Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazad van, azzal a furcsa vetődéses mozdulattal lőtte, az viszont szép emlék!szajko írta:volt egy másik is pep 1. évében... 2-0-ra vezettünk feljöttek 2-2-re és Gudjohnsen góljával nyertünk 3-2-re.Cali írta:Jajj az volt életem legrosszabb Barca meccse. 2 - 0-ról, 2 - 3-ra égniUgye 2007-es év tavasza... az az időszak kb hasonlított a mostani idegenbeli szériánkra
volt egy másik is pep 1. évében... 2-0-ra vezettünk feljöttek 2-2-re és Gudjohnsen góljával nyertünk 3-2-re.Cali írta:Jajj az volt életem legrosszabb Barca meccse. 2 - 0-ról, 2 - 3-ra égniUgye 2007-es év tavasza... az az időszak kb hasonlított a mostani idegenbeli szériánkra
Valahogy nekem is ilyen érzésem van...#David Villa# írta:Egy fél idő alatt eldönthetnénk, de leállunk. Úgy látom nem tanultunk a számtalan esetből..
Jajj az volt életem legrosszabb Barca meccse. 2 - 0-ról, 2 - 3-ra égniszajko írta:a betis állt már fel 2-0-ról... megkaptuk idén az első gólt haza pályán
Még a Milán elleni első bl meccsen...bajnokságban még nem kaptunk...Rabbid írta:Izé. Kaptunk már gólt otthon idén?