2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A net ugyanolyan gyors mint eddig, ezt csak ma tapasztaltam, de nagyon zavarókanty írta:De betölti-e rendesen? Nem lehet, h a net lassú vagy közbe megy torrent?Barcaádám írta:Üdv mindenkinek!
Mitől van az hogy youtubeon 480p-ben (!) lassúak, sőt már már szaggatnak a videók? Hogy lehetne ezt orvosolni?(mind firefoxban mind chromeban néztem, sőt a firefox most frissítette magát....)
Előre is köszi
De betölti-e rendesen? Nem lehet, h a net lassú vagy közbe megy torrent?Barcaádám írta:Üdv mindenkinek!
Mitől van az hogy youtubeon 480p-ben (!) lassúak, sőt már már szaggatnak a videók? Hogy lehetne ezt orvosolni?(mind firefoxban mind chromeban néztem, sőt a firefox most frissítette magát....)
Előre is köszi
Szerintem várjál még, csak lehet, hogy nem látta az üzenetet. Szerintem ha nem sikerült volna kézbesíteni neki az üzenetet, akkor biztosan írt volna vissza a rendszer, hogy sikertelen kézbesítés. Ha megbízható tag, akkor mindenféleképpen fog válaszolni. Szerintem.rszergej írta:Hali!
Olyan kérdésem lenne, vaterán elküldtem egy megrendelést és személyes átvétel opcióval. Nos, ezek után mi a teendő? Küldtem már üzenetet is, de még választ nem kaptam, de közben láttam, hogy már azóta volt fönt a honlapon. Várjak még, vagy van vmi amit kihagytam? Elvileg megbízható a tag.
Előre is kösz a választ.
Ja igen, kezdő vaterás vagyok, mert inkább személyesen válogatok abból, ami kéne.
Köszi. Azt nem tudod, hogy ami most benne van az uTorrentbe, azt hogy rakhatnám át ide?kennyke04 írta:régen én is azt használtam, de nekem nagyon töredezte a vinyót, szóval váltottam bittorrent-re (7.2.1 van most) szinte ugyan olyan a kezelőfelülete, meg a valódi különbségét se tudnám megmondani, de nekem ez tökéletesen működik lassan 3éve, csak ajánlani tudom!soadroli írta:Szerintetek melyik a legjobb uTorrent?? Mostanában az enyém nem nagyon akar seedelni.
régen én is azt használtam, de nekem nagyon töredezte a vinyót, szóval váltottam bittorrent-re (7.2.1 van most) szinte ugyan olyan a kezelőfelülete, meg a valódi különbségét se tudnám megmondani, de nekem ez tökéletesen működik lassan 3éve, csak ajánlani tudom!soadroli írta:Szerintetek melyik a legjobb uTorrent?? Mostanában az enyém nem nagyon akar seedelni.
az apple remek cuccokat gyárt,amelyek rendkívüli minőséget képviselnek. egy hátrányuk van,hogy az almát meg kell fizetni és ár-érték arányban nem túl jók. ennek ellenére minden termék remek(ha nem nézed,hogy mennyibe volt). 21ért én vinném a helyedbenadam_1519 írta:Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek megérné egy iPod touch 3(füllhallgatóval, töltővel ) 21000 ft-ot? Felvan töretve és semmi baja nincs csak a hátlapja egy kicsit karcos, de hát melyik iPodnak nem ?
Victor_Valdes írta:ezt igy ertem..de en egy alkalmazasra gondoltam, ami jatek közben nem engedi lekapcsolni a kepernyöt, vagy ha videot nezek..meg is talaltam a multkor csak hulye fejjel nem mentettem le.
beállítások-kijelző-képernyő időkorlátja,vagy valami hasonló,és ott beállítod mondjuk 30 percre.Victor_Valdes írta:Androidra keresnék egy olyan alkalmazást, amely nem engedi "lekapcsolni" a kijelzőt játékok, netezés stb közben. Egyszer már megtaláltam, akkor nem találtam hasznosnak, de most szükségem lenne rá, és sajnos fogalmam sincs, hogy mi lehet a neve, és a google se nagyon volt segítőkész.
Na én megtaláltam. Keress 1 olyat, hogy kompatibilitás. És azt kapcsold ki, vagy be nem tudom már, változtasd meg az a lényegIlúvatar írta:skacok, kéne egy kis help...
az egész fórum alá van húzva ha ráviszem az egeret az oldalra, de ha leviszem az egeret a tálcára, akkor megszűnik az aláhúzás..
baromira idegesítő... hogy tudom kikapcsolni?
nekem is ilyen és kb minden második embernek.már sokszor volt kérdésIlúvatar írta:skacok, kéne egy kis help...
az egész fórum alá van húzva ha ráviszem az egeret az oldalra, de ha leviszem az egeret a tálcára, akkor megszűnik az aláhúzás..
baromira idegesítő... hogy tudom kikapcsolni?
Nenenene most már világos sorryvisca el barca írta: vagy megprobaljuk negyedjére is?