Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek. Nem mindenkinek jön le az, hogy a jó meccset nem csak úgy lehet érteni, hogy a nekünk megfelelő eredmény születik, hanem hogy tetszetős iram és játék volt MINDKÉT csapat részéről és volt izgalom is bőven.Capon írta:Ez egy igazi rangadó volt és kész.
Egyetértek...a világon a legjobb középpályájánk van (minden nagyképűség nélkül), viszont ma ezt nem volt szerencsénk látni...Léfe írta:Sajnos a biró pocsék volt, de mi is. Ennyi eladott labdával nehéz, és a középpályán nem tudtuk megfogni őket. Pedig a Reált vagy a Milánt vagy a MU-t is megöltük középen. Most minden lepattanó az ővék volt és átfutottak rajtunk. De a fő gond, hogy ha Messi nem rug golt akkor baj van. Pedró, Villa, Sanchez alig jelentenek gólveszélyt. Szerintem is uszik a
bajnokság, főleg ha nem hoznak egy gólerős támadót Messi mellé.
dak900 írta:Öregem, ha neked a pontatlanság tetszik, meg ez a bírói tevékenység nem húz fel, akkor gratulálok!!!Capon írta:Valószínűleg egyedül maradok ezzel a véleményemmel, de én most az eredmény tudatában is azt mondom és érzem, hogy ez egy baromi jó meccs volt. Rég élveztem ennyire focimeccset. Egy ültő helyemben meg tudnék nézni még vagy 4 félidőt.
Kár a döntetlenért, de aki már most elkezdte temetni a csapatot annak legszívesebben egy másik klubot tudnék ajánlni esetleg egy másik sportágat,de nem teszem mert nem akarok senkit sem megsérteni.
Nyugodjatok meg szerintem mielőtt nagyobb hülyeségeket írtok.
Busquets pont, hogy jó volt, mind támadásban, mind védekezésben.herlius írta: Nálam speciel pont Busi és Xavi volt a leggyengébb ma. Hihetetlenül sok labdát szórtak el, az Espanol akkor jött át az agyondícsért középpályánkon, amikor akart.
Adom.Andris írta:Én meg azt mondom hogy senkinek nem jár az a luxus, hogy végigsétáljon egy teljes mérkőzést. Még a regnáló aranylabdásnak sem.
Az persze, hogy neki mégis jár ez, nem feltétlen az ő hibája.
Nem az első, nem is a második eset hogy ezt csinálja. Hogy hajlandó erre, azért ő a hibás, maximálisan, és elítélendő módon. Hogy hajlandóak elnézni neki, azért pedig valószínűleg Guardiola.
Megmondom kik játszottak ma rosszul: Alves, Busquets. Például. Bűnrosszak voltak. Messi nem rosszul játszott, hanem nem játszott.
10 emberrel, és edző nélkül játszottuk ma le a katalán derbit.
És lehet sírni hogy elvesztettük a bajnokságot, de nincs így.
És lehet divatdrukkerezni, aki úgy gondolja hogy nem történt óriási nagy gond, ami immár tényleg viszonylag jónak mondható eséllyel a bajnokságba került. Mert ma igenis clasico távolságon kívülre kerültünk, ami pedig azt jelenti, hogy egyáltalán nincs a kezünkben a bajnokság, méghozzá pontosan ettől a perctől.
A bíró egy rakás trágya volt, épp csak annyira, mint minden másik spanyol bajnokin. Ráadásul az utolsó 15 percben tévedett legtöbbet, amikorra tisztességes csapat már rég eldönt egy bajnokit. Úgyhogy erről ennyit.
Épp most hoztuk fel lélektanilag a madridot, és pontosan egy valamire van feltétlen szükségünk hogy hibázzanak. Too bad.
Öregem, ha neked ez a pontatlanság tetszik, meg 1 ilyen bírói tevékenység nem húz fel, akkor gratulálok!!!Capon írta:Valószínűleg egyedül maradok ezzel a véleményemmel, de én most az eredmény tudatában is azt mondom és érzem, hogy ez egy baromi jó meccs volt. Rég élveztem ennyire focimeccset. Egy ültő helyemben meg tudnék nézni még vagy 4 félidőt.
Kár a döntetlenért, de aki már most elkezdte temetni a csapatot annak legszívesebben egy másik klubot tudnék ajánlni esetleg egy másik sportágat,de nem teszem mert nem akarok senkit sem megsérteni.
Nyugodjatok meg szerintem mielőtt nagyobb hülyeségeket írtok.
Andris írta:Én meg azt mondom hogy senkinek nem jár az a luxus, hogy végigsétáljon egy teljes mérkőzést. Még a regnáló aranylabdásnak sem.
Az persze, hogy neki mégis jár ez, nem feltétlen az ő hibája.
Nem az első, nem is a második eset hogy ezt csinálja. Hogy hajlandó erre, azért ő a hibás, maximálisan, és elítélendő módon. Hogy hajlandóak elnézni neki, azért pedig valószínűleg Guardiola.
Megmondom kik játszottak ma rosszul: Alves, Busquets. Például. Bűnrosszak voltak. Messi nem rosszul játszott, hanem nem játszott.
10 emberrel, és edző nélkül játszottuk ma le a katalán derbit.
És lehet sírni hogy elvesztettük a bajnokságot, de nincs így.
És lehet divatdrukkerezni, aki úgy gondolja hogy nem történt óriási nagy gond, ami immár tényleg viszonylag jónak mondható eséllyel a bajnokságba került. Mert ma igenis clasico távolságon kívülre kerültünk, ami pedig azt jelenti, hogy egyáltalán nincs a kezünkben a bajnokság, méghozzá pontosan ettől a perctől.
Ez nekem is bevillant. Már nem az első eset, hogy Keita becserélése után szívunk. Nincs semmi bajom a sráccal, és biztos csak véletlen egybeesés, de akkor is feltűnő.dak900 írta: ...
Ja, és értelmes dolog volt behozni Keitát, és levinni Fabregast...
Szerinted az is az volt, hogy kikapunk a Bernabeuban.Ilúvatar írta:Nem fogják átadni nekünk az első helyet a tabellán, az übermegaFIX.
fcb77 írta:Osztom!Sergi írta:Azzal van itt a baj h az aktuális ellen már elnézést az összes moderátortól,de muszáj leírnom, az "anyját meg.aszná az 1 pontér ellenünk,míg a Madridnak simán lefekszik"...ez tisztán látszik...
Egyszerű: otthon,80-90 ezer ember előtt nem merik megengedni maguknak ezt a nemtörődöm hozzáállást.ab1daL írta:Azt mondjátok el nekem, hogy mi az oka annak, hogy otthon mindenkit megverünk több góllal, NULLÁT kapva, idegenben pedig szenvedünk? Mert én megmondom őszintén nem tudom az okát.
Osztom!Sergi írta:Azzal van itt a baj h az aktuális ellen már elnézést az összes moderátortól,de muszáj leírnom, az "anyját meg.aszná az 1 pontér ellenünk,míg a Madridnak simán lefekszik"...ez tisztán látszik...
Nálam speciel pont Busi és Xavi volt a leggyengébb ma. Hihetetlenül sok labdát szórtak el, az Espanol akkor jött át az agyondícsért középpályánkon, amikor akart. Feltűnően keveset mozogtak a srácok. Nagyon kíváncsi lennék egy statisztikára a futómennyiségekről, de fogadni mernék, hogy ebben ma toronymagasan az Espanol játékosai nyertek. Nem tudom milyen cuccot toltak erre a meccsre, de ekkora iramot 90 percen át nyomni egészen elképesztő.Bob_Marley írta:Ahogy számítani lehetett kemény meccs volt, s fontos pontokat buktunk el!
Az Espanyol megérdemelte sajnos az egyik pontot!
Nem akarom és nem is szabad a bíróra fogni, de kaphattunk volna 11est amivel a 3pont meglehetett volna!
Van még 21 forduló, idegenben vannak problémáink de közel sincs a bajnoki versenyfutásnak vége!
Az Espanyol meg minden dicséretet megérdemel, ahogy kellett fanatikusan csúszva mászva harapva minden labdáért nagyot küzdöttek, s próbáltak elől építkezni!
Busquets és Xavi játéka tetszett, s Pedro is jól mozgott a cseréje után kár azért az ordító helyzetért tőle a végén!
Nem szabad keseregni (még ha a játék nem volt meggyőző), tovább kell dolgozni!