Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Andris
Adminisztrátor

2012.01.08. 23:37:19

Én meg azt mondom hogy senkinek nem jár az a luxus, hogy végigsétáljon egy teljes mérkőzést. Még a regnáló aranylabdásnak sem.

Az persze, hogy neki mégis jár ez, nem feltétlen az ő hibája.

Nem az első, nem is a második eset hogy ezt csinálja. Hogy hajlandó erre, azért ő a hibás, maximálisan, és elítélendő módon. Hogy hajlandóak elnézni neki, azért pedig valószínűleg Guardiola.

Megmondom kik játszottak ma rosszul: Alves, Busquets. Például. Bűnrosszak voltak. Messi nem rosszul játszott, hanem nem játszott.

10 emberrel, és edző nélkül játszottuk ma le a katalán derbit.

És lehet sírni hogy elvesztettük a bajnokságot, de nincs így.
És lehet divatdrukkerezni, aki úgy gondolja hogy nem történt óriási nagy gond, ami immár tényleg viszonylag jónak mondható eséllyel a bajnokságba került. Mert ma igenis clasico távolságon kívülre kerültünk, ami pedig azt jelenti, hogy egyáltalán nincs a kezünkben a bajnokság, méghozzá pontosan ettől a perctől.

A bíró egy rakás trágya volt, épp csak annyira, mint minden másik spanyol bajnokin. Ráadásul az utolsó 15 percben tévedett legtöbbet, amikorra tisztességes csapat már rég eldönt egy bajnokit. Úgyhogy erről ennyit.

Épp most hoztuk fel lélektanilag a madridot, és pontosan egy valamire van feltétlen szükségünk hogy hibázzanak. Too bad.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2012.01.08. 23:39:17-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Tomsa
Entrenador del Barça

2012.01.08. 23:37:02

Szerintem sem ültünk rá az eredményre, egyszerűen csak pontatlanul játszottunk. Bíró elmehet a ..., azért ez durva volt! Próbálok lehiggadni meg minden, de nem veszem be, hogy 2 bíró közül egyik sem látta a kezezést. Bár mit is várok a partjelzőtől, aki 2 egyértelmű onside-ot befújt :roll: Ettől függetlenül volt pár nagy helyzetünk, amiket be kellett volna rúgni. Alexis nagyon gyenge volt ma, Messi is önmagához képest, a többiek szerintem jól játszottak. A bajnokság pedig még nem futott le!
dak900
Jugador del Barça

2012.01.08. 23:36:34

Mikaos írta:A ganaj lelkületű emberek mindig valami ellen cselekszenek, és mindig valami ellenében tudják csak definiálni önmagukat. Ez az Espanyol. De ha lenne egy ilyen Atletico Madrid, akkor azt könnyebben viselném.

Jobbak voltunk. Azonban sajnos 1-2 kulcsember gyengesége, a másik csapat tudásán felüli játéka, és pár helytelen bírói ítélet miatt az eredmény nem ezt tükrözi.

A Madrid is fog botlani. Tudom, minden évben féltek/félünk, hogy nem fognak botlani, de eddig mindig botlottak valamikor.
Botlani fog? Most nem azért, de nézd meg, hogy hány téves ítélet sújtott minket, és hányat a Madridot...ez nem összeesküvés elmélet, csak realitás :!: :!: Persze ha rúgtunk volna 3-at, akkor nem sírhatnánk itt, hogy nem kaptunk tizit...ma 1 embert tudok mondani, aki nagyot játszott, és az Valdes :!: :!: Amúgy idegenbe, mintha nem is az a csapat menne ki, aki hazai pályán szokott.... :evil: Ja, és értelmes dolog volt behozni Keitát, és levinni Fabregast... :roll:
Sergi
Jugador del Barça

2012.01.08. 23:36:30

Azzal van itt a baj h az aktuális ellen már elnézést az összes moderátortól,de muszáj leírnom, az "anyját meg.aszná az 1 pontér ellenünk,míg a Madridnak simán lefekszik"...ez tisztán látszik...
andris871120
Jugador del Barça

2012.01.08. 23:36:13

aynas írta:ez a bajnokság már elment. minidg nem lehet nyerni. azért a kupában ütni kéne a reált. benne van a levegőben, hogy idén se bl-t se kupát nem nyerünk.
Ember a szezon felénél se vagyunk!!!!!!!!!!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.08. 23:35:58

ab1daL írta:Azt mondjátok el nekem, hogy mi az oka annak, hogy otthon mindenkit megverünk több góllal, NULLÁT kapva, idegenben pedig szenvedünk? Mert én megmondom őszintén nem tudom az okát.
Talán motiváció, de legfőkéépen koncentráltság hiánya!
Otthon a Campban odafigyelünk minden idegszállal, idegenben meg ilyen apróbb hiábakt vétünk mint pl ma is a gólnál nézzük, hogy jön befelé, megpattan majd befejelik!
Lehet jól lakottság, nem tudom de abszolút megfigyelhető idegenben 1-1 pillanatokra kihagyunk (az ellenfél kapuja előtt is), s az ellenelek meg kihasználják és beverik!
Kép
Kép
Kép
nyalesz
Jugador del Barça

2012.01.08. 23:35:51

ab1daL írta:
nyalesz írta:akkor is bajnok lesz a csapat, a madridnak is fognak jönni ilyen meccsek mint tavaly az Osasuna meg sp.gijón.
Na és ezek hol voltak a szezonban eddig két meccset leszámítva?

majd lesznek.... légy türelmes :)
"Ünnepeld a sajátjaid sikerét, de legyél óvatos az ünnepléssel, ha mások vesztenek vagy hibáznak. Egy nap ugyanis veled is ugyanaz megeshet, ami velük."-Johan Cruyff
Tdavid
Entrenador del Barça

2012.01.08. 23:35:37

Galen írta:
Tdavid írta:Gratulálok Turienzonak meg a pajtásainak és az Espanyolnak akik kifejezett mód szimpatikusan játszottak.... :evil:

Sánchez 0, Messi 0, Alves 0, Piqué 0, Pedro 0

Holnapi nap remélem Messi nem kap aranylasztit.És remélem ezt nem kell magyarázni miért...
5 pont hátrány, nem világvége.De ez az idegenbeli mérleg katasztrófa.

Lassan jön egy újabb Clássico hullám.Amire ha nem figyelünk kegyetlenül beégünk.Szóval gatyába kéne rázni a srácokat mert ez így egyáltalán nem tetszik.

(Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen este után kell holnap korházba feküdnöm :evil: )
Te melyik meccset nézted? :D
egy szerencsétlen 1-1-es meccset
Kép
aynas
Capitá del Barça

2012.01.08. 23:35:19

ez a bajnokság már elment. minidg nem lehet nyerni. azért a kupában ütni kéne a reált. benne van a levegőben, hogy idén se bl-t se kupát nem nyerünk.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.01.08. 23:35:10

"ilyeneken mehet el a bajnokság"...ez a mondat kettő kivételével az összes idegenbeli meccsünk után elhangzott.
Szerintem ezzel konkrétan el is ment.
És ezt most nem a pesszimizmus meg a csalódottság mondatják velem,hanem reálisan nézve gondolom így.
-5 pont, hiába van még sok,nekünk messze nem ez volt az utolsó pontvesztésünk idén...kb minden idegenbeli meccsen hasonlóra lehet számítani,persze valahol kijön majd hogy jobbak vagyunk,de a nagy részén ez lesz. a real meg nem fog pontokat hullajtani ilyen könnyen,ráadásul ilyen gyenge csapat ellen,mint ez az espanyol. az utóbbi évek leggyengébb espanyolja ez,de még őket se sikerül elintézni.

A végén tizi volt egyértelműen, de ne ezen kelljen már múlnia egy ilyen csapat ellen a meccsünknek :roll:
mindenesetre innentől kezdve végérvényesen hiteltelen lesz olyanokat hallani a túloldaltól,hogy minket nyomnak a bírók.

Játékosokat nem elemezném,mert 0 volt mindenki, Iniesta,Cesc, Abidal úgy ahogy még valamit csináltak,illetve Piqué mentett egy nagyot. kb ennyi a pozitívum.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Deus
Boixos Nois

2012.01.08. 23:35:09

Mikaos írta:A Madrid is fog botlani.
Melyik csapat által fog botlani madrid? Mert szerintem nem fognak botlani, mert a spanyol bajnokin nincs az a csapat, amely felveszi a versenyt madriddal. Maximum csak mi. Ráadásul ugye ott van a motiváció, mert rohadt rég óta nem nyúlhattak hozzá spanyol bajnoki serleghez. Tehát --> Pontvesztés = benzint adunk a madridi tűznek. Tiszta logika. Nem fogják átadni nekünk az első helyet a tabellán, az übermegaFIX.

Az idegesít a legjobban, hogy odavissza verjük a madridot, mégis ők fogják összevissza nyálazni a serleget. Ezt magunknak köszönhető.

Megint csak ezt tudom mondani: Elúszott a bajnoki. Igen, január van még, de hát tudjuk hogy milyenek a madridi meccsek.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2012.01.08. 23:38:41-kor.
KépKép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.01.08. 23:34:13

Nem hiszem el, hogy miért szúrjuk mindig tökön magunkat... A bíró pedig megadta a kegyelemdöfést a szerencsétlenkedésünknek... :x

Ilyenkor idegesít a sok nyomorék, aki linkelgeti mindenhova a barcelona hollywood cheaters, liars videókat...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Galen
Jugador del Barça

2012.01.08. 23:34:00

Tdavid írta:Gratulálok Turienzonak meg a pajtásainak és az Espanyolnak akik kifejezett mód szimpatikusan játszottak.... :evil:

Holnapi nap remélem Messi nem kap aranylasztit.És remélem ezt nem kell magyarázni miért...

Lassan jön egy újabb Clássico hullám.Amire ha nem figyelünk kegyetlenül beégünk.Szóval gatyába kéne rázni a srácokat mert ez így egyáltalán nem tetszik.

(Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen este után kell holnap korházba feküdnöm :evil: )
Te melyik meccset nézted? :D
ab1daL
Director del Fútbol

2012.01.08. 23:33:54

nyalesz írta:akkor is bajnok lesz a csapat, a madridnak is fognak jönni ilyen meccsek mint tavaly az Osasuna meg sp.gijón.
Na és ezek hol voltak a szezonban eddig két meccset leszámítva?
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
BarcaBaku
Barça B

2012.01.08. 23:33:10

mennyi divatdrukker van istenem..elég undorító..bezzeg mikor megvertük a Realt na miiiiiind1.. :roll:
Galen
Jugador del Barça

2012.01.08. 23:32:38

dak900 írta:Miért nem tudunk idegenben legalább egy 50%-os szintet megütni? :evil: Hiába vertük meg a Reált...egyszerűen nem buknak pontot... :roll: Persze a bírói vezetést nem minősítem...1 tizi, 1 piros... :( De nem erre kell fogni!!!! :x
2 tizi, 2 "les" és egy meg nem adott piros.

Ennek ellenére nem ezen múlt. ma rossz volt a csapat kompletten.

NA jó, Abidal és Pique szerintem igenis jól játszott.
Tdavid
Entrenador del Barça

2012.01.08. 23:32:37

Gratulálok Turienzonak meg a pajtásainak és az Espanyolnak akik kifejezett mód szimpatikusan játszottak.... :evil:

Kép
nyalesz
Jugador del Barça

2012.01.08. 23:32:17

akkor is bajnok lesz a csapat, a madridnak is fognak jönni ilyen meccsek mint tavaly az Osasuna meg sp.gijón.
"Ünnepeld a sajátjaid sikerét, de legyél óvatos az ünnepléssel, ha mások vesztenek vagy hibáznak. Egy nap ugyanis veled is ugyanaz megeshet, ami velük."-Johan Cruyff
N7
Jugador del Barça

2012.01.08. 23:31:23

amúgy de ritka unszimpatikus volt ez a bíró:SSS
Sztilo
Jugador d'estrella

2012.01.08. 23:31:22

Érdekes tanulság hogy idén azon a meccseken veszítünk pontokat, amiket tavaly lehoztunk, pedig szerintem erősebb a keret idén mint tavaly volt :(
ab1daL
Director del Fútbol

2012.01.08. 23:31:16

Azt mondjátok el nekem, hogy mi az oka annak, hogy otthon mindenkit megverünk több góllal, NULLÁT kapva, idegenben pedig szenvedünk? Mert én megmondom őszintén nem tudom az okát.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
levproff
Director del Fútbol

2012.01.08. 23:31:14

Mintha csak a Pep előtti korszak lenne.
Idegenbe rúgunk egy gólt, alszunk, majd kapunk egy gólt és utána felpörgünk. Kísértetiesen hasonlít ez az egész...áhh.
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Mikaos
Director del Fútbol

2012.01.08. 23:30:16

A ganaj lelkületű emberek mindig valami ellen cselekszenek, és mindig valami ellenében tudják csak definiálni önmagukat. Ez az Espanyol. De ha lenne egy ilyen Atletico Madrid, akkor azt könnyebben viselném.

Jobbak voltunk. Azonban sajnos 1-2 kulcsember gyengesége, a másik csapat tudásán felüli játéka, és pár helytelen bírói ítélet miatt az eredmény nem ezt tükrözi.

A Madrid is fog botlani. Tudom, minden évben féltek/félünk, hogy nem fognak botlani, de eddig mindig botlottak valamikor.
csabooo
Capitá del Barça

2012.01.08. 23:30:11

ennél simább kezezést nem is láttam, mindegy haggyuk...

már nem is bosszankodom az ilyen ponthullajtásokon, kezdek hozzászokni :evil:
mi a bánatért nem lehet még beverni 0-1 nél legalább egy gólt, és akkor nem kéne az eredmény után futni, az utolsó 5 percbe.HMMM.. :evil:

na jóéjt nép :!:

VAMOOS :idea: :idea:
Barça,Barça,Baaarça!!!
fcb77
Barça B

2012.01.08. 23:29:48

Az Espanyolnál undorítóbb csapatot ritkán látni. Úgy örültek a döntetlennek, mintha BL-t nyertek volna. A Madrid ellen meg persze megfekszenek, ahogy szokás...
Válasz küldése