Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
köszi szépen, megnyugodtam.fcbarca0827 írta:A magyar válogatott meccseit és a döntőt az M1 adja, minden többi meccset a Sport TV.adam_1519 írta:ugye csak valami elírás történt a port.hu-n mert néztem és a holnap 20.15kor kezdődő Oroszország elleni meccsünk nincs fent a műsörön, meg a további meccseink se, én nem akarom elhinni ezt...
A magyar válogatott meccseit és a döntőt az M1 adja, minden többi meccset a Sport TV.adam_1519 írta:ugye csak valami elírás történt a port.hu-n mert néztem és a holnap 20.15kor kezdődő Oroszország elleni meccsünk nincs fent a műsörön, meg a további meccseink se, én nem akarom elhinni ezt...
Igen sajnos Dávid ki fog aradni, mégha kicsit sajnálom is mert jó lenne ha minél több Csurgói játékos ott lenne, de marad Szöllősi Szabi! Krivo biztos kimaradó nálam, kapuban pedig Tatai is, Mikler is utazó, mivel 3 kapust biztos nem viszünk, ezért Fazekas marad itthon szerintem... ML-nál nem tom...FtcSikiHun írta:Katzirz, Krivo biztos kiesik szerintem.
Egyébként nem tud valaki valami összefoglalót a meccsről?
Mert néztem, még a végén 2vel mentek a németek.
Az EB-t az oroszok ellen kezdjük, remélem megverjük őket, aztán jó lenne a spanyol-francia duóból valamelyiket megütni. Spanyolokra nagyobb esély van. Szvsz a franciák az egészet megnyerik. Omeyer, Karabatic, Accambray,Dinart, Abalo, Gille testvérek. félelmetes.
Hajrá Magyarok!
Katzirz, Krivo biztos kiesik szerintem.samy85 írta:na megvertük a Németeket. Még egy Lékai csatlakozik.... kiváncsi leszek az utazó keretre!
Ismered Csurgóról Fehér Misit?Nyáron igazoltátok a kapuba(Bár nem tudom pontosan mi újság vele).Kis városunk büszkesége Lázár Bence után:Dsamy85 írta:Nem tudom ki nézte a Csurgó-Balatonfüred meccset szombaton de szerintem elég jó kis meccs volt... kicsit idegesen játszottunk, de a végére izgalmassá tettük a meccset... azért itthon szerintem minden csapatot verni kell a Veszprémet kivéve.... annyira van jó keretünk... ez a 24-24-es döntetlen annyira nem fényes.... de csak a Csurgó!!
Ez esetben bocsi, így már teljesen igaz. Nekem még Bulath játszatása teljesen felfoghatatlan, ezzel szemben Zácsik kapott kb 5 percet...Fecooo írta:maki, múlt hétről beszéltem, ott Görbicz és Pálinger egymást múlták alul, ma Kati jól védett, erre behozta Herrt ez a dilettáns tehén....
Hehh? Görbicz pont az ellenkezője. Hosszú idő után jól játszott a vállogatottban, erre leszedi a félidő elején (Tomorival együtt)... Mikor visszajött volt 2-3 eladott labda, de utána megintcsak nem lehetett rá panasz.Fecooo írta: ennek a tehén mátéfinek volt pofája azt nyilatkozni a múltkori meccs után, h nem érdekli, h kikaptunk, ő ezt pontosan így tervezte...
nyerhettünk volna simán, erre a nyerőembereket a padon hagyta a második félidőre, Görbicz és Pálinger meg évek óta a legbénább teljesítményükkel rukkoltak elő és őket a pályán tartotta...