Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek veled, nálam még annyi, hogy Assou Ekotto-t nagyon sokra tartom. Kegyetlen jó védő, ráadásul esze is van hozzá, nem csak a durr focihoz (Rio Ferdinand).matador írta:Főleg a középpályájuk durva.shutterisland írta: amúgy a tottenham mekkorát játszik a PL-ben![]()
de jó is lenne, ha nem durranna ki a lufi!
Modric és Parker is abszolút elsőosztályú játékos, őszintén mondom, hogy Modric bármelyik csapatban megállná a helyét (könnyű fikázni, hogy horvát, aki látta már játszani, az tudja), Parker pedig Wilshere és Cleverley mellett technikailag a legképzettebb angol középpályás. Mögöttük pedig ott van Sandro, Huddlestone, Kranjcar, akik tartaléknak remekek (Sandro kezdőbe is beférne), a két középpályást pedig VDV kellően tudja támogatni.
Nekik is az a fő probléma, hogy nem elég sikerorientáltak, nincs meg a kellő tapasztalat a sikerekhez. Jó esély van rá, hogy a legfontosabb meccseken kudarcot vallanak.
Mondjuk ez utóbbi igaz a City-re is, habár ők az utóbbi időben azért építkeznek a sikerekben. Meglátjuk, mindenesetre az biztos, hogy baromi izgalmas lesz az angol bajnokság.
Főleg a középpályájuk durva.shutterisland írta: amúgy a tottenham mekkorát játszik a PL-ben![]()
Ez csúnya volt valóban,de a City-Mu meccsen Kompanyé messze nem volt ennyire durva, sőt. Sárgát ért az is, de pirosat nem. Ez nálam piros.kamaj írta:Következetesség...![]()
http://i41.tinypic.com/21jy78j.jpg
Szerintetek kapott lapot?![]()
Én azt mondom, hogy mostantól mindenkit szórjanak ki ezért, vagy egyet se, de ez a köztes megoldás...
Hogy repül márkamaj írta:Következetesség...![]()
Én azt mondom, hogy mostantól mindenkit szórjanak ki ezért, vagy egyet se, de ez a köztes megoldás...
Ennyi pénz és ennyi év szenvedés után ideje volt már. Adebayor nagy igazolás volt, hiányzott már onnan egy gólerős csatár + azért elég mély keretük van.shutterisland írta:az igen, ez még nagyobbat is repült talán, mint kompany
amúgy a tottenham mekkorát játszik a PL-ben![]()
Ezek a nem is becsúszások hanem berepülések páros lábbal valami hihetetlen undoríróak.kamaj írta:Következetesség...![]()
Na ez volt nyújtott lábas becsúszás!Glen tud ilyeneket iskamaj írta:Következetesség...![]()
Nem reklamált? azt elhiszem, eléggé meglepődött és nem is értette mi van.Initom írta:
Elvitte a labdát,nem izgat senkit
nem,igazad van,nem fogjuk egymást meggyőzni erről a dologról.én focizom 8 éve ,és tapasztaltam egysmást. ez piros. Elsőre én se mondtam biztosra ám utólag visszanézve egyértelmű.
valamint Kompany NEM reklamált egyáltalán.
Ne vegyük magunkra,de azért kettőnket idéztél,akik reagáltunkDrigo írta:
3 járt volna, de mivel már állították ki az évben, így 4 lett. Ezek a szabályok Angliában.
(Ez pl egy remek példa arra, hogy emberek mindenféle háttér tudás nélkül mikre reagálnak - ezt egyik szereplő se vegye magára csupán itt volt ez a szitu és megjegyeztem.)
Maximálisan egyetértek, az utolsó szóig! Manapság már túlságosan védik a csatárokat, hozzáér a védő, feldobja magát, és már jön is a sárga...pláne Angliában, ahol elvileg kemény focit játszanak, nem kellene ezért 3 meccs.Bob_Marley írta:Először is grat Henrynak és az Arsenalnak, nem semmi pillanat volt!
Másodszor nem fogjuk egymást meggyőzni, de mint védő mondom, hogy ez messze volt a szemből nyújtott lábbal sérülésveszélyes becsúszástól!
10szer brutálisabban be lehet csúszni, úgyhogy Nani tényleg nem kell fel soha!
Múltkor már leírtam a véleményemet, néha úgy érzem túlságosan védik a csatárokat, s mindenért szabadrúgás vagy éppen lap jár!Ráadásul ez pont Angliában ahol mindig is jellemző volt a férfias játék, hát innentől ott is csak komámasszony katonái játszanak
Elvitte a labdát,nem izgat senkitcsababarca írta:díjazza azzal,hogy ad egy sárgát,ne azzal,hogy kiállítja.Initom írta: Daffy. A szándékot kell díjazni. úgy ahogy Pepe sem találta el Alvest , Kompany se Nanit
Ez sima piros,szemből,nyújtott lábbal,NEM lehet becsúszni
Erről nem fogjuk egymást meggyőzni, de én még nem beszéltem olyan emberrel,aki azt mondta volna,hogy sima piros.
a régebben már említett mu-s barátommal néztem a meccset,az is csak röhögött. volt az ismétlés,és vártuk,hogy valami durva legyen,rúgás,odaütött esetleg utána,de semmi,elvitte a labdát.
díjazza azzal,hogy ad egy sárgát,ne azzal,hogy kiállítja.Initom írta: Daffy. A szándékot kell díjazni. úgy ahogy Pepe sem találta el Alvest , Kompany se Nanit
Ez sima piros,szemből,nyújtott lábbal,NEM lehet becsúszni
Daffy. A szándékot kell díjazni. úgy ahogy Pepe sem találta el Alvest , Kompany se Nanitdaffy írta:de nem ment. ez igaz minden második belépőre. ha nem a labdára megy,hanem 20 centivel odébb,akkor szétmegy a térde... ez a "ha" feljebb,odébb,stb hülyeség. nem ment,ezért ne is kezeljük úgy,mintha oda ment volnaInitom írta: nagyon helyes!
nem értelek titeket!! ha 10-20 centivel feljebb megy,lábtörés.
de nem ment. ez igaz minden második belépőre. ha nem a labdára megy,hanem 20 centivel odébb,akkor szétmegy a térde... ez a "ha" feljebb,odébb,stb hülyeség. nem ment,ezért ne is kezeljük úgy,mintha oda ment volnaInitom írta:nagyon helyes!elbandi írta:Kompanynak 4 meccs pihi
Initom írta:
nagyon sok olyan drukker van aki soha nem focizott,(most az hogy kimegyek a pályára és rúgok kettőt azt nem veszem ide elnézést előre is) ők nem úgy látják a dolgokat. Ez tönkretehette volna Nani pályafutását.Ha valaki velem csinálja ezt,hát...én nem lettem volna olyan higgadt mint a portugál.
Mi történt? Van videó? Valamit olvastam a címszavakban, hogy Rooney csinált valamit, meg Mancini rágalmazta őt. Mi volt???Initom írta:nagyon helyes!elbandi írta:Kompanynak 4 meccs pihi
Akkor meg még kevesellnétek a 4 meccset.
Szánékot díjazunk,ez ért 3 meccset,és mivel már volt ilyen esete +1. Teljesen jogos.
és ezt nem neked írom:
nagyon sok olyan drukker van aki soha nem focizott,(most az hogy kimegyek a pályára és rúgok kettőt azt nem veszem ide elnézést előre is) ők nem úgy látják a dolgokat. Ez tönkretehette volna Nani pályafutását.Ha valaki velem csinálja ezt,hát...én nem lettem volna olyan higgadt mint a portugál.
nagyon helyes!elbandi írta:Kompanynak 4 meccs pihi
3 járt volna, de mivel már állították ki az évben, így 4 lett. Ezek a szabályok Angliában.miihii írta:Pffff....elbandi írta:Kompanynak 4 meccs pihi