Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
pedig én simán el tudom képzelni, kifejtem...Bányász írta:Game linkjében ez a mondat volt érdekes számomra:
"Viszont az a vendéglátós, aki a masszív dohányosok elvesztésétől fél, nem látja azt a tömeget, akiket a füstmentességgel csalogathatna be."
Nem érzem,h tömegek kezdenének el járni a helyekre csak azért mert megszűnik a dohányzás.Aki szeretett eljárkálni az szerintem eddig is eljárt aki meg eddig nem járt el az szerintem nem fog csak azért mert már füstmentesek a helyek.Persze biztos lesz ilyen is de azt hiszem nem ez lesz a jellemző.
Ezt egyébként már a dolog kezdetén se értettem.Ugye először ez csak Pesten lett bevezetve ha jól tudom.De könyörgöm.A Váci úton(vagy valami forgalmas helyen) egy buszmegállóba tényleg az én szál cigim a legnagyobb baj?Tényleg attól a cigitől kell óvni a többieket?vagy buszmegállóba?
Itt a lényeg..Bányász írta:Nem szigorítani kéne sokkal inkább legalizálni.sok helyen ebbe az irányba haladnak az kellene ha mi meg itt még ezen is szigorítanánk...
Igen,pontosan arra gondoltam. Az a gond hogy megint átestek a ló másik oldalára,lehetne dohányzó/nem dohányzó részleg(természetesen elkülönítve) vagy valami egyéb megoldás. A vonaton én sem engedném,azt a pár órát simán ki lehet bírni. Alkohol..Én még emlékszem arra amikor reggel kilenc előtt nem lehetett alkoholt venni sem a boltban,sem a presszókban. Leleményes dolgozók kávés csészéből szürcsölték az unikumot,illetve a rumot egy kis kávéval felöntveBob_Marley írta:Ezt hirtelen nem értem!Arra gondolsz, hogy jövedéki adó kiesés?Abban igazad van, hogy jól esik egy sör vagy kávé mellé, de úgy gondolom ha már elmegy az ember valahova, akkor természetes dolog, hogy arra a kis közösségre is tekintettel van ahova ment, s a saját szokásaiból elhagy dolgokat, s egyfajta toleranciát mutat a nemdohányzók felé!Tim írta: Viszont a móka kedvéért ki kellene próbálni hogy két napig nem vesz senki,semmilyen dohányterméket az országban..Lehet újra gondolnák ezt a dogot.
Jól esik, de 2 perccel a kávé elfogyasztása után is jól esik, még ha természetesen nem ugyanaz!
Viszont ha már itt tartunk, akkor nem csak a dohányosokon kellene mindig szigorítani, hanem az alkoholfogyasztás, s hát a kábítószerekről nem is beszéltem...
Hát egy labrador támadás után nem is csodálkozom!Tim írta: És ha már S.Agüero is szóba került..Az előbb töröltem a kutyás gif-et,a múltkor meg belinkelt egy agyonvert gyereket.Kezdek aggódni a srác miatt.
Ezt hirtelen nem értem!Arra gondolsz, hogy jövedéki adó kiesés?Abban igazad van, hogy jól esik egy sör vagy kávé mellé, de úgy gondolom ha már elmegy az ember valahova, akkor természetes dolog, hogy arra a kis közösségre is tekintettel van ahova ment, s a saját szokásaiból elhagy dolgokat, s egyfajta toleranciát mutat a nemdohányzók felé!Tim írta: Viszont a móka kedvéért ki kellene próbálni hogy két napig nem vesz senki,semmilyen dohányterméket az országban..Lehet újra gondolnák ezt a dogot.
Én eddig nem igazán hallottam, h helytelen lenne az unszimpatikus, de legalább ma is tanultam valamit.Más. Igazad van az unszimpatikus kérdésben,de az antipatikus nagyon hülyén hangzik,nekem egy "ellen patikus" ugrik be róla
És ha már S.Agüero is szóba került..Az előbb töröltem a kutyás gif-et,a múltkor meg belinkelt egy agyonvert gyereket.Kezdek aggódni a srác miatt.
De ettől ugyanúgy helytelen. Attól, hogy sokan írják a muszáj-t ly-nal, még nem lesz helyes (más kérdés, hogy a nyelvünk evolúciója bizonyos szempontból így ment végbe, de azt hiszem manapság elég egyértelmű szabályaink vannak)L.Messi 10 írta: Azért ez picit más tészta. A köznyelvben nagyon sokan használják ezt a kifejezést annak ellenére, hogy az antipatikus lenne a megfelelő szó.
Tudom ajánlani az "ellenszenves" kifejezést ez esetbenTim írta: Más. Igazad van az unszimpatikus kérdésben,de az antipatikus nagyon hülyén hangzik,nekem egy "ellen patikus" ugrik be róla
Nehéz ügy ez,mert borzalmas dolog egész éjjel füstben pácolódni,másrészt egy kávé,vagy egy sör mellé "jár" a cigi.El lehet szívni persze utána is,de nem ugyanaz.Viszont a móka kedvéért ki kellene próbálni hogy két napig nem vesz senki,semmilyen dohányterméket az országban..Lehet újra gondolnák ezt a dogot.Bob_Marley írta:Én 7 éve dohányzom, s mégis azt mondom jó dolog ez a rendelet!
Engem ugyanúgy zavar ha cigifüstben ülök egy étteremben, vagy pubban csípi a szemen, ráadásul a kabátom is büdös lesz![]()
Én hozzászoktam már, hogy bent nem dohányzom így nem jelent akkora problémát, azt meg nem hiszem, hogy visszaesne így a helyek forgalma, egyszerűen az embereknek meg kell szokni, hogy kijelölt helyre elmész és rágyújtasz, mondanom sem kell ez nyugaton abszolút nem jelent gondot!
off:
olyan szó nincs, hogy unszimpatikus, láttam a zene topikban S. Agüerotól, s szúrja a szememÉn már csak ilyen antipatikus egyén vagyok aki beleszól ebbe, mert kb olyan mint a "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J
" (muszáj)!
Azért ez picit más tészta. A köznyelvben nagyon sokan használják ezt a kifejezést annak ellenére, hogy az antipatikus lenne a megfelelő szó.Bob_Marley írta:off:
olyan szó nincs, hogy unszimpatikus, láttam a zene topikban S. Agüerotól, s szúrja a szememÉn már csak ilyen antipatikus egyén vagyok aki beleszól ebbe, mert kb olyan mint a "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J
" (muszáj)!
Jajj, ezt a gif-et most muszáj volt?S.Agüero írta: Mekkora egy ... rohadék !![]()
Az ilyenekkel csinálnám meg ugyanezt, amit szegény állatokkal művelnek! El se tudom képzelni, hogy valaki hogy tud ilyet csinálni egy szerencsétlen állattal, főleg egy kutyával...S.Agüero írta: Mekkora egy ... rohadék !![]()
Dobnám le őt a hídról egyből!![]()
Remélem a kiskutya nem pusztult meg...![]()
na én az ilyeneket annyira utálomPuskás Ferenc nem vásárolt a bershkában, nem volt converse cipője, se szilikonórája, mégis focista volt.
http://digi.hu/lakossagi/tv/kabeltv#kab ... rnakinalatvíscaelbarca!forever írta:most nézem hogy a mecset a digi sport +on adják....... az a gondom lenne hogy digim van, de a digisport + nem találom sehol... nem tudjátok hogy lehet beállítani ?
valami olyasmik.HAnonymus írta:Extrasensory perception, life after death, telepathy?
http://www.youtube.com/watch?v=Iz3q47og ... re=related
Áh.. ha elmondanám biztos hülyének néznétek.HAnonymus írta:Szerintem meg de, hát mi ráhatásod volt arra hogy hova szüless?S.Agüero írta:... mert nem véletlenül születtem ide, Mo.-ra.![]()
Szerintem meg de, hát mi ráhatásod volt arra hogy hova szüless?S.Agüero írta:... mert nem véletlenül születtem ide, Mo.-ra.![]()