Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
d
Entrenador del Barça

2012.01.16. 12:18:19

Átpörgettem vagy 10 oldalnyi új hozzászólást, két dolog eszembe jutott...

Egyrészt lehet kellene élő topic a Real meccseire is, vagy ezt bezárni, mert az ötpercenként meccset kommentelő hozzászólásoknak nem itt lenne a helye, a 10 oldal felét ez foglalta el.

Na a másik 5 oldal se sokkal értékesebb, ez a habzó szájú bírózás nagyon nem elegáns srácok. Igen, én is láttam és felhúztam magam az elmúlt napok játékvezetői ténykedésén. Most mi sz0ptunk, ez van, el kellene fogadni úriemberek módjára.

Továbbra sem szabad két dolgot elfelejteni:
1. A játékvezetői tévedések oda-vissza vannak és hosszú távon valószínűleg kiegyenlítődnek.
2. Ha ez a csapat a tudásának megfelelően játszana, akkor nem lenne miről beszélni. Hiába van felspannolva az Espanol a katalán derbin, meg kellett volna ütni őket és kész. Ahogy tegnapi Betis elleni meccs után sem kell szerencsére köpülnünk a tizin, mert a srácok fogták magukat és behúzták. Tudása alapján ennek a csapatnak 10-ből minimum 9-szer vernie kell a világon bárkit, a Realt meg 8-szor.

Úgyhogy legyünk már kicsit önérzetesebbek és férfi módra (a hölgyeknek női módra) viseljük el a dolgot. Lehet róla beszélni, kell róla beszélni, de normális keretek közt.

Arról nem is beszélve, hogy inkább arról lenne érdemes beszélgetni, hogy a Real is gödörben van bizony. Oké, behúzták a Mallorca ellen a 3 pontot, de nincsenek jó formában. A Baca sem, de beszarni azért nem kell.
herr.toth
Barça B

2012.01.16. 12:16:50

van rá ok?
való életben? Very Happy rendesen ostoba lehetsz,ha onnan megítélsz valakit Very Happy Very Happy
mikor tömtük ki őket? mallorcán sírás volt,a klasszikusokon sírás volt
igen én vagyok az ostoba. ha így nyugodtabban fog telni a napod akkor egyezzünk meg ebben :)

milyen sírásról beszélsz?? 5-0ra kéne megnyernünk minden meccset? egy ilyen jól záró Mallorca ellen megmutatták a srácok milyen amikor a madridista szívvel játszik. le lehet ostobázni nyugodtan emiatt a kijelentésem miatt is.

azt meg mindeki tudja h egy klasszikust nem a jelenlegi forma dönt el. az mindig más mecs mint a többi.. de nem baj szurkolj a barcának csakhogy csütörtökön jöhess ide és megmondhasd nekem, h bezzeg neked igazad volt ;)
daffy
Madridista

2012.01.16. 12:06:57

herr.toth írta:
egyszer. CSAK EGYSZER látnám azt h azt írod h bízok a csapatomban kitömjük őket,sírni fognak. de te ilyen mocskosul pesszimista ember vagy. ezért is lehetsz a való életben egy "kisember" .
van rá ok?
való életben? :D rendesen ostoba lehetsz,ha onnan megítélsz valakit :D :D
mikor tömtük ki őket? mallorcán sírás volt,a klasszikusokon sírás volt
herr.toth
Barça B

2012.01.16. 12:05:08

nagy verésre. egyik csapat sincs jó formában,de most a real számomra kifejezetten gyatra. dm játszani fog,de most tér vissza,cr is fog,bár ne tenné. aki formában van: ramos,pepe,benzema,higuain. gondolom ebből max 3 fog kezdeni. az előjelek nem túl jók sajnos. bízom abban,hogy hozzátok az idegenbeli formátokat és akkor a real tud gólt lőni
egyszer. CSAK EGYSZER látnám azt h azt írod h bízok a csapatomban kitömjük őket,sírni fognak. de te ilyen mocskosul pesszimista ember vagy. ezért is lehetsz a való életben egy "kisember" .
daffy
Madridista

2012.01.16. 11:57:52

dak900 írta:Egyébként Te mire számítasz a madridi meccsen daffy?
nagy verésre. egyik csapat sincs jó formában,de most a real számomra kifejezetten gyatra. dm játszani fog,de most tér vissza,cr is fog,bár ne tenné. aki formában van: ramos,pepe,benzema,higuain. gondolom ebből max 3 fog kezdeni. az előjelek nem túl jók sajnos. bízom abban,hogy hozzátok az idegenbeli formátokat és akkor a real tud gólt lőni
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.01.16. 11:53:15

daffy írta:
Kalap1988 írta: Mint ahogy te sem böksz oda mindig a reálos kollégáidnak, akik itt bíróztak, viszont egy barcásra hamarabb lecsapsz. Ezzel semmi gond nincs, természetes, éppen ezért nem értettem, hogy miért kellett "belekötnöd" Mihu írásába. Tényeket írt, egy jelenségről, ami piszkálja a csőrét.
nem bökök oda,mert aki annyira ostoba,hogy értelme lenne szólni érte,az úgysem lesz itt sokáig :)
mihuba nem belekötöttem,hanem hozzászóltam azt,amit már szerettem volna eddig is. egyetértek az írásával,de van egy másik oldal is,ami jelenleg nem sokkal jobb,mint az,amit szidnak
Na épp ez az, ő meg a sajátjának nem bök oda szintén éppen azért, amit te írsz. A belekötést pedig nem véletlenül írtam idézőjelbe, nem szó szerint értettem, ráadásul egy igazi belekötő stílus tőled messze áll. Nem sokkal jobb a másik oldal, de azzal sem értünk egyet, viszont nyilván kevésbé zavar :D ( tartalmilag zavar,de nem hoz ki belőlünk olyan érzelmi felindulást), illetve az még szerencsére nincs a média és a közbeszéd szintjén. Nagyon remélem, hogy nem is lesz.
Mihu
Director del Fútbol

2012.01.16. 11:51:19

A félreértések elkerülése végett, az előző hsz-em, csak azoknak az ellenszurkolóknak szólt, akik nem képesek az orruknál tovább látni, és még 2022-ben is a Chelsea elleni meccset fogják felhozni példaként. Továbbá nem kívánok azonosulni azokkal a Barca szurkolókkal, akik hétvége óta mindenféle józan ész és hidegvér nélkül hangoztatják hogy de a bíró de a bíró...
dak900
Jugador del Barça

2012.01.16. 11:45:30

daffy írta:
Kalap1988 írta: A normális emberek szerint nem tolják a reált bírók, de abban igazad van, hogy vannak ilyenek jó sokan, viszont azon meg te gondolkodj el, hogy vajon-e kettő egy szinten van-e? Ugyanis az Unicefezés, a barcát tolják a bírók gondolkodásmód nem buta szurkolók attitűdje, hanem a médiában forog. Akár Mou, akár mások miatt, ebben sok hibás van. Más, tehát semleges csapatok szurkolói is képesek ezt hangoztatni, nem csak reálosok. A kettő nem ugyanaz, nagyon nem az. Persze erről te nem tehetsz és azok sem a reálosok sem, akik úgy gondolkodnak erről, mint te, de ettől még. Ég és föld van a két butaság közt....
de nem magyarázza meg az első a másodikat. attól,hogy sok ember buta,még nem jogosítja fel a barcásokat arra,hogy ők is azok legyenek. tudom,hogy ez eddig is így volt és így is marad,nem is gondolom komolyan a szélmalomharcot ellene,csak feltűnt és egyelőre zavar,mondván,hogy ha akkor baj volt,most miért nem az(a bírózás). de nem tragédia,megértem,hogy benne van az is,hogy a második helyen van a csapat és ezt nehéz elfogadni,ez plusz feszültséget ad és így a hibák jobban fájnak.
Eddig is voltak hibák, csak azok nem fájtak nekünk ennyire, mert általában nem 1 gólt rúgtunk az idegenbeli meccseken... :roll: Persze, hogy benne van az hogy a második helyen vagyunk...Te is láttad a classicót...ezek után persze, hogy bosszantja az embert, hogy a Reál van az első helyen...na meg jönnek az olyan hozzászólások, hogy a bajnokság az igazi mérvadó, a bírói hibák egyensúlyban vannak...Nem akarom elvenni a Reál érdemeit, mert jó csapat, és egyre jobb lesz, de gondolj bele, mi lenne ha ti lennétek hasonló helyzetben... Igazad van, hogy oda kell közé tenni 2 vagy 3 gólt, de ha nem sikerül, és a csapat az miatt el bukik el pontokat, mert a bíró nem elég bátor ahhoz, hogy befújjon 1 tizit, vagy kiállítson 1 játékost, akkor az bosszantó...főleg 1 ilyen kiélezett bajnokságban... Egyébként a Reál sem teszi mindig közé a 2-3 gólt, és mégis behúzta azokat a meccseket...(mint a Mallorca ellen is) Egyébként Te mire számítasz a madridi meccsen daffy?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára dak900 2012.01.16. 11:53:25-kor.
daffy
Madridista

2012.01.16. 11:34:29

Kalap1988 írta: Mint ahogy te sem böksz oda mindig a reálos kollégáidnak, akik itt bíróztak, viszont egy barcásra hamarabb lecsapsz. Ezzel semmi gond nincs, természetes, éppen ezért nem értettem, hogy miért kellett "belekötnöd" Mihu írásába. Tényeket írt, egy jelenségről, ami piszkálja a csőrét.
nem bökök oda,mert aki annyira ostoba,hogy értelme lenne szólni érte,az úgysem lesz itt sokáig :)
mihuba nem belekötöttem,hanem hozzászóltam azt,amit már szerettem volna eddig is. egyetértek az írásával,de van egy másik oldal is,ami jelenleg nem sokkal jobb,mint az,amit szidnak
Mihu
Director del Fútbol

2012.01.16. 11:29:57

daffy írta:
Mihu írta: Néha komolyan mondom hogy sajnálok pár embert azért az agyi szintért, amivel rendelkeznek, mert egy egyszerű egyenletmegoldással is problémáik vannak. Mert ahogy egy egyenletnek, úgy a focinak, a bírói ítéleteknek is két oldala van. De ha csak valaki az egyik oldalt tudja megoldani, azért még bőven bukás jár, általános iskola 6.-ban is, nemhogy az életben...
így az itteni forum kb felét is sajnálhatod,mert jelenleg fújják a realt tolják a bírók szlogent,holott fogalmuk sincs a hátráltató ítéletekről

én egy ideje írom,hogy bírók ide vagy oda,a spanyol ligában a 38 bajnokiból rossz bíráskodással is nyerni kéne 36ot. egy-egy meccset nézve van annyival jobb a real is és a barca is a többi csapatnál,hogy ne a bíró számítson. egyedül a klasszikusokon zavarna a játékvezetés,de azzal meg nincs nagy bajom. a bé-ben és a kupában viszont nehéz megemészteni a hibákat
Sajnálom is, ne aggódj :wink: Én világ életemben szerettem mindkét oldalról nézni a dolgokat. Nem sűrűn jellemző rám az elfogultság. Ugyan úgy elismerem azt, ha a Real a jobb, és azt, hogy ha mondjuk volt egy pár vitatható ítélet a mi meccsünkön.

Ebben teljes mértékben igazad van. Mindkét csapat annyival a liga többi csapata fölött jár, hogy hátráltató bírói ítéletekkel együtt is meg kellene verni az ellenfelet. Én nem is vergődtem itt a Getafe meccs után, hogy hát de két lest visszafújtak, meg izé meg hozé, mert addig már 3-0-ra kellett volna mennünk. Ha nem lennénk olyan töketlen f.szok, mint amilyenek szoktunk lenni, hogy 1-0 után visszaállunk és várjuk hogy vége legyen a meccsnek, akkor nem lennének ilyen problémák. Amikor megvolt bennünk a gyilkos ösztön, hogy bárkin, bármikor átgázolunk, akkor jöttek a gálák. 4-5-6-7-8 gólt rúgtunk egy meccsen, sorozatosan, és nem csak ilyen Osasuna féle kiesőjelölt csapatoknak, hanem AtMa, Valencia, Real, Lyon, Bayern, Stuttgart, Arsenal, sorolhatnám. Most megint visszajött az az időszak, ami a Rijkaard-érában volt. Jó az 1-0, pörögjön az óra. A Real-nál ez nem így van. Most látom náluk azt, amit nálunk láttam 2-3 éve. Hogy mindegy hogy hány gólt, csak rúgjanak. És ez a helyes hozzállás.
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.01.16. 11:25:35

daffy írta:
Kalap1988 írta: A normális emberek szerint nem tolják a reált bírók, de abban igazad van, hogy vannak ilyenek jó sokan, viszont azon meg te gondolkodj el, hogy vajon-e kettő egy szinten van-e? Ugyanis az Unicefezés, a barcát tolják a bírók gondolkodásmód nem buta szurkolók attitűdje, hanem a médiában forog. Akár Mou, akár mások miatt, ebben sok hibás van. Más, tehát semleges csapatok szurkolói is képesek ezt hangoztatni, nem csak reálosok. A kettő nem ugyanaz, nagyon nem az. Persze erről te nem tehetsz és azok sem a reálosok sem, akik úgy gondolkodnak erről, mint te, de ettől még. Ég és föld van a két butaság közt....
de nem magyarázza meg az első a másodikat. attól,hogy sok ember buta,még nem jogosítja fel a barcásokat arra,hogy ők is azok legyenek. tudom,hogy ez eddig is így volt és így is marad,nem is gondolom komolyan a szélmalomharcot ellene,csak feltűnt és egyelőre zavar,mondván,hogy ha akkor baj volt,most miért nem az(a bírózás). de nem tragédia,megértem,hogy benne van az is,hogy a második helyen van a csapat és ezt nehéz elfogadni,ez plusz feszültséget ad és így a hibák jobban fájnak.
Szerintem meg mi sem szoktuk elfogadni a saját házunk táján a felesleges bírózást. A normálisabbja vagy szól érte, vagy nem foglalkozik vele, mert felesleges, ahogy írod, szélmalomharc. Mihu nem hiszem, hogy azzal, hogy a vitatott helyzeteket elemezte és kiállt a saját csapata mellett, elfogadná a barcás bírózást, de nyilvánvalóan ő reálosra reagál érzékenyebben, mert az érinti a csapatát... Szerintem ennyire egyszerű. Mint ahogy te sem böksz oda mindig a reálos kollégáidnak, akik itt bíróztak, viszont egy barcásra hamarabb lecsapsz. Ezzel semmi gond nincs, természetes, éppen ezért nem értettem, hogy miért kellett "belekötnöd" Mihu írásába. Tényeket írt, egy jelenségről, ami piszkálja a csőrét.
daffy
Madridista

2012.01.16. 11:21:06

Kalap1988
Director del Fútbol

2012.01.16. 11:14:45

daffy írta:
Mihu írta: Néha komolyan mondom hogy sajnálok pár embert azért az agyi szintért, amivel rendelkeznek, mert egy egyszerű egyenletmegoldással is problémáik vannak. Mert ahogy egy egyenletnek, úgy a focinak, a bírói ítéleteknek is két oldala van. De ha csak valaki az egyik oldalt tudja megoldani, azért még bőven bukás jár, általános iskola 6.-ban is, nemhogy az életben...
így az itteni forum kb felét is sajnálhatod,mert jelenleg fújják a realt tolják a bírók szlogent,holott fogalmuk sincs a hátráltató ítéletekről
A normális emberek szerint nem tolják a reált bírók, de abban igazad van, hogy vannak ilyenek jó sokan, viszont azon meg te gondolkodj el, hogy vajon-e kettő egy szinten van-e? Ugyanis az Unicefezés, a barcát tolják a bírók gondolkodásmód nem buta szurkolók attitűdje, hanem a médiában forog. Akár Mou, akár mások miatt, ebben sok hibás van. Más, tehát semleges csapatok szurkolói is képesek ezt hangoztatni, nem csak reálosok. A kettő nem ugyanaz, nagyon nem az. Persze erről te nem tehetsz és azok sem a reálosok sem, akik úgy gondolkodnak erről, mint te, de ettől még. Ég és föld van a két butaság közt....
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.01.16. 11:08:47

Mihu írta:...
Mihu,ez igen,mindent leírtál amit én is leírtam volna,bár párszor már megtettem. :)
Még az 1-1es bajnoki klasszikushoz annyi,hogy az első félidő vége felé Villa eltolta Iker mellett a labdát,az meg felrúgta,vagy kézzel elsodorta a lábát,úgy hogy a labdára esélyese volt.
Szóval az is egy meg nem adott tizi volt.

Linkelgeti a sok okos azt a videót,"Barcelonai színészek,hazugok,csalók néven",erre azért van pár hentesmunka is benne,bár gondolom az agyasok nem látják,mivel a címből adódóan képtelenek figyelni a többi dologra.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
kennyke04
Entrenador del Barça

2012.01.16. 11:08:35

Mihu írta: 3: Inter elleni meccs:....
+Bojan szabályos gólja a visszavágón, amit elvettek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kennyke04 2012.01.16. 11:09:18-kor.
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
daffy
Madridista

2012.01.16. 11:05:02

én egy ideje írom,hogy bírók ide vagy oda,a spanyol ligában a 38 bajnokiból rossz bíráskodással is nyerni kéne 36ot. egy-egy meccset nézve van annyival jobb a real is és a barca is a többi csapatnál,hogy ne a bíró számítson. egyedül a klasszikusokon zavarna a játékvezetés,de azzal meg nincs nagy bajom. a bé-ben és a kupában viszont nehéz megemészteni a hibákat
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2012.01.16. 11:16:20-kor.
Mihu
Director del Fútbol

2012.01.16. 10:59:34

Kercsó írta:felesleges ecsetelnie itt bárkinek is a dolgokat.
most segített a Madridnak a bíró.
viszont, nehogy már elfelejtsük azt, hogy mennyit segített a Barcának...és nem holmi bajnoki meccsen, hanem sokkal nagyobb téttel bíró mérkőzéseken.

csak, hogy pár példát említsünk

nem akarok én most itt háborút szítani.
csak vegyük már észre, hogy amiről ti beszéltek az egy bajnokság, ahol 38 meccs alapján dől el, hogy ki a bajnok. amit viszont eddig kaptatok az egy "leheletnyivel" több
Na akkor vegyük sorban azokat az oltári nagy baromságokat, amikről itt évek óta megy a nyáladzás ellenszurkolói oldalon, anélkül hogy egy hangyaf.sznyit is belegondolnának a másik oldalba is. Divat lett szidni a Barcelona-t, egy ember elkezdi a hülyeségét (Mourinho) és megy utána a többi birka, mert miért ne, és mert ez a divat. Le merem fogadni, hogy egyesek habzó szájjal ülnek a tv előtt, és ha már csak egy Barcás hozzáér egy másik játékoshoz, és nem ítélnek szabadot, akkor mit sem törődve az ölében lévő popcorn-os tállal, felugrik és majd kidobja a tv-t az ablakon idegességében, és másnap a suliban vagy munkahelyen, legközelebbi baráti összejöveteleken 20 percen keresztül másról sem tud fröcsögni, csak arról hogy a Barcát nyomják a bírók.

1: Chelsea elleni meccs: Övrebö elk.rta, nem kicsit, nagyon. Nem is vitatja senki szerintem, barcelonai oldalról sem. Viszont azt is említsük meg, hogy az első meccsen nem adtak meg nekünk egy, de inkább két 11-est. Hoppá...az nem számít?

2: Arsenal elleni meccs: Van Persie, aki ballábas, a jobbat csak támaszkodásra használja, mert egyébként a kaput nem tudja vele eltalálni, totál 1 vs 1-ben a kapussal, kiélezett helyzetben belebikázik egyet a labdába. Mennyire életképes az elképzelés? Szerintem semennyire. Bőven lett volna ideje arra hogy tovább vigye, cselezzen, áttegye a bal lábára, ehelyett kiélezett helyzetben elrúgja jobbal...na neeeeee...Viszont azt is említsük meg, hogy az első meccsen nem adtak meg egy gólt, les miatt ami rohadtul nem volt les, illetve egy piros lap is elmaradt. Na meg azt, hogy a visszavágón RvP-nek már régen nem kellett volna a pályán lennie, mert az első félidő vége felé volt egy afférjuk Alves-szel, amire rá fél percre olyat törlesztett a holland, hogy Muhammad Ali is megirigyelhette volna. Két kézzel, ököllel torkon-arcon vágta úgy, hogy rá se nézett a labdára. Az ütés tudtommal eléggé piros gyanús eset...főleg két kézzel ököllel....

3: Inter elleni meccs: Motta kiállítása. Volt sárgája? Volt. Szándékosan hátraütött? Igen, mert még előtte hátra is nézett hogy hol jön Busquets. Eltalta a kis k.csög arcát? Igen. Akkor innentől kezdve miről beszélünk? Arról, hogy Busquets színészkedett? Emberek, gondolkodjunk már el azon hogy mi volt először? A színészkedés vagy az ütés? Mert tudtommal az ütés, legalábbis én úgy láttam...attól még hogy színészkedett, az ütés ténye vitathatatlan...de ha valakinek az szúrja a szemét, hogy milyen ütésről beszélek, akkor erre azt mondom, hogy egy sárgával a zsebében ne kalimpáljon hátrafelé senki se. Az örömlány se panaszkodjon ha megdugják...Viszont azt is említsük meg, hogy az első meccsen nem adtak meg nekünk egy 11-est, Milito 1 méteres lesről fejelt gólt. De gondolom ezt sem kell számításba venni természetesen.

4: És végül jönnek a Real meccseken történt dolgok. Szimuláltak a játékosaink, ugye jön a szokásos frázis. Ismételten csak a Mottás esetet tudom felhozni példaként. Mi volt előbb?

-Pepe sárgával a zsebében nyújtott lábbal letapossa Messi bokáját
-Xabi Alonso talppal érkezik folyamatosan
-Ramos folyamatosan agyonrúgja a csatárainkat
-Marcelo szándékosan rálép a földön fekvő Pedro lábára
-Marcelo felugrik fejelni, majd mikor látja hogy ott van mellette jobbra -Messi, a jobb lábával rúg egyet a levegőben
-Arbeloa könyökkel visszakézből megpróbál beleütni egyet Villa hasába, majd felállás közben szándékosan rálép a bokájára
-Arbeloa becsúszik az oldalvonalnál Adriano felé, majd mikor a brazil elpöcköli a labdát, fél méter magasra emeli a lábát és t.kön rúgja a brazilt
-Pepe nyújtott lábbal, talppal érkezik Alves felé
-Khedira rendszerint elkésve és durván "próbál" meg szerelni
-Carvalho szándékosan belekezel a labdába
-Carvalho szándékosan kiteszi a lábát Messi elé, mikor az argentin 1vs1-ben úgy megveri mint a sz.rt, és egyedül vihetné kapura
-Marcelo-t szabálytalanul szerelik, majd a brazil utánarúg Busquets-nek

Ezek közül egyedül a Pepe vs Alves, a Marcelo vs Fabregas és a Ramos vs Messi eset ért piros lapot. A többi még csak sárgát se. Ezek után azzal példálózni, hogy a bírók a Klasszikusokon a Barcát nyomnák, a Real-t meg kínozzák, bőven túlmutatnak még a beteges elfogultság mértékén is. És akkor említhetném azt is, hogy ugye volt ott egy 1-1-es Clasico, amit úgy hoztak 1-1-re, hogy Marcelo feldobta magát, miközben Alves a labdát érte el, meg ilyen apróságok.

Néha komolyan mondom hogy sajnálok pár embert azért az agyi szintért, amivel rendelkeznek, mert egy egyszerű egyenletmegoldással is problémáik vannak. Mert ahogy egy egyenletnek, úgy a focinak, a bírói ítéleteknek is két oldala van. De ha csak valaki az egyik oldalt tudja megoldani, azért még bőven bukás jár, általános iskola 6.-ban is, nemhogy az életben...
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.01.16. 10:36:49

Rezi Torres írta:
G.Gabe írta:
Rezi Torres írta:A Bírok is emberek!!ahogy a játékosok ziccert hibáznak rosszul helyezkednek stb stb úgy a bírok is hibáznak!!Hol előnyödre hol hátrányodra, de a végén úgy is az nyer aki megérdemli!!!!Kivétel az 1meccses párharcok!!ott bármi lehet!!de egy bajnokságot nem lehet érdemtelenül megnyerni!!!!
Dehogynem lehet!
Lásd Juventus esetét.
Vagy az Olipic Marsellies-t, mikor kiderült, hogy kilóra megvették az EGÉSZ bajnokságot!
az teljesen más!!!!ott meglettek véve!!itt kétlem!!!
Pontosan azt írtam. Arra reagáltam, hogy egy bajnokságot nem lehet érdemtelenül megnyerni.
Sajnos lehet.
Egyébként az nálam vérlázító, hogy míg két debreceni játékost évekre eltiltottak, csak mert később jelentették azt, hogy meg akarták őket venni, de nem adták be a derekukat, addig a nagy Juvénál a híres sztárokat nem merte a fifa elmeszelni. kaptak egy kis kitérőt a másodosztályba, aztán ennyi. Ők végigbundáztak egy idényt. Ha arányosan büntetnének, akkor ezért örökre el lehetne tiltani őket a focitól. Jönnek a nagy szavak mindig Platiniéktől, hogy megtisztítják a focit. Hát lehetne kezdeni itt is.
Egyébként sosem értettem meg azt, hogy ilyen neves játékosok hogy tudnak bundázni. Mi viszi rá őket. Milliókat keresnek, fiatalok példaképei.
Talán pont ezért kéne ezeket a játékosokat jobban büntetni, mint egy európai szinten nevemsenki magyar játékosokat.

Bíró:
Puhl is tegnap pedig Bodnár is megjegyezte, hogy milyen remekek a spanyol bírok. Ez az Iniesta eset is rávilágít arra, hogy szakmájuknak nem éppen a csúcsait döntögetik.
És sajnos pont úgy jönnek ki ezek az esetek a legutóbbi időkben, hogy rendszeresen a mi kárunkra történnek a tévedések.

Olvasom, hogy Pedro megint lesérült. Hihetetlen. Már megint nincs csatárcserénk. Villa, Pedro, Affelay.
Pedroval nagy bajok vannak ilyen téren. Volt egy nagy sérülése, és folyton visszaesik. mi lehet az oka? Eröltetik a visszatérését?
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
jelwaz
Entrenador del Barça

2012.01.16. 10:28:03

Kercsó írta:felesleges ecsetelnie itt bárkinek is a dolgokat.
most segített a Madridnak a bíró.
viszont, nehogy már elfelejtsük azt, hogy mennyit segített a Barcának...és nem holmi bajnoki meccsen, hanem sokkal nagyobb téttel bíró mérkőzéseken.

csak, hogy pár példát említsünk

nem akarok én most itt háborút szítani.
csak vegyük már észre, hogy amiről ti beszéltek az egy bajnokság, ahol 38 meccs alapján dől el, hogy ki a bajnok. amit viszont eddig kaptatok az egy "leheletnyivel" több
Ez most komoly?! Az ilyen álszentségnél még R.M.C.F is jobb, legalább egyenes! Egyszerűen hihetetlen, hogy állandóan magyarázkodtok, esküszöm egy óvodában tisztességesebben tudnak veszíteni... Jajj, ,,segített, de nektek még többet, nektek még jobban, nektek szebben, édesebben" meg mittudomén még miket kibírtok találni. De még azt is magyarázzátok, amihez közötök sem volt (BL). Úgy kellenek már nektek ezek a videók, mint a tinédzsereknek a pornó. Nem akarok háborút szítani, jah...
Pontosan tudja mindenki, hogy milyen szoros a bajnokság, egyetlen meccs elég ahhoz, hogy eldőljön. De be vagytok gazolva, hogy a Barcát nem tudjátok megverni, és akkor a bajnoki címetek nem lesz olyan édes, értékes. Hogy itt nagyon sokan fogják magyarázni a bizonyítványt, és hogy annak bizony lesz alapja. Nem ez a módja.
Csoka
Barça B

2012.01.16. 10:03:19

Csak a digisport adja a meccset?
margarin
Jugador del Barça

2012.01.16. 01:25:56

Bob_Marley írta:
shutterisland írta:
Ez shutterisland kedvenc videója
és már komolyan ökölbe szorul a kezem tőle sokszor, mert mindenki csak ezzel tud támadni, bezzeg ha mi linkelünk "referee mistakes against barcelona under guardiola era" videót, az már megmagyarázás, amúgy pedig csak az idei minket sújtó tévedésekből is lehetne ahhoz hozzádobni vagy 2-3 percnyi anyagot.
Felesleges ezen így kiakadni, higgyék azt a szurkolók, hogy "csalással" nyer(t)ünk, a szakírók mind elismerik, hogy ez nem így van, s ez számít nem az, hogy valaki csinál egy ilyen videót, vagy valaki leírja mi volt xy meccsen!Ezerszer leírtuk nekünk is segítettek nekik is!Vezetnek mert eddig kiélezett szitukban jobban akarták a győzelmet, s összejött nekik, de rengeteg van hátra, s mi is megmutattuk pl ma, hogy nehezebb helyzetben is képes pillanatok alatt összekapni magát a csapat!

Csakugyan, néha vérlázítók a rájátszások,de azért azt is lássuk,Pepe szabálytalanságánál ha eltalálja az embert akkor kb 4 hónap pihenő és a bírók legtöbbször maga a szándékot büntetik ami jogos és teljességgel megfelelő.Ez a videó meg vicc,ezer ugyan ilyet lehetne összevágni madridi részről,csak elismerésem annak,aki ennyit kínlódott vele,rendesen pihent
agyú lehet:)
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
shutterisland
Director del Fútbol

2012.01.16. 01:24:31

tudom, csak folyamatos támadások érnek a mai napig (akár még az interes, chelseas vagy van persies esetekkel is a clasicósokon kívül)...öltözőben, fb-n, stb, és annyira elegem van már abból, hogy azt, ahol a kárunkra tévednek, azt vagy nem nézik meg, vagy nem fogják fel....vagy csak nem akarják felfogni.

ezért is írtam, remélem valami nolife kínai barca kocka csinál egy bő 20 perces videót az utóbbi évek tévedéseiből ellenünk (az idei szezont is beleértve), mert úgy látszik, hogy még a mai napig annyi értetlen majom van a világon :)

persze, a szurkoló már csak ilyen, egyből bíróztam én is a madridot segítő ítéleteknél, persze tudom, hogy ellenük is tévedtek már korábban sokat, viszont mégis úgy érzem, a világon a barcát segítő bírói tévedések vannak még mindig a rivaldafényben, a többi csapaté full eltörpül, 2-3 nap alatt elfelejtik az emberek.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára shutterisland 2012.01.16. 01:29:36-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.16. 01:08:38

shutterisland írta:
és már komolyan ökölbe szorul a kezem tőle sokszor, mert mindenki csak ezzel tud támadni, bezzeg ha mi linkelünk "referee mistakes against barcelona under guardiola era" videót, az már megmagyarázás, amúgy pedig csak az idei minket sújtó tévedésekből is lehetne ahhoz hozzádobni vagy 2-3 percnyi anyagot.
Felesleges ezen így kiakadni, higgyék azt a szurkolók, hogy "csalással" nyer(t)ünk, a szakírók mind elismerik, hogy ez nem így van, s ez számít nem az, hogy valaki csinál egy ilyen videót, vagy valaki leírja mi volt xy meccsen!Ezerszer leírtuk nekünk is segítettek nekik is!Vezetnek mert eddig kiélezett szitukban jobban akarták a győzelmet, s összejött nekik, de rengeteg van hátra, s mi is megmutattuk pl ma, hogy nehezebb helyzetben is képes pillanatok alatt összekapni magát a csapat!
Kép
Kép
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2012.01.16. 01:01:44

Rezi Torres
Jugador d'estrella

2012.01.16. 00:59:01

G.Gabe írta:
Rezi Torres írta:A Bírok is emberek!!ahogy a játékosok ziccert hibáznak rosszul helyezkednek stb stb úgy a bírok is hibáznak!!Hol előnyödre hol hátrányodra, de a végén úgy is az nyer aki megérdemli!!!!Kivétel az 1meccses párharcok!!ott bármi lehet!!de egy bajnokságot nem lehet érdemtelenül megnyerni!!!!
Dehogynem lehet!
Lásd Juventus esetét.
Vagy az Olipic Marsellies-t, mikor kiderült, hogy kilóra megvették az EGÉSZ bajnokságot!
az teljesen más!!!!ott meglettek véve!!itt kétlem!!!
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
Válasz küldése