Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
aztak... ebből hogy állítod fel a kezdő ötöst?Game90 írta:...
Azért visszább az agarakkalEazzy írta:7-2, harmadik hely a konferenciában, és csak egy meccsel vagyunk lemaradva. CooolMegint szétaláztunk egy csapatot, jöhet a NYK. Harmadik meccs zsinórban, biztosan fáradtak leszünk, de a Knicks meg kaki csapat
Én néztem, tényleg jó meccs volt! Rubio és Love tényleg nem játszottak jól, utóbbi borzasztóan dobott, másik oldalon Bargnani, Calderón és Amir Johnson tetszett, az első 2 rendesen összekapta magát az új edző alatt, remélem nem vesznek vissza a tempóból. DeRozan-tól viszont többet várok.kanty írta:Valaki nézte a Toronto-Timberwolves meccset? Jó kis játék volt. Elsősorban Rubio miatt néztem, nem is játszott rosszul a spanyol, bár előző nap a Washington ellen hatékonyabb volt. Ki is kapott a Wolves, de ez inkább Love gyengélkedésének volt köszönhető, magához képest nagyon pontatlanul játszott, bár megvolt a dupla-dupla, de ez tőle már kötelező. Nagyon bírom az embert, elképesztő mutatói vannak, főleg egy fehér emberhez képest.
A Toronto is egy abszolút szerethető figura. Bargani tegnap nagyon jó volt, úgy látszik most kezd beérni.
ez az első igazi PO-s színvonalú meccs idén:) ideje volt. Többi vhogy nekem nem tetszett, mintha alapszakasz meccsek lettek volna.ferninho írta:huuhhh, nagyon kemény a meccs...![]()
és hosszabbítás lesz