Komolyan nem értelek, Titeket. (Sanama) Az a baj ebben az országban, hogy mindenki megszokta azt a kisebbségi komplexust, hogy neki rossz és épp annyit keres, amennyiből megélhet, aki többet keres, az kapzsi... Nem akarok itt ilyen egykulcsos adórendszerekbe belemenni, mert speciel baromi okosnak tartom a spanyolokat, amiért kihasználják az ilyen pénzforrásokat, nem úgy, mint az olyan országokban, ahol 20,32% mindenkinek... De mondom, ebbe ne menjünk bele. Viszont nem tudom, hogy itt akárki mit szólna, ha hirtelen azt mondanák, hogy a fizudnak behúzzuk a harmadát... Mindenki küldené el a mocsokba azt, aki felelős ezért, akármekkora összegről van szó. Ha a minimálbért csökkentenék, akkor a minimálbéresek nyígnának, ha vállalkozók adóját dupláznák meg, akkor a vállalkozók. Adott egy 32-33 éves családapa, akinek van kb 2 év még a biztos aktív kereső karrierjéből és nem akarja, hogy a fizetését (ami által megteremtette magának az elmúlt 10 évben az életszínvonalát és ahhoz hozzánőtt-hozzászokott), leharmadolják... Szerintem ez teljesen érthető. Az is érthető, hogy a klub nem fog 50%-os fizetésemelést adni neki. És harmadszor pedig az is érthető, amit a spanyol kormány csinált. Mindenkinek igaza van, de Abidalon és a klubon múlik, hogy sikerül-e közös nevezőre jutni. És ne úgy álljunk már hozzá, hogy havi háyn ferrarit vehet. (Itt jegyezném meg, hogy a hozott 3 milliós példa az ÉVI fizetése, nem a havi.

) Nem mintha ez kevés lenne, de értsük már meg, hogy itt százalékokról beszélünk továbbra is, nem nettó jövedelmekről. Mindenki pöffögne, ha 66%-ra csökkenne a jövedelme, csak Abidal ha NAGYON akarja, akkor ezt még elbírná. Az ő döntése, hgy beéri-e jelentősen kevesebb pénzzel, avagy sem. Én a helyében beérném, csak arra akartam rávilágítani, hogy ne hálátlan kapzsi baromnak nézzük.