Hát a világért sem akarok itt 'károgni', de azért elég fura, hogy első spanyol szurkolói csapatként megnyertünk egy tornát nyáron (büntetőkkel), e-mellett úgy érzem mi voltunk, illetve vagyunk is az egyik legcsendesebb, legkorrektebb csapat, és valami egészen érthetetlen ok miatt egyesek berágnak ránk, és máris kiestünk az úgynevezett 'körből'...
Hogy pontosan mire gondolok? Nos amióta tornát nyertünk nem keres minket a kutya sem! Előtte még érdeklődtek felőlünk innen-onnan (más szurkolói csapatoktól) hogy: "jaj de jó, hogy mi is vagyunk, kik vagyunk, mik vagyunk, jó fejek vagyunk..."
Azóta meg sorra hallom, hogy más csapatok hívogatják egymást különböző edző meccsekre, ilyen-olyan kis 'tornákra', minket meg valahogy oly annyira elfelejtettek, hogy nekünk kell szinte könyörögni, hogy ugyan árulják már el, hogy mikor lesz a következő torna. Én ezt nem értem, nem hiszem, hogy rászolgáltunk erre a 'kiközösítésre'!?...
Azt már nem is említem, hogy egyes csapatok milyen ellenséges közegben fogadtak bennünket a legutóbbi tornán is… ÉRTHETETLEN!!!
Részemről lassan kezdem elveszíteni a Szurkoló Tornákba vetett hitemet, úgy érzem ez az egész kezd kissé ellaposodni, kissé hiteltelenné válni. Pedig 1 éve még ez egy nagyszerű rendezvény volt, amely sok futball szeretőt vonzott, nagy-nagy várakozással, szóval nagy élmény volt ennek részese lenni. Büszke voltam, illetve voltunk mind, hogy ott lehettünk…
Kérem, ha valaki tud erre érthető magyarázatot adni, tegye meg... Köszönöm!