2012.01.04. 15:01:23
Tegnap komolyan mondom egyszerűen nem hittem a szememnek. A vicc kedvéért írtam ide ki, hogy Malaga győzelmet várok, de a meccs is egy vicc volt. Azért az hihetetlen, hogy senkinek sem sikerül megfognia a Realt... Volt egy kis Real makk néhány Malaga játékos rásegítésével. Azért a Real első két gólja nem kevés szerencse eredménye. Khedirától 3 méterre pattanik a labda, majd belepöcköl egyet és visszapattanik elé, Higuain gólját már meg sem említem. Emellett egy fontos részlet mellett elsiklottunk, ugyanis Pelle kiválóan lecserélte a holland mágust, míg bejött ez a Rondon gyerek. Játékban messze elmaradt a hollandtól, ráadásul ha jól emlékszem 2-2-nél egy oltári nagy helyzetben alapvonalról fölé lőtt, ahelyett, hogy leadta volna az üresen bent álló társnak. A Malagá 0-2-ig tökéletesen védekezett, erre mihelyt bekapták az elsőt rendre nem zártak vissza, ami számomra érthetetlen. A Real helyzeteinek nagy része abból adódott, hogy az emberek elfelejtettek hátramenni, mi meg aztán már tudjuk, hogy milyen egy felállt védelem, vagy -1,2 emberrel szemben támadni. A meccs végén pedig a Malaga örülhetett az eredménynek, mert amilyen helyzeteket kihagytak a madridiak az már nevetséges volt. A 2. játékrész helyzetei alapján megérdemelt Madrid siker, de bőven alakulhatott volna máshogy. Már kezdtem reménykedni, hogy nem lesz Klasszikus, de a 2. játékrészben rádöbbentem, hogy ez nem valószínű. Üssük szét ma az Osasunát!
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor