Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha tényleg kicsengették a kivásárlási árat, akkor nem nagyon volt mihez/kihez ragaszkodniuk, onnantól az adott klub már kiszállt a játékból és max a játékos mondhat nemet az érdeklődő klubnak. Bazsi meg hülye lenne nem dobbantani, gondolom ott még jobb kondíciókkal kapott szerződést, + aláírási pénz, + biztos nemzetközi kupaszereplés. Én egyébként azért kicsit sajnálom, nagyon megnéztem volna, hogy mit hozott volna össze Mahacskalával 2 év alatt.ab1daL írta:Azért 19-ért viszi a Dinamo, mert megkeresték az Anzsit, hogy Dzsudzsákot vinnék, és a kivásárlási ára 19 milla. Ezt megadják érte, ezért ment/megy le ilyen gyorsan a biznisz. Mondjuk az Anzsi simán elfogadta a dolgot, nem nagyon ragaszkodtak Balázshoz.
Mert + 5 milkó (asszem 14ért vették) és ugyan ennyiért egy sokkal jobb játékost tudnak venni. Szerintem a Dinamoban sem lesz jobb Dzsudzsák, de meglátjuk. Én a helyében valami lassúbb bajnokságba mennék, mert ott Oroszországban megeszik. Vagy lehet neki többet jelent a pénz amit kap, és ha úgy gondolja most már focizni is szeretne és van elég pénze, akkor keres egy olyan csapatot ahol a szerzett tapasztalatokkal kezdő lehet.ab1daL írta:nem nagyon ragaszkodtak Balázshoz.
19 millio euroért senki nem vesz padra jatekost.d írta:Egészen pontosan annyit ér, amennyit fizetni hajlandóak érte. Ez a reális értéke. Ilyen a piacgazdaság.visca el barca írta:a 19 millio meg vicc. akármennyire is magyar, meg jó játékos, realisan 5-6 millio eurot ér (persze mindenki annyit ér amennyit fizetnek érte)
Amúgy ott se lesz rosszabb helyen, mint az Anzsiban. Csak aztán ne padozás legyen belőle, de hát csak beverekszi magát a kezdőbe.
Ez aztán az előrelépésab1daL írta:Közben hivatalos: Torghelle a Vidibe szerződik!
Egészen pontosan annyit ér, amennyit fizetni hajlandóak érte, ahogy mondod. Ez a reális értéke. Ilyen a piacgazdaság. Milyen más mérce van?visca el barca írta:a 19 millio meg vicc. akármennyire is magyar, meg jó játékos, realisan 5-6 millio eurot ér (persze mindenki annyit ér amennyit fizetnek érte)
fanbarca írta:http://www.nemzetisport.hu/legiosok/dzs ... ol-2112101
No, hát ez szerintem viszonylag jó döntés. Nem tudta magát bejátszani az Anzhiba, és a nagy pénzmágnás tulajdonos hamarosan sztárt igazolt volna a helyére. A Dinamo Moszkva is tekintélyes játékosállománnyal rendelkezik. (Kuranyi, Voronyin, Misimovic) és esélyesek a bajnoki címre. ( 3. helyen állnak, a CSKA-tól 2, a Zenittől 7 ponttal elmaradva )
Sokan a visszavonulását "követelik" nso-n (igaz amilyen magas a színvonal...). Én nem azt mondom, hogy jogos, de inkább nézegetném mondjuk a Fradiban Zolit. Talán itt elkerülnék a sérülések is, és lehetne még 1-2 jó éve.Barcaman14 írta:http://www.nemzetisport.hu/legiosok/veg ... ja-2107168
Nagy kár pedig jó kis idénye lehetett volna. Érezhető hogy nagyon bízik benne Hogson, egyértelműen alapemberként számolna vele, jól is tért vissza erre újra megsérül. Ráadásul súlyos is, és ki tudja hogy fog-e még egészségesen játszani, hiszen már nem fiatal! Jobbulást!