Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Teljesen egyet értek veled!Mind a meccs előzetessel, mind a Rm-Barca beállítással!Előző héten is katalán derbit játszottunk meccs előtt pár lézengés itt a topikban (aztán más kérdés a meccs után mi volt)!Most is megy 10 oldalnyi okfejtés másutt, miközben mi még le se játszottuk a fordulónkat, ráadásul mikor legutóbb vendégeskedett a Betis, azért okoztak fejtörést!Na mindegy hajrá, okosan be kell húzni a mai meccset!Barcaman14 írta:Ma kötelező a 3 pont, nincs mese! Eddig nem volt gond hazai pályán, remélhetőleg tovább folytatjuk a félelmetes mérlegünket! A szerdai kupameccs miatt én nem tartalékolnék, és szerintem Pep sem fog. A Betis nem fogja könnyen adni magát, úgyhogy maximális koncentrációra lesz szükség, és nem szeretnék megint egy enervált Barcát látni, legalább hazai pályán nem!
Egyébként lassan többet foglalkozunk, azzal hogy a Real megint nyert, mikor veszít már pontot stb.., mint saját magunkkal.
Visca el Barca
a számok nyelvén:Barcaman1993 írta:Már az elő döntetlenek óta ezt mondjuk. Ha megverjük a Madridot, akkor is még mindig 2 pont előnyük van... Ha kéne fogadni, hogy ki szerez több pontot a többi csapat ellen, nem hiszem, hogy most bárki a Barcára tenne, mégha szívünk szerint arra raknánk...Barcaman14 írta:A bajnoksággal kapcsolatban tényleg kijelenthető hogy az előny most már nem csak számszerűleg van a Madridnál. De az még korántsem hogy eldőlt a bajnoki cím! Képesek vagyunk megnyerni, de többet a tegnapihoz hasonló mentalitást nem lenne jó látni. Úgyhogy előre a bajnoki címért!
Ezzel teljes egészében egyet értek. Hihetetlenül látszott a csapaton, hogy fejben nincs igazán ott a meccsen. Rengeteg labdakezelési hiba, (1-2 kulcs fontosságú helyzetben) még több eladott labda, (elég csak összeszámolni, hogy Xavi egyedül hányat adott el, mert bűn pocsékul játszott ő is) és ami a legelképesztőbb volt, hogy sokat hibázott az Espanyol, teletömtek minket ajándék labdákkal és mégse tudtunk ezekkel mit kezdeni.Barcaman14 írta:Eléggé csalódott vagyok a tegnapi meccs miatt.Leszögezném hogy az Espanyol megérdemelte az 1 pontot, más kérdés hogy ehhez mi is hozzásegítettük őket és csak zárójelben a bíró, mert kétségtelen hogy pocsékul vezette a meccset, a legtöbbször a mi kárunkra, de nem ezen ment el!
Ők jobban felpörögtek a derbire, motiváltabbak voltak, mi meg ahogy csababarca is megfogalmazta pár hozzászólással ezelőtt, a "rúgjunk egy gólt, és menjünk haza" mentalitással léptünk pályára. Ez bosszant a legjobban, mert elsősorban emiatt ment el a 3 pont, és nem azért mert rossz napot fogtunk ki, legalábbis nekem ez jött át a tv előtt ülve.![]()
És erre rá is fizettünk. Érezhető volt hogy nem ússzuk meg a tegnap estét kapott gól nélkül.
A bajnoksággal kapcsolatban tényleg kijelenthető hogy az előny most már nem csak számszerűleg van a Madridnál. De az még korántsem hogy eldőlt a bajnoki cím! Képesek vagyunk megnyerni, de többet a tegnapihoz hasonló mentalitást nem lenne jó látni. Úgyhogy előre a bajnoki címért!
Visca el Barca
Már az elő döntetlenek óta ezt mondjuk. Ha megverjük a Madridot, akkor is még mindig 2 pont előnyük van... Ha kéne fogadni, hogy ki szerez több pontot a többi csapat ellen, nem hiszem, hogy most bárki a Barcára tenne, mégha szívünk szerint arra raknánk...Barcaman14 írta:A bajnoksággal kapcsolatban tényleg kijelenthető hogy az előny most már nem csak számszerűleg van a Madridnál. De az még korántsem hogy eldőlt a bajnoki cím! Képesek vagyunk megnyerni, de többet a tegnapihoz hasonló mentalitást nem lenne jó látni. Úgyhogy előre a bajnoki címért!
Csak hogy mostmár motiválni kéne a fikat annak a dolognak hogy a Madrid lassan de ellépeget. Ha ez sem motivál akkor felesleges továbbgondolkodni a dolgokat!MessiFan91 írta:Idegenben a gyengébb csapatok ellen szerintem motiválatlan a csapat![]()
Egyáltalán nem hasonlít az a játék amit a Camp Nouban vagy a Bernabeuban játszik a Barca, mint amit máshol játszik.
Csak az a probléma, hogy a bírókon elmehet egy bajnokság. Phul szerint 2 11-est nem adott meg a bíró, 2 lest fújtak be, ami nem volt az és mehettünk volna a kapusra, ráadásul az egyikből rögtön a gólt kaptunk. Eddig a videóbíró ellen voltam, de amit a bírók ezen és a Getafe elleni meccsen műveltek az vmi ordenáré. Igazából azt nem értem, ha a bíró vak, akkor a partjelzőnek miért kell? Elhiszem, hogy "lest látott", de ennyire egyértelmű kezezést nem észrevenni. Emellett a csapat nagyon gyöngén játszott. Iniesta, Fabregas kitett magáért és Pedro is jól szállt be, míg a védelmet szintén dícséret illeti, de Messit, Alvest és Sanchezt rég le kellett volna kapni. Ilyen hulla gyöngén játszani egy meccsen az vmi elképesztő. Kezdem úgy érezni, hogy ez a bajnokság már elment... Gondolom nem csak én vagyok ezzel így.Lionel85 írta:Jól játszott a csapat annak ellenére, hogy az Espanyol (és a játékvezetés) alig hagyta Messiéket. Sajnos ennyit számít az, hogy az elsőszámú kedvenc rossz napot fog ki. A támadójáték harmatos volt. És még így, rossz formában is eldönthette volna a meccset Messi, mivel kétszer is beintették lesen, de mindkétszer rosszul intett a partjelző, illetve a meg nem adott tizenegyes. Ez van, de ezentúl nem mondhatja egy ellenszurkolónk sem, hogy a bírók velünk vannak...