USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
messideco
Presidente del Barça

2012.01.12. 22:49:31

Ezek alapján a kelet fütyörészve kell megnyerje a gálát.
Kép
"And my heart will leave you never."
PCsabi
aka Game90

2012.01.12. 22:32:32

Első eredmények az NBA All-Star szavazásról:

East:
Forwards: LeBron James (Mia) 640,789; Carmelo Anthony (NYK) 496,351; Amar'e Stoudemire (NYK) 178,797; Kevin Garnett (Bos) 173,161; Chris Bosh (Mia) 140,601; Paul Pierce (Bos) 94,071; Luol Deng (Chi) 85,086; Andrea Bargnani (Tor) 54,739; Carlos Boozer (Chi) 53,477; Hedo Turkoglu (Orl) 43,154.

Guards: Derrick Rose (Chi) 640,476; Dwyane Wade (Mia) 637,912; Rajon Rondo (Bos) 253,969; Ray Allen (Bos) 174,934; Deron Williams (NJN) 89,128; Jose Calderon (Tor) 42,929; John Wall (Was) 38,025; Richard Hamilton (Chi) 36,418; Kyrie Irving (Cle) 27,713; Joe Johnson (Atl) 23,384.

Centers: Dwight Howard (Orl) 754,737; Joakim Noah (Chi) 75,038; Tyson Chandler (NYK) 61,774; Joel Anthony (Mia) 41,832; JaVale McGee (Was) 24,713; Al Horford (Atl) 23,546.

West:
Forwards: Kevin Durant (OKC) 633,538; Blake Griffin (LAC) 394,264; Dirk Nowitzki (Dal) 231,832; Pau Gasol (LAL) 185,428; Kevin Love (Min) 143,814; LaMarcus Aldridge (Por) 118,268; Tim Duncan (SA) 81,783; Lamar Odom (Dal) 59,686; Metta World Peace (LAL) 39,006; Danilo Gallinari (Den) 34,438.

Guards: Kobe Bryant (LAL) 690,613; Chris Paul (LAC) 540,173; Ricky Rubio (Min) 133,520; Steve Nash (Pho) 118,922; Russell Westbrook (OKC) 107,197; Kyle Lowry (Hou) 90,725; Monta Ellis (GS) 63,696; Manu Ginobili (SA) 50,765; Jason Kidd (Dal) 49,596; Chauncey Billups (LAC) 42,657.

Centers: Andrew Bynum (LAL) 496,597; DeAndre Jordan (LAC) 134,961; Marc Gasol (Mem) 102,116; Nenê (Den) 94,167; Marcin Gortat (Pho) 62,631; Kendrick Perkins (OKC) 41,579.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.01.12. 15:26:01

Bob_Marley írta:
Kalap1988 írta:Elaludtam végül este, de látom, hogy nem is baj, csak feldühítettem volna magam 85-85 után :D Ez van, ez a csapat nem bírja el, hogy 2 ember menjen 10 pont fölé ( más csapat se nagyon)... ahhoz, hogy egy nagyobb meccset nyerjünk, kell egy jó Pierce, egy jó Allen és azt mondom, hogy 6-ik emberként Bass is. Sajnos most nem jött össze, de innentől bele kell húzni, mert bár nem a helyezés a fontos, de jó lenne 4-ben lenne keleten.... Nehéz lesz. Köv meccs a Chicago ( na azon fent maradok :D ), itthon játszunk, de jelenleg nem mi vagyunk az esélyesek. Nagyon bízom benne, hogy ez lesz az a meccs, ahonnét elindul a szekér. Azt el kell fogadni, hogy nekünk, ahogy a Dallasnak is ( ők sem nagyon brillírozhattak tegnap) több idő kell a formába lendüléshez, 2 hét felkészülés volt és ez az ilyen idős csapatoknak nagyon kevés.
Én is 77-77ig bírtam akkor volt egy időkérés, az megpecsételte a sorsom, s elaludtam!
De megint ha összességében nézem megérdemeltük, hogy kikaptunk!Támadó pattanók 12-2 a Mavsnek, s a Second chance pontok 15:0 volt mikor elaludtam, így nem lehet nyerni!Mikor olyanokat csinálunk, hogy egymástól kiütjük a labdát, s Mahinmihez pattan és bestukkolja buzzer beaternél a félidőben :lol: Vagy amikor már 3at kivédekezünk, de a 4ik is odapattan Terry kezébe, aki bedobja!
A lepattanózásunk kritikán aluli!Mindegy valami csak lesz :lol: De ez az utolsó passz is a végén, édes Istenem :lol: Fúh én is csak felidegesíteni tudom magam!Jön a Bulls, az sem lesz pontgazdag meccs, PP-től több kell és kicsit felkapcsolhatnánk támadásban, mert Doc tökéletesen mondta, hogy a atámadási bénázásaink átragadnak védekezésre is, s gyerekes hibákat vétünk (egymás kezéből ütjük az ellenfélnek a labdát, ez a Pacers ellen is nem egyszer megvolt)!
A meccs legjobb jelenete, a halál nyugodt Carlisle magánakciója :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=Geg6r89GVD8

Amúgy szerinted Kalap lehetséges az, hogy idén zónával akarunk pár csapatot meglepni (elsősorban a PO-ra gondolok)?Ez volt a 3ik meccs ha jól emlékszem az idén, mikor 2-3 zónát védekeztünk a meccs bizonyos szakaszaiban!-

szerk: ahogy látom a Heat a szokásos OT-jén túl van megint!
Nekik már 48 perc kevés :lol: Azért nézve az összefoglalót, most kiélezett szituknál ellenük volt rossz bírói döntős!Meg James 9/17 a vonalról is kellett, főleg a végén azért a kimaradt büntetőkért a vereségükhöz!

Néztem az állást (felesleges 9 meccs után), mennyire vicces, hogy még bejutó 8k helyen vagyunk a Cavs-szel azonos mutatóval :twisted: :mrgreen:
Hát igen, a pattanózás, Bassnek most két rossz meccse volt ( remélem ezután visszatér az ez előtti formája, mert akkor plusz sok pattanó), JO pedig összeszedhetné magát. 3 ilyen és jól játszó emberrel ott sem lehet nagy gond. A zóna okán nem látok bele Doc fejébe ( azt láttam, hogy csináltuk), lehet, hogy meg akar lepni főleg fiatal, 1-1-ző csapatokat, látván, hogy a Dallasnak ez bejött tavaly, de az is lehet, hogy ennek egy igazi oka van: öregek vagyunk... Illetve mindemellett benne van az is a pakliban, hogy mindkettő miatt :D Ha őszinte akarok lenni, akkor ez utóbbi. Hasznos is,de szükséges is a mi esetünkben ( a Mavsnél szintén).
lijacska
Jugador del Barça

2012.01.12. 13:50:14

muszáj volt hogy egész éjjel fent maradjak, így a háttérben mentek a mecsek, kell ismerkedjek a fantasy játékosaimmal.
sok volt a szoros mecs. az Utah mecset sajnálom. szerintem nem érdemelték meg a vereséget, hiába nem Milsap kapta a labdát a végén.
a Miami mecsen még Spoeltra kirohanásán szórakoztam.
OKC eléggé lazán hozta a mecs végét, a gyenge kezdés ellenére is.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.01.12. 12:32:05

Na, hát ahogy várható volt az éppen feljövőben lévő Knicks így harmadik meccsre három nap alatt már túl fárasztó volt. De így is csak 85 ponton tartottuk őket, és a végén majdnem felhoztuk a dolgot. Normál esetben szerintem elverjük őket gond nélkül.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.12. 12:03:29

Amúgy tegnap pont erről beszéltek Magic Johnsonék, hogy a sűrű program miatt, rengeteg a sérülés!
Bynum azért kiosztott 5 blokkot :lol:
off:
nekem tegnap KG volt a legjobb játékosom 16 pont 10 pattanó 3 assist 1 blokk 1 TO
Az általad elcserélt Marion meg megszórt minket 15-el inkább ne tette volna :lol:

kanty a fantasyba is belépegethetnél, mert Calderón kell :)
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.01.12. 11:46:56

Végre idegenben is jött a győzelem, igaz hosszabbítás után.
Kobe a tegnapi 48 pont után, most "csak" 40et vállalt. :)

A pad elég gyenge volt, plusz Gasol-Bynum kettős sem volt a leghatékonyabb, igaz a spanyolnak így is megvolt a dupla-dupla.

Rose nem játszott, bibis a lábujja. A fantasy szempontjából nem a legjobb. :P

Na és akkor egy kis Kobe Bryant:
http://www.youtube.com/watch?v=k0wu7ZPl0oM
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.12. 10:15:03

Kalap1988 írta:Elaludtam végül este, de látom, hogy nem is baj, csak feldühítettem volna magam 85-85 után :D Ez van, ez a csapat nem bírja el, hogy 2 ember menjen 10 pont fölé ( más csapat se nagyon)... ahhoz, hogy egy nagyobb meccset nyerjünk, kell egy jó Pierce, egy jó Allen és azt mondom, hogy 6-ik emberként Bass is. Sajnos most nem jött össze, de innentől bele kell húzni, mert bár nem a helyezés a fontos, de jó lenne 4-ben lenne keleten.... Nehéz lesz. Köv meccs a Chicago ( na azon fent maradok :D ), itthon játszunk, de jelenleg nem mi vagyunk az esélyesek. Nagyon bízom benne, hogy ez lesz az a meccs, ahonnét elindul a szekér. Azt el kell fogadni, hogy nekünk, ahogy a Dallasnak is ( ők sem nagyon brillírozhattak tegnap) több idő kell a formába lendüléshez, 2 hét felkészülés volt és ez az ilyen idős csapatoknak nagyon kevés.
Én is 77-77ig bírtam akkor volt egy időkérés, az megpecsételte a sorsom, s elaludtam!
De megint ha összességében nézem megérdemeltük, hogy kikaptunk!Támadó pattanók 12-2 a Mavsnek, s a Second chance pontok 15:0 volt mikor elaludtam, így nem lehet nyerni!Mikor olyanokat csinálunk, hogy egymástól kiütjük a labdát, s Mahinmihez pattan és bestukkolja buzzer beaternél a félidőben :lol: Vagy amikor már 3at kivédekezünk, de a 4ik is odapattan Terry kezébe, aki bedobja!
A lepattanózásunk kritikán aluli!Mindegy valami csak lesz :lol: De ez az utolsó passz is a végén, édes Istenem :lol: Fúh én is csak felidegesíteni tudom magam!Jön a Bulls, az sem lesz pontgazdag meccs, PP-től több kell és kicsit felkapcsolhatnánk támadásban, mert Doc tökéletesen mondta, hogy a atámadási bénázásaink átragadnak védekezésre is, s gyerekes hibákat vétünk (egymás kezéből ütjük az ellenfélnek a labdát, ez a Pacers ellen is nem egyszer megvolt)!
A meccs legjobb jelenete, a halál nyugodt Carlisle magánakciója :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=Geg6r89GVD8

Amúgy szerinted Kalap lehetséges az, hogy idén zónával akarunk pár csapatot meglepni (elsősorban a PO-ra gondolok)?Ez volt a 3ik meccs ha jól emlékszem az idén, mikor 2-3 zónát védekeztünk a meccs bizonyos szakaszaiban!-

szerk: ahogy látom a Heat a szokásos OT-jén túl van megint!
Nekik már 48 perc kevés :lol: Azért nézve az összefoglalót, most kiélezett szituknál ellenük volt rossz bírói döntős!Meg James 9/17 a vonalról is kellett, főleg a végén azért a kimaradt büntetőkért a vereségükhöz!

Néztem az állást (felesleges 9 meccs után), mennyire vicces, hogy még bejutó 8k helyen vagyunk a Cavs-szel azonos mutatóval :twisted: :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.01.12. 07:30:11

Elaludtam végül este, de látom, hogy nem is baj, csak feldühítettem volna magam 85-85 után :D Ez van, ez a csapat nem bírja el, hogy 2 ember menjen 10 pont fölé ( más csapat se nagyon)... ahhoz, hogy egy nagyobb meccset nyerjünk, kell egy jó Pierce, egy jó Allen és azt mondom, hogy 6-ik emberként Bass is. Sajnos most nem jött össze, de innentől bele kell húzni, mert bár nem a helyezés a fontos, de jó lenne 4-ben lenne keleten.... Nehéz lesz. Köv meccs a Chicago ( na azon fent maradok :D ), itthon játszunk, de jelenleg nem mi vagyunk az esélyesek. Nagyon bízom benne, hogy ez lesz az a meccs, ahonnét elindul a szekér. Azt el kell fogadni, hogy nekünk, ahogy a Dallasnak is ( ők sem nagyon brillírozhattak tegnap) több idő kell a formába lendüléshez, 2 hét felkészülés volt és ez az ilyen idős csapatoknak nagyon kevés.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.12. 02:34:16

Múltkor 25 pont volt félidőben most már 30 a cél :lol:
West hogy felhúzta magát, hogy nem üdvözölték szívélyesen :lol:

Annyira jó ez a játék, hogy kivédekezünk 3at, de pattanót nem tudunk szerezni, s 4ikre bedobják.......
Még csak az első negyed, sok van hátra, az eleje volt katasztrófa azért az időkérés jót tett!

Közben a Pacers nagyon kezdi ütni az Atlantát!

ESPN beharangozó a mai Clippers-Heatre, hogy előrehozott döntő :lol:
Bármiben lefogadom, hogy nem ez lesz a döntő!

Carlisle a semmiből előugrott megverni a bírót :lol: :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.01.12. 02:17:59

Bob_Marley írta: Egyenlőre ez van, látom magam előtt fantasy szempontból katasztrófa lesz a mai nap, úgyhogy legalább a C's megörvendezhetne minket!
+1 :lol:

Én a Knicks - 76ers meccset nézem, Philly-n nagyon látszik, hogy ez a 3. meccsük 3 nap alatt.

Rose nem játszik ma a Bulls-ban.

Bob, ti is bekezdtetek, 10-2, PP - KG - Allen 0/5-tel kezd.

Közben Amare nagyon elkapta a fonalat, Shumpert pedig nagy fogás volt, egyre nagyobb kedvencem, +12.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.12. 02:11:12

http://www.firstrow.tv/watch/101575/1/w ... ricks.html
Egyenlőre ez van, látom magam előtt fantasy szempontból katasztrófa lesz a mai nap, úgyhogy legalább a C's megörvendezhetne minket!
LETS GO CELTICS

szerk: ma is gyönyörűen kezdtünk 1\10 a mezőnyből...
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.01.11. 23:06:24

Eazzy írta:Van még LP? Mert akkor maradok megnézni, ahogyan a Philly leveri Meloékat :D
Nincs. Max stream. Bár én streamról nem igazán szeretek meccset nézni és fent maradni se nagyon. Épp ezért felkelek ami érdekel letöltöm és a nap folyamán, amikor időm van megnézem. :)
Amúgy én is Philly sikerre tippelek. :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.01.11. 22:55:14

Van még LP? Mert akkor maradok megnézni, ahogyan a Philly leveri Meloékat :D
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.01.11. 22:41:21

Bob_Marley írta:Maradok estére, http://www.firstrow.tv/ link lesz csak szerintem!Meg befogunk aludni, de elkezdeni elfogom!LETS GO C's :lol:

Van ráció abban amit írsz, de szerintem mivel az ellenfelek a meccsek nagy részében úgyis zónáznak USA ellen kell egy jól dobó irányító!Nem elég ha betör kiosztja főleg mivel 2en rázárnak!Tényleg katasztrofálisan dobott múltkor is Rondo én ennek tulajdonítom , hogy most be se hívták!
Amúgy abban igazat adok neked, hogy (egyfele húzunk azért, s biztosan vitatkozhatnánk rajta másokkal) a klasszikus értelemben vett irányítók közül Rondo a legjobb!
Én kicsit sajnálom, hogy egyszerűen nem képes megtanulni dobni!Azzal a szemmel, meg agilitással amivel rendelkezik hatalmas klasszis lehetne!De annyira görcsös a dobása, hogy rossz ránézni, a büntetőzésről ne is beszéljünk 60%-kal egy Center dob.....
Atletikus, remekül osztogat, védekezni is tud, passzsávokat nagyon érzi, egyszerűen mindig tudja hova megy a labda nem hiába pattanózásban is jó!
Pont múltkor azon nevettek a Celticses kommentátorok, hogy 3 ember között szerzett támadót a 180 valahány centijével a monstrumok között, mert nagyon jó ütemérzéke van!Csak azok a fránya dobások....
Annyiban egyetértek veled, hogy ez abszolút edzői felfogástól függ. Van olyan edző, akinek a taktikájában tudnia kell dobni az irányítónak, de azt hiszem lenne olyan is, akinél nem. Nem hibáztatok senkit, tényleg borzasztó faramuci helyzet összeállítani az amerikai válogatottat. Nem vagyok edző, de mondjuk egy jól működő zóna ellen össze lehet állítani olyan 5-öst ebből a keretből, ahol 3 ember brutál jó dobó ( mondjuk, ha csak ez kell, akkor elő Ray-el :D ), és nem feltétlen kell a center és az irányító is. ( vagy Anthony játszik 4-est, vagy Love, ő is jól triplázik, főleg idénre fejlődött). Szóval abszolút edző kérdés szerintem és nem feltétlen törvényszerűség. Én Rondot játszatom majd, ha 1-2 év múlva az amerikai válogatott edzője leszek :D Ja és én center vagyok,de 70-75 %-al én is büntetőzöm :D Viccet félretéve, tényleg egy térfélen pattogtatunk, mint általában a kosárlabda tekintetében.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.11. 20:45:14

Maradok estére, http://www.firstrow.tv/ link lesz csak szerintem!Meg befogunk aludni, de elkezdeni elfogom!LETS GO C's :lol:

Van ráció abban amit írsz, de szerintem mivel az ellenfelek a meccsek nagy részében úgyis zónáznak USA ellen kell egy jól dobó irányító!Nem elég ha betör kiosztja főleg mivel 2en rázárnak!Tényleg katasztrofálisan dobott múltkor is Rondo én ennek tulajdonítom , hogy most be se hívták!
Amúgy abban igazat adok neked, hogy (egyfele húzunk azért, s biztosan vitatkozhatnánk rajta másokkal) a klasszikus értelemben vett irányítók közül Rondo a legjobb!
Én kicsit sajnálom, hogy egyszerűen nem képes megtanulni dobni!Azzal a szemmel, meg agilitással amivel rendelkezik hatalmas klasszis lehetne!De annyira görcsös a dobása, hogy rossz ránézni, a büntetőzésről ne is beszéljünk 60%-kal egy Center dob.....
Atletikus, remekül osztogat, védekezni is tud, passzsávokat nagyon érzi, egyszerűen mindig tudja hova megy a labda nem hiába pattanózásban is jó!
Pont múltkor azon nevettek a Celticses kommentátorok, hogy 3 ember között szerzett támadót a 180 valahány centijével a monstrumok között, mert nagyon jó ütemérzéke van!Csak azok a fránya dobások....
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.01.11. 20:37:30

Game90 írta:Bő keret az Olimpiára:
LaMarcus Aldridge
Carmelo Anthony
Chauncey Billups
Chris Bosh
Kobe Bryant
Tyson Chandler
Kevin Durant
Eric Gordon
Blake Griffin
Dwight Howard
Andre Iguodala
LeBron James
Kevin Love
Lamar Odom
Chris Paul
Derrick Rose
Dwyane Wade
Russell Westbrook
Deron Williams
Elébb ez: Este/éjjel lesz valaki? Nézném a Dallas-Bos meccset, de már kell link :D
Nálam ebből ez lenne a kezdő:
Paul-Durant-Lebron-Aldridge-Howard
Hogy miért Aldridge? Mert akármennyire jó Love ( nagyon szeretem és örülök, hogy egy ilyen jól pattanozó és összetett fehér játékos van végre) szerintem LaMarcus többet hozzá tud tenni a védekezéshez és ebben a csapatban azt hiszem ez kell magas poszton ( nem kell szinte pontot sem dobni). Durantet nem volt szívem kihagyni, ha ő nem, akkor egyértelműen Wade már csak a kora miatt is, de Kobe-val sem lennének gyengébbek :D Úgyis 10-15 percet játszanak ezek a sztárok, ha megy mindenkinek, ha meg valakinek nem, akkor ül egy-két ember. Elég bő ehhez :D A Rondo kérdéshez azért azt hozzátenném, hogy én tévútnak tartom azt, amit te Bob írsz. Szerintem WB-nél sokkal többet hozzá tud tenni a válogatott játékához és talán Rosenál is. CP3 és DW nem írom, de ezt a hármat lehetne rotálni és akár tőlük is játszhatna jobban. Hogy miért? Azért,mert Rondo valóban nem tud dobni, de ezért is ő egy olyan játékos, akinek az első gondolata a passz. Ha ő ebben a válogatottban egyáltalán nem erőltetné a dobást ( szándékosan), max. betörne, akkor a sok álompasszával ( szerintem ő a legjobban passzoló irányító, Pault azért tartják jobbnak, mert összetettebb. D. W. szerintem nem is jobb) szó szerint ki kiny.lná a sok sztár hátsóját, amiből éppen a dobószázalék miatt sokkal jobb csapatjáték is kijöhet, mint egy olyan irányítóból, akinek nem feltétlen az első gondolata a passz, vagy mondjuk a 1-5-ik ( értitek mire gondolok). Rose egyértelműen olyan, aki először pontot akar dobni, őt ha játszatnám a válogatottban, akkor 2-es poszton. W. B.-ről meg ne is beszéljünk, ő ennyit sem ér nálam, agyatlan sok hibával játszik ( zseniális, ebben nem kételkedem, mielőtt félreértetek), de a legnagyobb hibája az, hogy ő aztán tényleg egyből dobni akar és sokszor akkor is, amikor nem kellene. Szóval nálam Rondo ott lenne és kb annyi játszana, mint Paul, ha megy neki. Nem kell pontot dobnia ebben a keretben ( 5-6 pont, tőle pár lepattanó és steal is, plusz vagy 20 gólpassz meccsenként :D ). Viszont, ha nincs is ott, akkor is inkább passzoló embert játszatnék. Egyébként a Celticsek közül valóban csak Rondot lehet már hiányolni, kellenek a sztárok az Olimpiára, Pierce a mega 3-asok közt már nem szerepelne úgy, mint ők, Ray pedig jó passzban nagyon hasznos lenne, borzasztó jó statokkal ( szerintem egy 50-60%-ban 20 pontot dobó Allen egy ilyen csapatban többet ér, mint egy megasztár, aki mondjuk kisebb dobószázalékkal -mert senkinek sincs ilyen keze :wink: - dob 25-30-at, persze ezt a támadásra értem) bírhatna, de mégis csak a fiatal csillagoké a jövő. Ezt el kell fogadni. Én a 2008-asról sokkal inkább hiányoltam az embereinket, egy óriási szezon után. Ott K.G. még simán kezdő 4-es lehetett volna ( asszem akkor Anthony volt, félek, hogy most is így lesz), mert abban az időben még egyértelműen ő volt a legösszetettebb és fizikálisan legerősebb 4-es az NBA-ben. Mindegy, ez elmúlt, most már, azért tényleg mások jönnek :)
Akik pedig azt hiszik ránézve a keretre, hogy ez sima USA siker, azoknak ajánlom, hogy nézzenek meg régebbi, vesztes kereteket és azok játékosait... Nem csak ezen múlik. Ettől erősebb amerikai csapatok is buktak el, gyengébb riválisok ellen. A fölény persze egyértelmű, sokkal inkább, mint fociban bárkinél, de mégis le kell játszani és nem minden papsajt.
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.11. 18:16:23

Game90 írta:Nálam egy ilyen keret lenne:

CP3/Rose/D-Will
Wade/Gordon
Durant/Melo/Igoudala
James/Love
Howard/Chandler

De Love helyett Bosh-t ill. az egyik irányító helyett Griffin-t is eltudom képzelni a csapatban.
Ezt így ahogy van, aláírnám, de Kobet tuti, hogy nem hagyják ki...mondjuk én kihagynám :D
PCsabi
aka Game90

2012.01.11. 18:06:42

Nálam egy ilyen keret lenne:

CP3/Rose/D-Will
Wade/Gordon
Durant/Melo/Igoudala
James/Love
Howard/Chandler

De Love helyett Bosh-t ill. az egyik irányító helyett Griffin-t is eltudom képzelni a csapatban.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.11. 17:55:09

Én is várom az Olimpiát Ibakáék ezeket a sztárokat megfogják védekezésben, aztán ha elmegy 1-2 ember kedve..... :lol:

Igaz nincs Celticses, de nem is férne be senki!Rondoról teljesen jól leírta valaki egy másik fórumon, hogy ehhez a válogatotthoz nem tud hozzátenni semmit!Osztogatni Paulék is tudnak, viszont Rondo nem tud dobni, legutóbb a VB keretből is ezért került ki, mert ha jól emlékszem a mezőnyből még a 0,2-t sem érte el....Betörni meg mindenki tud ebben a csapatban!
Az olimpián a csoport meccseken labdaszerzés-alley oop kombót vajon mennyit fogunk látni????? :lol:

Engem amúgy a Blazers annyira nem lep meg, mindig is volt a csapatban csak a sérülések állandóan összekuszálták a helyzetet, most csak a szokásos Oden sérült :lol:
Amúgy Aldridge ha idén sem lesz All Star akkor bunda :lol:
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.01.11. 17:38:01

Ordog írta:D. Howard - C. Anthony - L. James - Kobe - Paul ;)
Carmelo 4-es poszton? Hülyeség. Sokkal inkább Love. Egyébként nem hinném hogy a spanyolok megfingatnák ezt a keretet. Minden poszton jobbak.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.01.11. 17:22:27

Ordog írta:
daffy írta:
Game90 írta:...
aztak... ebből hogy állítod fel a kezdő ötöst?
D. Howard - C. Anthony - L. James - Kobe - Paul ;)

De a spanyolok megfogják fingatni USA-t az Olimpián

M. Gasol - P. Gasol - R. Fernandez - Navarro - Rubio

és még a padra is lennének nem is akármilyen minőségi cserék;)

Várom nagyon az Olimpiát:)
Hát ez a kezdő biztos nem működne. Anthony amúgy sem tud védekezni, de hogy még 4-es poszton is legyen...háháá jó vicc. Sokkal inkább Love. Mondjuk én Kobet se raknám be, mikor van Durant, Wade, Rose.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2012.01.11. 17:05:04

daffy írta:
D. Howard - C. Anthony - L. James - Kobe - Paul ;)

De a spanyolok megfogják fingatni USA-t az Olimpián

M. Gasol - P. Gasol - R. Fernandez - Navarro - Rubio

és még a padra is lennének nem is akármilyen minőségi cserék;)

Várom nagyon az Olimpiát:)
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.11. 17:04:27

daffy írta:
Rose-Wade-James-Bryant-Howard :D de hiányolom a Celticses embereket...legalább Rondot.
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.11. 17:02:20

Game90 írta:Bő keret az Olimpiára:
LaMarcus Aldridge
Carmelo Anthony
Chauncey Billups
Chris Bosh
Kobe Bryant
Tyson Chandler
Kevin Durant
Eric Gordon
Blake Griffin
Dwight Howard
Andre Iguodala
LeBron James
Kevin Love
Lamar Odom
Chris Paul
Derrick Rose
Dwyane Wade
Russell Westbrook
Deron Williams
Ezeket a neveket fura érzés egy csapatban olvasni :D

Amúgy elszenvedtük a második vereségünket, OT-ben a GSW-től...-17ről jöttek fel, de nem mondom, hogy érdemtelenül. Wade jó volt! Miller is elkezdte az edzéseket, hamarosan visszatérhet.

Durva, hogy jelenleg a Heat, a Bulls, a Sixers, a Thunder és a Portland is csak 2 vereséggel áll! A Sixers és a Blazers nekem meglepetés, illetve a Philly annyira nem is, de azt azért nem gondoltam, hogy ennyire tudják majd tartani a lépést. Persze még csak most kezdődött a szezon, de ez mindenképp biztató!

Ma ráadásul Sixers-Knicks rangadó, mindenképp megnézem!
Válasz küldése