2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
már lent van, a csendes-óceánba zuhantLionel85 írta:Azt mondják Kínában, a Góbi-sivatagban.
Én személy szerint kifejezetten örültem, amikor végre volt zenelejátszásra alkalmas telefonom. Az mp3 csak még egy dolog volt, amit cipelni kellett, ráadásul lemerült, elemeket kellett venni hozzá, nehézkesebb volt kezelni stb.MessiFan írta:Szerintetek vegyek a Samsung Corbymba egy 8 gigás kártyát és egy új headsetet (nem műkszik az egyik oldala az enyémnek) úgy 7-8 ezerért, vagy vegyek 10-20 ezerért egy mp3-at? Mert kinéztem egy mp3-at ami 4 gigás, bővíthető és 7 órát bír, meg egy másikat ami kb ugyan az csak 7 óra helyett 30 órát bír.
én nézelődtem (na jó, az erős túlzás, de beírtam 2-3x gugliba) de nem dobott ki semmi barca design-es fejhallgatót.Ilúvatar írta:miért nem veszitek barcás fejhallgatót? ...
daffy : annyira amúgy nem, 1-2 olyan cuccom van, ami nem átalgosBob_Marley írta:Lol ez mi?shutterisland írta:HA MÁR FEJHALLGATÓ...
én ilyet vettem, 6k+ pk. volt, a napokban kellene megérkezzen.
Hol vetted, hátha van Celticsesben is
Engem is érdekelne CelticsesBob_Marley írta:Lol ez mi?shutterisland írta:HA MÁR FEJHALLGATÓ...
Hol vetted, hátha van Celticsesben is
Lol ez mi?shutterisland írta:HA MÁR FEJHALLGATÓ...
te se vagy feltűnőshutterisland írta: én azért utcán is szándékozom hordani, megy a csukámhoz. EHHEZ
én azért utcán is szándékozom hordani, megy a csukámhoz. EHHEZdaffy írta:én pedig egy ilyet nyúzok itthon. számomra tökéletesshutterisland írta:HA MÁR FEJHALLGATÓ...
én pedig egy ilyet nyúzok itthon. számomra tökéletesshutterisland írta:HA MÁR FEJHALLGATÓ...
Igazán nincs mit. Én is hasonló dilemmában vagyok már vagy 2 éveMessiFan írta:Csak azért kérdeztem meg, hogy biztos legyek benne, szóval köszi
Igen, sajnos hiába vettem egy másik heatsetet, az rosszul szól, szóval nem mind1 hogy milyet veszek és valszeg az mp3-hoz is kell majd. És mivel a telóm 2 gigás kártyájából másfelet zene tesz ki, így lehet jobb lenne ha simán vennék egy 4500 ft-os 8 gigás kártyát, és szerzek valahonnan egy samsung heatsetet és nem kell még 1 kütyüre vigyázni.Drigo írta:Speciel én megbolondulok, ha túl sok kütyüt kell magammal cipelnem, így kézenfekvő lenne a tanácsom. DE! Sok mindent meg kell fontolni. Mennyire tudja gyorsan kezelni a telód a memória kártyát (gondolom, különböző mobilos oldalakon lehet róla találni infót), és ami talán a legfontosabb, mennyibe kerül hozzá egy headset. Mert az köztudott, hogy a fülesek nem egy életre szólnak, így biztosan kell majd venned vagy fülest az mp3-hoz, vagy headset-et a telóhoz. Persze, ha használod telefonálásra is, akkor talán megéri a telót bővíteni mégis.
Speciel én megbolondulok, ha túl sok kütyüt kell magammal cipelnem, így kézenfekvő lenne a tanácsom. DE! Sok mindent meg kell fontolni. Mennyire tudja gyorsan kezelni a telód a memória kártyát (gondolom, különböző mobilos oldalakon lehet róla találni infót), és ami talán a legfontosabb, mennyibe kerül hozzá egy headset. Mert az köztudott, hogy a fülesek nem egy életre szólnak, így biztosan kell majd venned vagy fülest az mp3-hoz, vagy headset-et a telóhoz. Persze, ha használod telefonálásra is, akkor talán megéri a telót bővíteni mégis.MessiFan írta:Szerintetek vegyek a Samsung Corbymba egy 8 gigás kártyát és egy új headsetet (nem műkszik az egyik oldala az enyémnek) úgy 7-8 ezerért, vagy vegyek 10-20 ezerért egy mp3-at? Mert kinéztem egy mp3-at ami 4 gigás, bővíthető és 7 órát bír, meg egy másikat ami kb ugyan az csak 7 óra helyett 30 órát bír.
Részegen nem szokta tudni ki ő, feka cigány funky zene nepper, ami éppen jön!messideco írta:Akkor ő most roma vagy nem? Csak a tisztánlátás végett...
Egyik videóban azt mondja, hogy ő a legnagyobb cigány ebben az országban.