Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát nem tudom, a múlt héten persze az első 2 vagy 3 napot elrontottam ( azt hiszem kettő volt), de ennek ellenére nem volt olyan jó teljesítmény. Szükségem lenne egy jó dobó játékosra, de nem igazán van olyan cserealapom, akit szívesen adnék. Mondjuk tőled J. Rich vagy inkább Crawford érdekelne,de nyilván nem egy egymás elleni matchup-ban fogunk tradelniMessiFan írta:Érdekel a tied és Game ajánlata is, csak most jutottam géphez így egyből nem fogok tudni dönteni. Holnap ha nem változnak a dolgok nagyon akkor megkapjátok a választ!Cumbee írta:@MessiFan neked is lőttem 1-et, csekkold.
Egyébként 3. vagyokKalap csapata nem lesz könnyű feladat, szoros lesz.
Hayes még 3 hétig nem vethető be, és most McRoberts-et kirakták szóval.. Rácsapok
De ettől függetlenül még igényt tartok rá, csak addig ne potyára legyen már a csapatban. 2 hét múlva lehet visszahozom.
Érdekel a tied és Game ajánlata is, csak most jutottam géphez így egyből nem fogok tudni dönteni. Holnap ha nem változnak a dolgok nagyon akkor megkapjátok a választ!Cumbee írta:@MessiFan neked is lőttem 1-et, csekkold.
Reggie Evans azért jobbBob_Marley írta: Hát ennyit változik a világ![]()
Amúgy tényleg én is meg game is tologatjuk jobbra-balra az embereket, de így az élvezetes
Most nem tudom, hogy mi legyen, Bynum-ot bedobtam 2 cserébe, de mindkettőt elutasították, csak nem tudom, hogy miértCumbee írta:Jah látom. Hát nemtom, Game-nél bent van trade-be Bosh, azt várom, hogy abból mi lesz. Ha sehogy ne tudok vele megegyezni, akkor beszélhetünk róla, de azt nézem, hogy elég kevés olyan játékosod van, aki kellene.
Rendben. Mondjuk a Millsap jobb mint Boozer sztem kicsit erős volt de elfogadom a döntésedet... Peace!lijacska írta:nem fogadtam el az ajánlatod mert:
-Smith nem cserélhető, sokat fog játszani mert vki lesérült a csapatjából
-Millsap jobb mint Boozer.
Nem írtam trade-t, mert amit én szeretnék az meg nem lehetséges.
Különben egy Afflalo+Sefolosha akartam ajánlani, de ez meg túl gyenge ajánlat, hogy elküldjem.
Sajnálom.
Nem ismerve a játékosokat csak a statok érdekelnek, illetve minden jó ingyen megszerezhető OKC játékos.
Ha be van állítva a profilodban az e-mail értesítés, akkor ott kapsz, ha nincs, akkor nincs semmid.neobarca írta:Basszus! Nem látom a válaszodat. Azt hol kell megnézni ha valaki elutasítja az ajánlatot és ír? Valaki?lijacska írta:Válaszoltam.neobarca írta:
Küldtem egy trade ötletet. Szerintem nem rossz. Van amiben te nyernél, van amiben én. Összességében elég egál. Kukkantsd majd meg!
Te elég jól állsz pontokkal a többi játékosod által, nekem viszont Anthony sérülése miatt nagyon kellenek...
Basszus! Nem látom a válaszodat. Azt hol kell megnézni ha valaki elutasítja az ajánlatot és ír? Valaki?lijacska írta:Válaszoltam.neobarca írta:
Küldtem egy trade ötletet. Szerintem nem rossz. Van amiben te nyernél, van amiben én. Összességében elég egál. Kukkantsd majd meg!
Te elég jól állsz pontokkal a többi játékosod által, nekem viszont Anthony sérülése miatt nagyon kellenek...
Most láttam, hogy visszautasítottad a tradet és csak az elsőre válaszoltál. Az nem nagy volumenű trade akart lenni, csak bejelöltem, hogy kiket szeretnék és kiket adnék. A 2. volt trade ötlet, de az sem 4-4-es, hanem 2-2, 3-3as, csak ott is hagyni akartam, hogy válogass és 1 counter offer-t vártam.MichaaBee írta:Dorell Wright vagy Chauncey Billups vihető, elsősorban Center posztra kellene nekem valaki. REB és BLK kategóriában szeretnék elsősorban javulni, de AST és ST is jöhet.Jó ajánlat esetén mást is bevonnék akár.
@Cumbee: pedig Duncant nagyon nézegettem tegnap. Fentiek nem érdekelnének esetleg?
Jah látom. Hát nemtom, Game-nél bent van trade-be Bosh, azt várom, hogy abból mi lesz. Ha sehogy ne tudok vele megegyezni, akkor beszélhetünk róla, de azt nézem, hogy elég kevés olyan játékosod van, aki kellene.kamaj írta:Cumbee írtam Neked a topikodba, nézz már rá, és alkudozzunkKihozzuk, hogy jó legyen
De Billups pl igen. Küldtem egy "ajánlatot" ahol megjelöltem, pár játékost aki kéne(gyakorlatilag annyit csináltam, hogy végigkattintgattam azokat, akik tudnak 3-ast dobni nálad.MichaaBee írta:Dorell Wright vagy Chauncey Billups vihető, elsősorban Center posztra kellene nekem valaki. REB és BLK kategóriában szeretnék elsősorban javulni, de AST és ST is jöhet.Jó ajánlat esetén mást is bevonnék akár.
@Cumbee: pedig Duncant nagyon nézegettem tegnap. Fentiek nem érdekelnének esetleg?
Wright-ért tettem ajánlatot!És pont amiben fejlődni szeretnél, ahhoz Haslem 10 pattanós átlaga nem rossz ajánlólevél:)MichaaBee írta:Dorell Wright vagy Chauncey Billups vihető, elsősorban Center posztra kellene nekem valaki. REB és BLK kategóriában szeretnék elsősorban javulni, de AST és ST is jöhet.Jó ajánlat esetén mást is bevonnék akár.
Válaszoltam.neobarca írta:
01.12Game90 írta:Kleiza-t kidobtam, jött helyette Reggie Evans. Már a Lakers meccs előtt be akartam őt húzni, de inkább megvártam, hogy mit alkot a LAL ellen, engem meggyőzött, 6-8 lepattanóra simán képes, bár pontokban elég szegényke![]()
Hát ennyit változik a világGame90 írta:
Délután behúztam Kleizát és McRoberts-et, a litvántól többet várok, mint Budinger-től, főleg, hogy Toronto-ban nincs normális SF, McR pedig szimplán jobb, mint Booker és elméletileg a következő meccsen már játszik.
Iman sztem nagyon jó játékos, és nem csak azért, mert NYK-s vagyok. Ügyes gyerek, egyre jobb. Sajna egy kisebb sérülés hátráltatta, de egyre többet játszik. Szinte már kezdő. Lehet, hogy nem ő a legjobb dobó de passzban és aszisztban megállja a helyét. Főleg mostanában megy neki a szekér, szal én nagy kincsnek érzem őt, főleg a jövőre tekintve. "Alibi" játékosokért inkább megtartom magamnak, had növelje a statjaimat...Game90 írta:Kleiza-t kidobtam, jött helyette Reggie Evans. Már a Lakers meccs előtt be akartam őt húzni, de inkább megvártam, hogy mit alkot a LAL ellen, engem meggyőzött, 6-8 lepattanóra simán képes, bár pontokban elég szegényke![]()
Neobarca, engem is érdekelne Shumpert, de olyan nagy ellenértékre ne számíts, kicsit rosszul dob a srác meg 3 TO-ja van meccsenként. De azért küldj egy ajánlatot
Szerk.:
Cumbee, még gondolkodok rajta, Bynum-nak mostanában eléggé megy a szekér.
Akinél pedig Gallinari van, az jelentkezzen, hogy nyitott-e egy cserére.
Igen, pontokban és kísérletekben jobb voltál, viszont TO-ban és Blockban magasan nyertem. Sok sikert a továbbiakban, jó a kereted csak hát a sérülések tényleg keresztbetettek neked, ezért is lett ekkora a különbség.kamaj írta:Messifan gratula, jól elkalapáltál. Jobbra számítottam, de a sérülések nem kedveznek nekem: Horford, Brown, Bogut, Ariza (minden meccsen kérdéses, de még mindig nem játszik). Tulajdonképpen örülhetek, hogy van amiben megvertelek, de nehogy elkiabáljam.
Game mi a helyzet a trade-ünkel, várjak rá, vagy fölösleges?Game90 írta:Kleiza-t kidobtam, jött helyette Reggie Evans. Már a Lakers meccs előtt be akartam őt húzni, de inkább megvártam, hogy mit alkot a LAL ellen, engem meggyőzött, 6-8 lepattanóra simán képes, bár pontokban elég szegényke![]()
Neobarca, engem is érdekelne Shumpert, de olyan nagy ellenértékre ne számíts, kicsit rosszul dob a srác meg 3 TO-ja van meccsenként. De azért küldj egy ajánlatot
Küldtem egy trade ötletet. Szerintem nem rossz. Van amiben te nyernél, van amiben én. Összességében elég egál. Kukkantsd majd meg!lijacska írta:természetesen, csak egy normális tradet ami neked is megérje még nem agyaltam ki. ezért nem is írtam.neobarca írta: Megvagy!És Shumpert még mindig érdekel?