visca el barca írta:tegnap éjszaka nagy várakozással ültem le a vasököl c film elé.
bátran állítom h a tavalyi év legrosszabb filmje. azt hittem kapok vmi frankó kis transformers lightot, vmi iszonyatos képi világgal, meg akcióval.
erre ez az egész film olyan, mint vmi vasárnap délutáni, szirupos, családi disney film. elcsépelt történet, tele bárgyú sablonokkal, és 0 látvánnyal.
3/10
Pár kommenttel alattad írtam erről a filmről,egy kicsit azért pozitívabb véleményt,mivel kábé egy időben néztük a jelek szerint

Nyilván ízlések és pofonok mások,de sztem erős egy kicsit a legrosszabb tavalyi film jelző.Persze nagyban befolyásolja egy film megítélését,h mit is vár tőle az ember. Nálad a túlzottnak bizonyuló elvárás ütött vissza ezzel a mini transformers-es dologgal.Én pölö nem sokat vártam tőle a tréler alapján,egy ilyen egyszernézős popcornmozit.Nem is csalódtam egy cseppet sem,sőt,egészen élvezhető volt.Még akkor is,ha teljesen egyetértek (ahogy én is írtam) ,h a sztori semmi újat nem ad,sablonos.De vmiért mégis bejött.Adom a Disney-s hasonlatot,ugyanez ugrott be annál a résznél,amikor
a kiscsávó ismerkedik a kikukázott robottal és mondja neki,h "tudom,h értesz engem". Am az egész film passzos lenne egy Disney mozihoz,a kisgyerek és a tékozló apuka megkapó története robotokkal megspékelve,mesébe illő
Nah,végülis nem vitatkozni akarok,tiszteletben tartom a véleményed.Cs annyit fűznék hozzá,h valszeg a kettőnk közti különbség az előzetes elvárás miatt ilyen éles,pedig ugyanarról a filmről beszélünk

Evvan...
Más.
Tegnap néztem a
30 perc vagy kevesebb c. mozit.
Nekem speciel ez is tetszett,vannak benne jó dumák.Egyszeri megnézésre bőven jó,nem időrabló film. Külön pirospont a fészbúk-os poénért,tudva,h a főszereplő játssza a Közösségi hálóban az alapítót