shutterisland írta:...
pozitívat?
szerintem még mindig nem annyira vészes itt a helyzet,mint más országokban,csak megszokott mindenki egy viszonylag jó életszínvonalat,aztán most fogják a fejüket,hogy ajjaj. meg lehet nézni,mi van tőlünk keletebbre.
Nem tudom mennyire pozitív,sőt semennyire, de én úgy látom,messze még a kút alja, sok lehúzás lesz itt még, ennél komolyabb bajok is.
az államadóssággal meg annyira "nem kell" foglalkozni, mert minden országnak van, nálunk nagyobb is.
Itt a legnagyobb baj szerintem nem azzal van,hogy 400 forint felett van a benzin. Hanem azzal,hogy a fizetések a béka hátsója alatt vannak.
Mert nagyon szépen hangzik a statisztikában,hogy az én 2 diplomával rendelkező pedagógus édesanyám keres 200ezer huf körüli összeget, de bruttóban!!! nettóban ez 120-130 között van kb. Pontos számokat nem tudok most mondani. Jah,és a 200ezer sem normális, az orvosfizetésekről meg inkább nem is beszélnék,olyan is van a rokonságban.
A másik baj,hogy az összes politikus hazudozik világnak,senki sem különb a másiktól.
A jelenlegi rendszer legnagyobb szállóigéje: "Így mindenkinek jobb lesz".
Jah,nekik főleg.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."