Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
és melyik piros vagy 11es volt jogtalan?dak900 írta: Szerintem is "hajtottak", csak éppen az Atletico az 9 emberrel fejezte be a meccset+2 tizit kapott a Reál...ja és a másik két gólból 1-et az Atletico védők bénázásának köszönhetett a Reál...Szóval ha megnézzük a mi Espanyol elleni meccsünket, akkor se a bíró, se az ellenfél nem asszisztált a győzelemhez...
Szerintem is "hajtottak", csak éppen az Atletico az 9 emberrel fejezte be a meccset+2 tizit kapott a Reál...ja és a másik két gólból 1-et az Atletico védők bénázásának köszönhetett a Reál...Ha nézed a Real-Atma meccseket, eléggé szoktak kaparni, csak szerencsétlenek. De a meccs alatt megdolgoztatnak minket rendesen.
Ki? De komolyan, ki kiáltott bundát és csalást az idei aranylabda szavazásra?Tényleg csak a 11-esek maradnak. És ezért kiáltottak sokan csalást és bundát az Aranylabda szavazás kapcsán?
Ha nézed a Real-Atma meccseket, eléggé szoktak kaparni, csak szerencsétlenek. De a meccs alatt megdolgoztatnak minket rendesen.Ha az Atletico úgy hajtott, mint ez az Espanyol, én megeszem a fejemet
egyetértek,nincs tovább mit írni róla!Bányász írta:...
épp a mai vagy a tegnapi nap folyamán írta ide egy kolléga,hogy rossz helyen játszatják. ennek ellenére én is úgy láttam,hogy minden támadás rajta folyik keresztül,viszont az is tény,hogy rossz helyen játszatják. a xavis irányítás pedig akkor is nevetségesBányász írta: Én meg úgy látom,hogy pont ki van emelve Messi.Azaz dícsérve van a Barcások által,hogy igenis jól játszik,millió forintos labdát ad csak a társak elpuskázzák a helyzeteket.Nem a Barcások húzzák le a válogatott miatt.
Én magam azt mondom,h Messi igenis jól szokott focizni a válogatottban is.Pl a legutóbbi Vb-n is szerintem nem játszott rosszul és frankón megoldotta irányító szerepkörben is.Csak sokakban benne van az,h ha Messi nem rúg gólt akkor sz*r.
Én meg úgy látom,hogy pont ki van emelve Messi.Azaz dícsérve van a Barcások által,hogy igenis jól játszik,millió forintos labdát ad csak a társak elpuskázzák a helyzeteket.Nem a Barcások húzzák le a válogatott miatt.daffy írta:pont az ellenkezőjét hozzák fel érvként a barcások argentína csúfos szereplésekorLéfe írta:Két dologra reagálnék. Ki ajobb vitához annyit, hogy Messi akár Xavi szinten is tudja irányitani a csapatot amellett, hogy nagyon sok golt rug.
Van az a mondás,h nem mindig a legjobb nyer.Ha tavasszal is megverjük a Madridot és ennek ellenére a Real lenne a bajnok nehezen fogom elhinni,h a Real a jobb csapat.Lent többen irják "lehet, hogy a Reál nyeri a bajnokságot, de a Barca jobb". Uraim aki több pontot gyüjt - akár csak 1-el is - az a bajnok, és az a jobb. Az más, hogy nekünk nem tetszik.
akkor én is,de nem látom azt az embert,akit jelenleg kiszorítana a csapatból,padozni meg nem fogzsuni írta:remélem azért a Barca megszakitja a Madrid Puskás-díjasok megszerzésének sorozatát. Ha Neymar a Realba igazol, rohadt mérges leszek
pont az ellenkezőjét hozzák fel érvként a barcások argentína csúfos szereplésekorLéfe írta:Két dologra reagálnék. Ki ajobb vitához annyit, hogy Messi akár Xavi szinten is tudja irányitani a csapatot amellett, hogy nagyon sok golt rug.
részletkérdésBarcaman1993 írta:Nekem úgy rémlik, hogy 11-et lőtt az utsó 4 meccsenMessi-Ini írta:az igazsághoz hozzátartozik a 10 darab 11-es,meg az utolsó 4 meccsen lőtt 10 gól.Így van vagy nem így van???
igen, mert csak az számít gólnak, ha megindulsz a kapudtól, végigmész a pályán, visszacselezed magad félpályára, és ollózva bevágod.ettől most ő kevesebb?
cuncitIlúvatar írta:Bocs, de hogy világos legyen számomra: Roncit vagy Messit?daffy írta:én meg rühellni fogom,bármit is csinál
hozzátartozik és? ettől most ő kevesebb? ha a 11es is gólt ér,akkor ő nem 53 gólt lőtt,hanem csak 44et?Messi-Ini írta: Nem lőtt több gólt,legalábbis együttvéve nem.Na de nem akarok szőrszálhasogató lenni.Azért annyit megjegyeznék,hogy én nem azt mondtam hogy nem úgy volt,mármint hogy nem állított be gólcsúcsot,csak leirtam,hogy az igazsághoz hozzátartozik a 10 darab 11-es,meg az utolsó 4 meccsen lőtt 10 gól.Így van vagy nem így van???
én meg rühellni fogom,bármit is csinál. nem érdekel hány gólt lő és hány kupát hoz,mert egy arrogáns p**s és rohadtul öncélú(a pályán,mert azon kívül nem érdekel az sem,ha szerzetes)Egyébként teljesen értelmetlen erről a témáról beszélni,mert a ti véleményetek úgysem fog változni,egyébként érthető okokból,de a miénk sem,mivelhogy nem fogom szeretni Roncikát Barcelona drukkerként.
Nekem úgy rémlik, hogy 11-et lőtt az utsó 4 meccsenMessi-Ini írta:az igazsághoz hozzátartozik a 10 darab 11-es,meg az utolsó 4 meccsen lőtt 10 gól.Így van vagy nem így van???
daffy írta:azért ez a hsz és az oldalon még elég sok elég nevetséges. a realosok nem ismerik el messit,a barcások viszont elismerik cr-t. a nagy lóf-.Messi-Ini írta: Ez az egyik,hogy az utolsó meccseken már szabályosan rugatták vele a gólokat.A másik,hogy ebből kb.10 darab (nemtudom pontosan,de szerintem nem túlzok) 11-es volt.Az meg a 3.,hogy pontosan aztsem tudom hogy hány gólt rúgtak,de nemvagyok biztos benne hogy minden egybevetve Roncika többet vert mint Messi.Meg azért azt sem kell elfelejteni,hogy Messi gólt vágott a Bl döntőben,az elődöntőben az egész Real védelmet lenullázta,a szuperkupában is nagyot alkotott,na meg a Klub vb-n is,nameg ugye az Eu szuperkupa döntőben is.Szóval ennyit erről.Roncika mellett annyi szólt,hogy gólrekordot ért el,de ez érzésem szerint igen-igen kevés egy aranylasztihoz.
jönnek itt a szépítgetések,hogy de messi szebben köti a cipőjét,vasalt az inge,stb. miért? cr több gólt lőtt. el van ismerve? nincs. csak kamuszövegek jönnek rá,meg a sírás,hogy de ronaldo csúnya,messi sokkal szebb gólokat lőtt. nevetséges óvodásként viselkedtek,már ne is haragudjatok. szánalmas
jogosan kapta a labdát,nem vitatta senki. jött egy felvetés,jött rá a válasz,amibe mindenki belekötött
Ez jó, bár a 10. pont nem biztos, hogy igaz!zsuni írta:amiért jobb CRonaldo Messinél:
1. Khedira csapattársa.
2. Portugál
3. Nem argentin
4. Nem Lionel a keresztneve
5. 3 éves kora óta magasabb
6. Többet passzol Benzema-nak
7. kb 10ezerrel kevesebb néző buzditja a hazai meccseken
8. Hegyi Iván súlyosan értelmi fogyatékos
9. Ő játszott Manchesterben
10. Pepe még nem rúgta le
mert Messinek a vizeletétöl áll ugy a haja mi?lehagytad az 1 négyzetméterre jutó zselé mennyiséget
Tényleg csak a 11-esek maradnak. És ezért kiáltottak sokan csalást és bundát az Aranylabda szavazás kapcsán?ab1daL írta:A Marca ad neki plusz egyet, ezért mondják hogy többet rúgott...barcalaci84 írta:de nem lőtt több gól!!!!!!!
2010/2011 Messi53 gól CR 53gól
lehagytad az 1 négyzetméterre jutó zselé mennyiségetzsuni írta:amiért jobb CRonaldo Messinél: