Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

ha tényleg 50%,akkor az elég ahhoz,hogy ne a másikra kelljen mutogatni. már régóta fújom a videóbírót és tényleg nem tudom,hogy mi kell hozzá(kezdve a 2002es vb-től). egy teniszes sasszem kéne,meg egy plusz bíró,aki ül a pálya mellett a monitornál. ennyi,nagyon nem akadályozná a folyamatos játékot.S.Agüero írta: mi is hibásak vagyunk, mert ráülünk az 1-0-ra, de azért 50%-ban a bírók is hibásak a sok elveszített pontért.
ott is volt bírói segédletAhogy a Malaga ellen se tudtak felállni 0-2ről
és végülis a Clasicó az nem számít?ferninho írta:ha nem számítjuk az El Clasicót 8 ponttal többet gyűjtöttünk mint ti... 8-cal többet a többi eddigi 17 csapat ellen... de ez csak a bírók miatt lehet, biztosan, véletlenül se a Barca a hibás, picit sem...Barcaman1993 írta:
vannak dolgok amik mellett nem lehet elmenni. Nem lehet amellett elmenni, hogy normális játékvezetés mellett mi vezetnénk a bajnokságot. A Real semmivel nem jobb csapat, mint mi csak egyszerűen jobban jönnek ki a bírói tévedésekből.
ha nem számítjuk az El Clasicót 8 ponttal többet gyűjtöttünk mint ti... 8-cal többet a többi eddigi 17 csapat ellen... de ez csak a bírók miatt lehet, biztosan, véletlenül se a Barca a hibás, picit sem...Barcaman1993 írta:vannak dolgok amik mellett nem lehet elmenni. Nem lehet amellett elmenni, hogy normális játékvezetés mellett mi vezetnénk a bajnokságot. A Real semmivel nem jobb csapat, mint mi csak egyszerűen jobban jönnek ki a bírói tévedésekből.P.U.Y.O.L. írta: Ahogy a Malaga ellen se tudtak felállni 0-2ről
az nem számít, mert most BIZTOS, hogy nem nyertünk volna...Ahogy a Malaga ellen se tudtak felállni 0-2ről
talán azért mert ez egy fórum és fórumozni szeretnék...Egyedül azt nem tudom felfogni, hogy Real Madrid meccs alatt, a Madridnak kedvező bíráskodás esetén, miért kell ideírni? Szíved joga, meg a te döntésed, csak szerintem olaj a tűzre. Ráadásul nem tudom hova tenni.
Kicsit visszatetsző a nagyképűséged, főleg úgy hogy fogalmad sincs arról, hogy a másik mennyit konyít a dologhoz, ez nagyon off lenne, esetleg pü-ben megírom ha érdekel, bár gondolom nem.ferninho írta: a kapus egy olyan poszt, amiről kb senkinek fingja sincs, csak eljátssza mindenki a nagyokost...kivéve aki maga is az...
ez egy teljesen más, külön dimenzió a pályán.
ezért nem is szeretnék veled erről tovább vitázni, semmi értelme.
vannak dolgok amik mellett nem lehet elmenni. Nem lehet amellett elmenni, hogy normális játékvezetés mellett mi vezetnénk a bajnokságot. A Real semmivel nem jobb csapat, mint mi csak egyszerűen jobban jönnek ki a bírói tévedésekből. Ha tényleg jobbak lennének és úgy húzzák be a bajnokságot, akkor OKÉ, megérdemlik. De addig amíg így vannak előttünk én addig nem fogok csöndben ücsörögni és azt nézni, hogy a bírók milyen módon aszisztálnak a Real bajnokságához.P.U.Y.O.L. írta:Ahogy a Malaga ellen se tudtak felállni 0-2ről. Nem tudom, hogy miért kell ennyit foglalkozni egy Madrid meccsel. Attól jobb lesz valami? Bízni kell abban, hogy buknak és a saját meccseinkkel kell foglalkozni...honda25 írta:Erről van szó, 2-0 után nem álltak volna fel soha, és ha ma nyernénk, csak két pont lenne a hátrányunk.
Már nem csak spanyolban gyenge a játékvezetés, sajnos...
Nem tudom, hogy kinek a lelkivilágát rakja rendbe, ha még 50-en leírják, hogy mik voltak a bírói tévedések. Attól még 5 (8 ) pont a hátrányunk és a következő fordulóig biztos, hogy annyi is marad.
Ahogy a Malaga ellen se tudtak felállni 0-2ről. Nem tudom, hogy miért kell ennyit foglalkozni egy Madrid meccsel. Attól jobb lesz valami? Bízni kell abban, hogy buknak és a saját meccseinkkel kell foglalkozni...honda25 írta:Erről van szó, 2-0 után nem álltak volna fel soha, és ha ma nyernénk, csak két pont lenne a hátrányunk.
Már nem csak spanyolban gyenge a játékvezetés, sajnos...
Erről van szó, 2-0 után nem álltak volna fel soha, és ha ma nyernénk, csak két pont lenne a hátrányunk.Barcaman1993 írta:Igen csak ha a bírók normálisan fújnák a meccseket, akkor most nem a Real vezetné a bajnokságot (ráadásul 8-3? ponttal), hanem mi. Hiába mondja itt pár ember, hogy nem kell bírózni, de igenis kell! A Real semmivel nem játszott jobban, mint amikor gyíkok vagyunk, 1 normálisan kidolgozott helyzetük se igazán volt az első gól leszámítva. Csak tudnám, hogy akkor bírók minek vannak ott, ha nem látnak semmit? Sem a bíró, sem a partjelző, sem a 4. játékvezető nem látta, hogy nem volt les a 2. Mallorca gól. Most ez dettó nekünk a múlt hétre. Ennyi erővel én is ott állhatnék többet nem tévednék, mint ők. Nem kell védeni a bírókat, mert másodperc tört része alatt stb. Ez a munkájuk, amiért nem kevés pénzt tesznek zsebre. És ez a hulla gyönge játékvezetés spanyol honban már lassan "divattá" válik...zola8787 írta:2-1-re nyert a Real. Kész, ennyi, nem kell belemagyarázni semmit. Ha a bírók így látták a szitukat, akkor így van és kész. Nem fog megváltozni a végeredmény, így marad. Nekünk nem szabad botlani és a legfontosabb, hogy 1-0 után nem szabad leereszteni és várni hátha az ölünkbe pottyan még 1 gól. Minél több meccset meg kell nyerni és lesz esélyünk a címvédésre. De győzelmet nem kell megmagyarázni és kész.
1et sajnálok, hogy a Real elvitte a mixemet![]()
lluisllach89 írta:Caparros: "A győzelemért játszottunk a második félidőben. Nagyon nehéz volt tartani a nyomást, amit az egész mérkőzésen gyakoroltak ránk. Megnéztük a visszajátszást és Víctor nem volt lesen. Hihetetlen volt, ne is kérdezzenek róla. Nem is akarom elképzelni, mi van, ha ez a Madriddal történik."
Mennyire igaza van az öregnek
Igen csak ha a bírók normálisan fújnák a meccseket, akkor most nem a Real vezetné a bajnokságot (ráadásul 8-3? ponttal), hanem mi. Hiába mondja itt pár ember, hogy nem kell bírózni, de igenis kell! A Real semmivel nem játszott jobban, mint amikor gyíkok vagyunk, 1 normálisan kidolgozott helyzetük se igazán volt az első gól leszámítva. Csak tudnám, hogy akkor bírók minek vannak ott, ha nem látnak semmit? Sem a bíró, sem a partjelző, sem a 4. játékvezető nem látta, hogy nem volt les a 2. Mallorca gól. Most ez dettó nekünk a múlt hétre. Ennyi erővel én is ott állhatnék többet nem tévednék, mint ők. Nem kell védeni a bírókat, mert másodperc tört része alatt stb. Ez a munkájuk, amiért nem kevés pénzt tesznek zsebre. És ez a hulla gyönge játékvezetés spanyol honban már lassan "divattá" válik...zola8787 írta:2-1-re nyert a Real. Kész, ennyi, nem kell belemagyarázni semmit. Ha a bírók így látták a szitukat, akkor így van és kész. Nem fog megváltozni a végeredmény, így marad. Nekünk nem szabad botlani és a legfontosabb, hogy 1-0 után nem szabad leereszteni és várni hátha az ölünkbe pottyan még 1 gól. Minél több meccset meg kell nyerni és lesz esélyünk a címvédésre. De győzelmet nem kell megmagyarázni és kész.
a kapus egy olyan poszt, amiről kb senkinek fingja sincs, csak eljátssza mindenki a nagyokost...kivéve aki maga is az...lluisllach89 írta: Ha zavar, ha nem, egy utolsó összegzés: Ha Casillas tudta volna hogy les, nem csinálja végig a berögződött dolgot, ráadásul egy profinál nincs félmegoldás.
Ezt józan paraszti ésszel megállapítható, nem csak a pro dumával hogy mennyire tapasztalt kapus vagy. Legalábbis szerintem.
én nem feladtam, elmondtam mindent, amit akartam. szimplán szerettem volna befejezni azt a vitát, mert már nem is róla ment a vita...Amúgy meg nagy partizán vagy. Hegyit először kineveted, utána próbálod sarazni, végül feladod.
számodra egyértelmű, számomra nem, ezért is megy róla a diskurzusMost próbálod magyarázni dolgot, ami teljesen egyértelmű, nem is baj, de azt meg lezárod, hagyni akarod.
ezért kell befejezni minél előbb ezeket a vitákat.Csak annak lehet venni. De tetszik a magyarázkodás, legalábbis nekem.
benned sose kell csalódnomBob_Marley írta:szerk: a vitatott esetekről a véleményem: Mallorca támadás(mert gólnak nem tudom minősíteni, mert megállították) nem les, Benzema gólja szabályos!Olcsó trükk a felugrok a támadóra és várom a szabadot, befújhatták volna, de Benzema semmit nem csinált, rámásztak, s nem tudták elfejelni!
Caparros Barca fan nem tudtad? Mondjuk én is csak most értesültem róla a túl oldalról.lluisllach89 írta:Caparros: "A győzelemért játszottunk a második félidőben. Nagyon nehéz volt tartani a nyomást, amit az egész mérkőzésen gyakoroltak ránk. Megnéztük a visszajátszást és Víctor nem volt lesen. Hihetetlen volt, ne is kérdezzenek róla. Nem is akarom elképzelni, mi van, ha ez a Madriddal történik."
Mennyire igaza van az öregnek
Tökéletesen leírtad!Zozzy 5 írta:nem értem miért akkora dúrr ez a tegnapi játékvezetés. a spanyol bírók mindig is kakák voltak, nem kell az összeesküvés elméleteket gyártani. azon meg komolyan meglepődök, hogy még mindig vannak olyanok, akik leírják: "ha ez meg az lett volna, akkor vezetnénk a tabellát...". akkor vezetnénk, ha mindig olyan változást tudna kieszközölni pep a csapat játékában mint a real ellen, ha hátrányban vagyunk vagy nem megy a játék, de ez eddig a kisebb csapatok ellen általában nem megy, mou pedig eddig minket leszámítva azért gatyába tudja rázni őket, ha melegedik a helyzet. sokszor nem teszünk meg mindent a győzelemért idegenben, ilyenkor szól közbe mörfi bácsi és a bírók inkább ellenünk tévednek, mint a javunkra. ez egyetemes törvény, nem kell hőbörögni. max ha egymás elleni meccsen lennének látványos elfújások, akkor ok.
Ezentúl nyugodtan lehet a Reálra tenni, mert ha nyernek, akkor Te nyersz...ha meg ikszelnek, esetleg kikapnak akkor meg kit érdekel, hogy elvitte a mixedet...zola8787 írta:2-1-re nyert a Real. Kész, ennyi, nem kell belemagyarázni semmit. Ha a bírók így látták a szitukat, akkor így van és kész. Nem fog megváltozni a végeredmény, így marad. Nekünk nem szabad botlani és a legfontosabb, hogy 1-0 után nem szabad leereszteni és várni hátha az ölünkbe pottyan még 1 gól. Minél több meccset meg kell nyerni és lesz esélyünk a címvédésre. De győzelmet nem kell megmagyarázni és kész.
Nemferninho írta:1-0 oda és ezt befújták lesnek, pedig nem volt az.
http://www.youtube.com/watch?v=dfFD2VgQgUE
és arról ment itt a vita, hogy Casillas foghatta-e volna vagy nem...
Ezt meg nem is értem, teljesen tiszta volt, még majdnem a mallorcai faultolt.ferninho írta:a másik annál az esetnél volt amikor átvettük a vezetést, szóval 1-2 lett
itt Benzemát nézd... ez az az eset, amit még kifogásoltak itt páran.
http://www.youtube.com/watch?v=hbRJ3epnSBo
ennyi volt.
Csak annak lehet venni. De tetszik a magyarázkodás, legalábbis nekem.Buitre írta:de nem megadott gólnak nem lehet venni.
erre mondtam én is, hogy Iker nem készült védeni, már látta mindenki, hogy beintették a lest (középen rohanó Madrid játékos is megállt), Casillas azt reklamálta, hogy a lefújás után is ment tovább és berúgta. Ettől függetlenül nagy bírói hiba volt, de nem megadott gólnak nem lehet venni.és arról ment itt a vita, hogy Casillas foghatta-e volna vagy nem...
ezt én sem értem, a Marcan nem látom sehol, hogy azt mondanák, nem volt les. Az annyira egyértelmű, hogy nem is lehet másnak látni. a madridistan szerintem valamit elnéztek vagy rosszul fogalmaztak.Hát ez nekem inkább a madridista - hogy finoman fogalmazzak - nem túlságosan kiegyensúlyozott tájékoztatásának tűnik. Van egy cikk, ahol külön foglalkoznak a két Ramos esettel
Hát ez nekem inkább a madridista - hogy finoman fogalmazzak - nem túlságosan kiegyensúlyozott tájékoztatásának tűnik. Van egy cikk, ahol külön foglalkoznak a két Ramos esettel.ferninho írta:Marca....vas, 12:01 - Pérez Moreno játékvezető több kétes szituációban hozott döntését is megkérdőjelezték a tegnapi mérkőzés után, írja a marca.com. Ramos és Víctor meg nem adott gólját is les előzte meg, és a hazaiak által reklamált büntető-gyanús esetnél sem tévedett: Ramos oldalát érte a labda.ez már nekem is fáj...
Szerintem ne legyél kíváncsi....bence-barca írta:Valaki tud erről a 2-3 esetről videót linkelni? Meg, h melyik milyen állásnál történt? Kíváncsi lettem![]()
Amúgy eddig madridi oldalról jött a bírózás és itt mindenki leugatta őket, h milyen szánalmas dolog a bírózás. De most egyenlőre úgy tűnik, közülünk fognak sokan pampogni és madridi oldalon lesznek a "nagyokosak" (itt olyanokat értem, akik anno bíróztak, de most meg szánalmasnak fogják tartani a bírózást a barcásoktól).
Ne legyen igazam! De sajnos a szurlokól már csak ilyenek