Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
MatyiG
Adminisztrátor

2012.01.15. 20:44:21

Valdés; Mascherano, Puyol, Abidal; Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc; Cuenca, Messi y Alexis

Jó kezdő, bár Cucu helyett Adrianot szívesebben megnéztem volna vagy Alvest.
Ilyen sincs sokszor, h Alves a padon. :D

Tipp: 5-0. Messi3, Cesc2
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2012.01.15. 20:51:38-kor.
Capon
Llegenda del Barça

2012.01.15. 20:28:25

Remélem jó meccs lesz. Kifejezetten szeretem a Betist így örülnék neki ha egy jó meccset tudnának produkálni ők is, csak most a múltheti meccsel ellentétben jó lenne nyerni.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
mlibor
Barça C

2012.01.15. 20:26:36

Ez nekem is tetszene, főleg, ha elkapjuk a fonalat is. :-) Akkor csúnya lesz a vége. Csak játsszuk amit tudunk, ne kapkodjunk, mert szabadon a tv után "Barcelona én így szeretlek!"
MatyiG
Adminisztrátor

2012.01.15. 20:23:04

Kép

ez tetszene... :)
mlibor
Barça C

2012.01.15. 20:19:52

Sziasztok!
Most néztem meg a "sötét oldal" fórumát, ez elképesztő néhányan hogy látják a kialakult helyzetet ... A mai meccset hozni kell, nem fognak ők sem 63 pontot gyűjteni, a Nou Campban pedig megint érezhetik a törődést. Vezethetnek, a focit azonban mi játsszuk, a szellemiségünk kivételes és legyőzhetetlen! Forca Barca!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.15. 15:57:47

Barcaman14 írta:Ma kötelező a 3 pont, nincs mese! Eddig nem volt gond hazai pályán, remélhetőleg tovább folytatjuk a félelmetes mérlegünket! A szerdai kupameccs miatt én nem tartalékolnék, és szerintem Pep sem fog. A Betis nem fogja könnyen adni magát, úgyhogy maximális koncentrációra lesz szükség, és nem szeretnék megint egy enervált Barcát látni, legalább hazai pályán nem!

Egyébként lassan többet foglalkozunk, azzal hogy a Real megint nyert, mikor veszít már pontot stb.., mint saját magunkkal.

Visca el Barca :!:
Teljesen egyet értek veled!Mind a meccs előzetessel, mind a Rm-Barca beállítással!Előző héten is katalán derbit játszottunk meccs előtt pár lézengés itt a topikban (aztán más kérdés a meccs után mi volt)!Most is megy 10 oldalnyi okfejtés másutt, miközben mi még le se játszottuk a fordulónkat, ráadásul mikor legutóbb vendégeskedett a Betis, azért okoztak fejtörést!Na mindegy hajrá, okosan be kell húzni a mai meccset!
Kép
Kép
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.01.15. 15:42:12

Ma kötelező a 3 pont, nincs mese! Eddig nem volt gond hazai pályán, remélhetőleg tovább folytatjuk a félelmetes mérlegünket! A szerdai kupameccs miatt én nem tartalékolnék, és szerintem Pep sem fog. A Betis nem fogja könnyen adni magát, úgyhogy maximális koncentrációra lesz szükség, és nem szeretnék megint egy enervált Barcát látni, legalább hazai pályán nem!

Egyébként lassan többet foglalkozunk, azzal hogy a Real megint nyert, mikor veszít már pontot stb.., mint saját magunkkal.

Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.01.14. 13:09:03

Na holnap végre ismét meccs lesz. A következő 2 heti programra való tekintettel egy ilyet el tudnék képzelni:
Valdes-Puyol, Mascherano, Adriano-Alves, Thiago, Sergio, Xavi-Messi, Cesc, Cuenca
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
ab1daL
Director del Fútbol

2012.01.13. 11:42:15

Jó lesz a jövőhét. Megyünk Madridba a kupában, utána pedig megyünk bajnokira Málagaba, és utána megint kupa otthon Madrid. Szép sorozat..
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.01.12. 21:13:58

FCB.cat-on a jövő heti Málaga elleni bajnoki vasárnap 18:00-ára van írva. Őszintén szólva nem nagyon szoktam nézni ott a meccseket, ez végleges időpont lehet, vagy változhat még?
Brian 20

2012.01.10. 23:08:02

Szerintem meg igenis kellenek az ilyen meccsek, mint az Espanyol elleni, megedzi a csapatot. Ezek a kemény meccsek amiből lehet tanulni és fejlődni.

Fabregas valami hihetetlen lelkesedéssel játszik. Alexis is elég ügyes egyenlőre. Komoly gond nincs, azonban a bajnokság még egy boltás és eluszik.
Léfe
Entrenador del Barça

2012.01.10. 11:04:59

Igazolva vagy nem, ez semmit nem jelent. Ettől még nyerhettünk volna
és tavaj is ez a duma ment - mégis taroltunk. Egyszerün jobban odatette magát a csapat.
Fecó
Sam66
Barça C

2012.01.10. 09:16:34

Nem tudom mi a véleményetek. Az előző idényt a Reklám Margit edzője végig sírta, mint egy fürdőházi alkalmazott. Miszerint támogatják a Barcelonát a spanyol és külföldi bírók, az UEFA, a FIFA, az EU valamint az IMF. :) Az utóbbi fordulóban Ramost ki kellett volna állítani és a Barca nem kapott meg egy büntetőt. Szóval szerintem ez a jóember jó nagy marhaságokat hord össze és most fényesen igazolva is lett.
Sam
Léfe
Entrenador del Barça

2012.01.10. 08:46:14

Alattam "Rivaldinho"- nak totál igaza van. Erről többször irtam, sajnos törvényszerü. Nekem már a harmadik sikeres év is csoda volt. Persze nem kell feladni, esély van, de szinte minden meccset nyerni kell és és őszintén erre kicsi a remény. A Reál nemcsak jó, de nagyon motivált.
És még egy massziv gólvágó is kell, Messi egyedüli gólszerzőnek kevés.
Talán a BL.- ben több az esély. Nálam a nagy kérdés nem az idei bajnokság. A fő kérdés az hogy mikor lesz ismét bajnokcsapatunk. De ha mégis nyernénk idén is akkor is megkerülhetetlen a kérdés jövőre vagy azután. Ilyen az élet, hiába játszik ugyanaz a csapat mint az elöző 2 évben, és még jöttek is olyanok mint Fabregas, Thiago vagy Alexis. Na és elöbb-utobb Pepet is pótolni kell.
Fecó
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2012.01.09. 21:52:39

Hát, nem tudom. Én valahogy ezt a hajót elúszni látom. Nem azért mert nem lennénk rá képesek, nem. Nem is azért mert a Madrid jobb csapat lenne jelenleg, nem nem ezért.
Meglátásom szerint, a motiváltság miatt, a Madrid nem fog botlani többet, maximum ellenünk. Hosszú távon nincs bennünk akkora hajtásvágy, akkora kudarc élmény mint a Madridban van.
Kupából lehet kiejtjük őket, mert a ki-ki meccseken kijöhet a tudás különbség, de ezek a játékosok már annyi mindent megnyertek, hogy képtelenség úgy motiválni őket mint egy 4 éve nyeretlen csapatot.
Bl-ből is kiejthetjük őket, mert ott szintúgy kijöhet a különbség, de szerintem a bajnokságot behúzzák, bár ne legyen igazam.....
daffy
Madridista

2012.01.09. 15:25:50

Barcaman1993 írta:
Barcaman14 írta:A bajnoksággal kapcsolatban tényleg kijelenthető hogy az előny most már nem csak számszerűleg van a Madridnál. De az még korántsem hogy eldőlt a bajnoki cím! Képesek vagyunk megnyerni, de többet a tegnapihoz hasonló mentalitást nem lenne jó látni. Úgyhogy előre a bajnoki címért!
Már az elő döntetlenek óta ezt mondjuk. Ha megverjük a Madridot, akkor is még mindig 2 pont előnyük van... Ha kéne fogadni, hogy ki szerez több pontot a többi csapat ellen, nem hiszem, hogy most bárki a Barcára tenne, mégha szívünk szerint arra raknánk...
a számok nyelvén:
1.55ös odds van a real végső sikerére és
2.35ös a barcára
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.01.09. 15:25:34

Barcaman14 írta:Eléggé csalódott vagyok a tegnapi meccs miatt. :roll: Leszögezném hogy az Espanyol megérdemelte az 1 pontot, más kérdés hogy ehhez mi is hozzásegítettük őket és csak zárójelben a bíró, mert kétségtelen hogy pocsékul vezette a meccset, a legtöbbször a mi kárunkra, de nem ezen ment el!

Ők jobban felpörögtek a derbire, motiváltabbak voltak, mi meg ahogy csababarca is megfogalmazta pár hozzászólással ezelőtt, a "rúgjunk egy gólt, és menjünk haza" mentalitással léptünk pályára. Ez bosszant a legjobban, mert elsősorban emiatt ment el a 3 pont, és nem azért mert rossz napot fogtunk ki, legalábbis nekem ez jött át a tv előtt ülve. :roll:
És erre rá is fizettünk. Érezhető volt hogy nem ússzuk meg a tegnap estét kapott gól nélkül.

A bajnoksággal kapcsolatban tényleg kijelenthető hogy az előny most már nem csak számszerűleg van a Madridnál. De az még korántsem hogy eldőlt a bajnoki cím! Képesek vagyunk megnyerni, de többet a tegnapihoz hasonló mentalitást nem lenne jó látni. Úgyhogy előre a bajnoki címért!

Ezzel teljes egészében egyet értek. Hihetetlenül látszott a csapaton, hogy fejben nincs igazán ott a meccsen. Rengeteg labdakezelési hiba, (1-2 kulcs fontosságú helyzetben) még több eladott labda, (elég csak összeszámolni, hogy Xavi egyedül hányat adott el, mert bűn pocsékul játszott ő is) és ami a legelképesztőbb volt, hogy sokat hibázott az Espanyol, teletömtek minket ajándék labdákkal és mégse tudtunk ezekkel mit kezdeni.

Akik tetszettek a meccsen: (sajnos ezekből volt kevesebb)

Valdes: a gólnál nem tehetett semmit, de amit védeni lehetett, azt kivédte. (és 1 olyat is, amit talán nem is lehet védeni... :lol: )

Alves: nagyon jól mozgott végig és ezúttal voltak nagyon jó meglátásai, beadásai. (pl. a gól előtt)

Pedro: miután beállt, gyakorlatilag minden támadásban benne volt és remekül tört be a 16-oson belülre.

Puyol és Piqué: nem rajtuk múlott, hogy betliztünk. Nyilván a gólban benne kellett, hogy legyenek, de összességében remekül látták el a feladatukat...
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.01.09. 15:20:09

Barcaman14 írta:A bajnoksággal kapcsolatban tényleg kijelenthető hogy az előny most már nem csak számszerűleg van a Madridnál. De az még korántsem hogy eldőlt a bajnoki cím! Képesek vagyunk megnyerni, de többet a tegnapihoz hasonló mentalitást nem lenne jó látni. Úgyhogy előre a bajnoki címért!
Már az elő döntetlenek óta ezt mondjuk. Ha megverjük a Madridot, akkor is még mindig 2 pont előnyük van... Ha kéne fogadni, hogy ki szerez több pontot a többi csapat ellen, nem hiszem, hogy most bárki a Barcára tenne, mégha szívünk szerint arra raknánk...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
samy85
Capitá del Barça

2012.01.09. 15:11:09

Nem tudom az mennyire járul hozzá a dolgok alakulásához, hogy folyamat 22:00, ami náluk kb 21:00-ás kezdéssel kell játszanunk, + az aznapi utazásokat is szereti Guardiola mester szigorúan betartani. bár mintha rémlene hogy ezt tavaly(?) beszüntette volna a liga!
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.01.09. 15:07:05

Eléggé csalódott vagyok a tegnapi meccs miatt. :roll: Leszögezném hogy az Espanyol megérdemelte az 1 pontot, más kérdés hogy ehhez mi is hozzásegítettük őket és csak zárójelben a bíró, mert kétségtelen hogy pocsékul vezette a meccset, a legtöbbször a mi kárunkra, de nem ezen ment el!

Ők jobban felpörögtek a derbire, motiváltabbak voltak, mi meg ahogy csababarca is megfogalmazta pár hozzászólással ezelőtt, a "rúgjunk egy gólt, és menjünk haza" mentalitással léptünk pályára. Ez bosszant a legjobban, mert elsősorban emiatt ment el a 3 pont, és nem azért mert rossz napot fogtunk ki, legalábbis nekem ez jött át a tv előtt ülve. :roll:
És erre rá is fizettünk. Érezhető volt hogy nem ússzuk meg a tegnap estét kapott gól nélkül.

A bajnoksággal kapcsolatban tényleg kijelenthető hogy az előny most már nem csak számszerűleg van a Madridnál. De az még korántsem hogy eldőlt a bajnoki cím! Képesek vagyunk megnyerni, de többet a tegnapihoz hasonló mentalitást nem lenne jó látni. Úgyhogy előre a bajnoki címért!

Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
samy85
Capitá del Barça

2012.01.09. 15:02:37

Most ha Jo5e-san kommentálnék azt mondanám, a bíróküldésről Madridban döntenek :twisted:

Ám nem tudom meddig folyik még ez, hogy mondjuk:..." az összes hátralévő meccset bekell húzni, és akkor meg lessz az arany... és lám megint botlottunk! Hol? idegenben!! Kihitte volna!? nem mondom h elúszott, de ezzel biztos nem előre léptünk... mindenesetre töretlenül bízom a csapatban! Visca el Barca!!!
MessiFan91 írta:Idegenben a gyengébb csapatok ellen szerintem motiválatlan a csapat :(
Egyáltalán nem hasonlít az a játék amit a Camp Nouban vagy a Bernabeuban játszik a Barca, mint amit máshol játszik.
Csak hogy mostmár motiválni kéne a fikat annak a dolognak hogy a Madrid lassan de ellépeget. Ha ez sem motivál akkor felesleges továbbgondolkodni a dolgokat!
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.01.09. 14:17:02

Lionel85 írta:Jól játszott a csapat annak ellenére, hogy az Espanyol (és a játékvezetés) alig hagyta Messiéket. Sajnos ennyit számít az, hogy az elsőszámú kedvenc rossz napot fog ki. A támadójáték harmatos volt. És még így, rossz formában is eldönthette volna a meccset Messi, mivel kétszer is beintették lesen, de mindkétszer rosszul intett a partjelző, illetve a meg nem adott tizenegyes. Ez van, de ezentúl nem mondhatja egy ellenszurkolónk sem, hogy a bírók velünk vannak...
Csak az a probléma, hogy a bírókon elmehet egy bajnokság. Phul szerint 2 11-est nem adott meg a bíró, 2 lest fújtak be, ami nem volt az és mehettünk volna a kapusra, ráadásul az egyikből rögtön a gólt kaptunk. Eddig a videóbíró ellen voltam, de amit a bírók ezen és a Getafe elleni meccsen műveltek az vmi ordenáré. Igazából azt nem értem, ha a bíró vak, akkor a partjelzőnek miért kell? Elhiszem, hogy "lest látott", de ennyire egyértelmű kezezést nem észrevenni. Emellett a csapat nagyon gyöngén játszott. Iniesta, Fabregas kitett magáért és Pedro is jól szállt be, míg a védelmet szintén dícséret illeti, de Messit, Alvest és Sanchezt rég le kellett volna kapni. Ilyen hulla gyöngén játszani egy meccsen az vmi elképesztő. Kezdem úgy érezni, hogy ez a bajnokság már elment... Gondolom nem csak én vagyok ezzel így.
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.01.09. 13:37:20

Jól játszott a csapat annak ellenére, hogy az Espanyol (és a játékvezetés) alig hagyta Messiéket. Sajnos ennyit számít az, hogy az elsőszámú kedvenc rossz napot fog ki. A támadójáték harmatos volt. És még így, rossz formában is eldönthette volna a meccset Messi, mivel kétszer is beintették lesen, de mindkétszer rosszul intett a partjelző, illetve a meg nem adott tizenegyes. Ez van, de ezentúl nem mondhatja egy ellenszurkolónk sem, hogy a bírók velünk vannak...
Kép
Kép
Kép
MessiFan91
Jugador d'estrella

2012.01.09. 12:55:19

Idegenben a gyengébb csapatok ellen szerintem motiválatlan a csapat :(
Egyáltalán nem hasonlít az a játék amit a Camp Nouban vagy a Bernabeuban játszik a Barca, mint amit máshol játszik.
d
Entrenador del Barça

2012.01.09. 12:47:09

Nem igaz, hogy ráült volna a csapat az 1-0-ra, nem éreztem motiválatlanságot sem, egyszerűen nem ment ma a játék. Pontatlanul, sok hibával, idegesen játszottak a srácok, én egyedül Valdest tudom pozitívra értékelni, volt két remek védése, a többieknél a közepes a maximum, alulteljesített szinte mindenki, Fabregas is a góljával együtt.
Nem voltam és nem vagyok nagyon ideges, mert a meccs előtt számítottam a pontvesztésre, közben pedig végig érezni lehetett, hogy ebből bizony X lesz.

Írta valaki, hogy kikerült a kezünkből a bajnokság sorsa, ez bizony így van. Ezzel együtt sincs lefutva a dolog, valahogy Guardiolának össze kell kaparnia a csapatot idegenben, vicc, hogy a Camp Noun kívül a Bernabeuban voltunk a legjobbak szinte... Meglátjuk mi lesz, kalkulálható pontvesztésen vagyunk túl, remélem felpörög a banda.
Válasz küldése