ha meg nem, akkor keress nfo-t, vagy esetleg más tudja, de én nem tudok ennél többet mondani!
Nem tudom mert nincs meg PC-n, de elolvastam a Reloadedes verzió nfo-ját ésneobarca írta:Valaki tud segíteni? Bob talán? Felraktam a 2k12-t de nem tudom, hogy hova kell másolni a crack filet. Egyszerűen nem találom. Win7-em van...
Senki sem tud segíteni?neobarca írta:Valaki tud segíteni? Bob talán? Felraktam a 2k12-t de nem tudom, hogy hova kell másolni a crack filet. Egyszerűen nem találom. Win7-em van...
sztem a memória bőven kevés . de letöltheted, hátha eldöcögTocy írta:2.2gb-os AMD processzor, 768 MB RAM, 128 MB videokártya...ezekkel érdemes letöltenem a 2k12-t? El fog indulni?
Mák, hogy volt egy biztonsági mentésem.. huh..MessiFan írta: 11-ben nem lehet feljutni szóval kezdj újat.. Vagy válts a 2k12-re!:D
11-ben nem lehet feljutni szóval kezdj újat.. Vagy válts a 2k12-re!:DRonaldinho&Barca írta:Még annyi kérdésem lenne, hogy a nyári edzőtábor után egy D-ligás csapathoz kerültem, ami horror, legalábbis az ottani játék.
Hogyan lehet feljutni egy NBA-s csapathoz? :S
Bob_Marley írta:http://downloads.moddingway.com/category/170.htmlneobarca írta:Bob! NBA 2K12-höz van már a legvégső keretfrissítés?
Igaz csak tavalyi, de 1 napos
http://downloads.moddingway.com/category/170.htmlneobarca írta:Bob! NBA 2K12-höz van már a legvégső keretfrissítés?
Ha van lehetőséged válts 2k12re myplayer módban sok az újítás!Ronaldinho&Barca írta:Srácok, elkezdtem tegnap játszani NBA 2K11-ben a My Player móddal. Indiana draftolt második körben, most edzőtáborban játszok, vagyis próbálok, mert nem valami könnyű azokat az előírt utasításokat teljesíteni sokszor. Tudtok egy kis infót adni, hogy hogy épül fel ez a my player? Lehet csapatot váltani? Mennyire lehet benne fejlődni? Jobb mint a menedzser vagy a szezon mód? Izgalmasnak tűnik, de jobb xboxon mind psp, máshogy oldották meg.
Rage, F1 2011, BorderlandsMessa írta:Mondjatok nekem 3 játékot Xboxra, amiket mindenképpen ajánlanátok. (Fifán kívül)
Van lehetőségem hármat kívánni, szóval tippeket kérek.![]()
Bármilyen kategória, autós, katonás, lövöldözős, sport. Akármi. Ami Szerintetek a 3 legjobb.
Igen, kicsit fura az osztott képernője : IlyenMessa írta:Erre voltam kíváncsi. Meg konkrétan arra, hogy osztott képernyővel működik ez, vagy hogy?
Tegnap szedtem le, de nagyon komolyblupatrik írta:Szia!fcbarcelona10 írta:Hali!
Valaki vélemény a Saints Row: The Third-ről? :DD
Nagyon egy beteg játék!De jó értelemben!Kicsit GTA feeling,de mintha egy unatkozó pszichopata csinálta volnaEgyébként tényleg állat.
Szia!fcbarcelona10 írta:Hali!
Valaki vélemény a Saints Row: The Third-ről? :DD