2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem ezt akarattal a sajtónak szánta,hogy ne a teljesítményével foglalkozzanak.Szerintem jó húzás,remelem nem lesz hatása rá.soadroli írta:Bocs, de ezt muszáj:
„Szeretek jól kinézni. Mikor reggel kinyitom a szekrényt egy órába telik, mire eldöntöm, hogy mit vegyek fel.” -Ronci![]()
hát ez kész
Szerintem egy ilyen szintű meccsen nem fog nekiállni cselezgetni, egyébként meg 2 méterre oda tudja adni Puyolnak/Piquenek a labdát, ha meg letámad a Real, akkor el kell rúgni a pi..ba.Barcaman1993 írta: Hát azért Valdest egy szó sem érheti. Tudom, hogy csak viccnek szántad és, hogy mindenki emlékszik a Real gólra, de Pinto és Valdes között vmi orbitális különbség van. Én pedig főként a lábmunkájától félek Pintonak, mert vmi elképesztően hajmeresztő dolgokra képes.
Akkor ezek szerint jól csináltam, de nekem nem jelezte vissza a kiemelést. Köszi a választ.daffy írta:rákattintok a hozzászólásnál az idézet gombra és a kijövő rublikában a kiválasztott hozzászólás alá írom az enyémet#David Villa# írta:Daffy! Mikor te idézel tőlem, akkor keretben jelenik meg az én üzenetem. De mikor én idézek valakitől, akkor nálam az elküldött üzenet nem úgy jelenik meg. Technikai dolgokat még nem tapasztaltam ki. Hogy van ez? Ide ritkán írok, inkább a hírekhez.
rákattintok a hozzászólásnál az idézet gombra és a kijövő rublikában a kiválasztott hozzászólás alá írom az enyémet#David Villa# írta:Daffy! Mikor te idézel tőlem, akkor keretben jelenik meg az én üzenetem. De mikor én idézek valakitől, akkor nálam az elküldött üzenet nem úgy jelenik meg. Technikai dolgokat még nem tapasztaltam ki. Hogy van ez? Ide ritkán írok, inkább a hírekhez.
Hát azért Valdest egy szó sem érheti. Tudom, hogy csak viccnek szántad és, hogy mindenki emlékszik a Real gólra, de Pinto és Valdes között vmi orbitális különbség van. Én pedig főként a lábmunkájától félek Pintonak, mert vmi elképesztően hajmeresztő dolgokra képes.sjd írta:Azt hiszem ahhoz képest, amit Valdes a legutóbbi Clasico-n bemutatott, Pinto már csak labdabiztosabb lehet#David Villa# írta:Kell a négy védő holnapra. Talán Pinto miatt is indokolt, hiszen nem annyira labdabiztos mint Valdes, illetve 1 vs 1-ben Valdes jobb. Remélem Pinto jó napot fog ki, bár lekopogom rég láttam tőle bakit.
a kerethirdetés még odébb van,szóval várjunk azzal holnapik#David Villa# írta: Ez kamu hír, szokásos Marca. Mourinho a sajtótájékoztatón kijelentette ott lesz a keretben.
Azt hiszem ahhoz képest, amit Valdes a legutóbbi Clasico-n bemutatott, Pinto már csak labdabiztosabb lehet#David Villa# írta:Kell a négy védő holnapra. Talán Pinto miatt is indokolt, hiszen nem annyira labdabiztos mint Valdes, illetve 1 vs 1-ben Valdes jobb. Remélem Pinto jó napot fog ki, bár lekopogom rég láttam tőle bakit.
Miért, volt olyan, amikor nem volt korrekt?herr.toth írta:Xavi nyilatkozata viszont most elég korrektre sikeredett. lehet sok volt a tojáslikőr vagy nem tudom
De ezzel minek foglalkozunk? Az a Real Madrid, aki épp pályára lép, ha kikapnak, az ugyanannyira vereség, mint ha a teljes keret kapna ki. Magyarázkodhatnak onnantól, nem szabad, hogy ez minket érdekeljen. Ne foglalkozz ezzel szerintem, most tök igaza van mindenkinek, aki emiatt "megrótt" téged.shutterisland írta:azt ne mondd nekem, ha pepe nem játszana, 5ből 3 madrid szurkoló nem azzal magyarázná a vereségetpontosan. SŐT számomra úgy tűnik még el sem kezdődött a meccs de már a konfliktusokat keresi..
anno a bírókba kapaszkodtak, szuperkupán abba, hogy le voltunk focizva, csak mákunk volt, legutóbbi meccsen a szerencsés gólunkba és ronaldo két kihagyott helyzetére
ezért akarom, hogy játszon csak pepe és di maria is, de ahogy látom, fognak is.
azt ne mondd nekem, ha pepe nem játszana, 5ből 3 madrid szurkoló nem azzal magyarázná a vereségetpontosan. SŐT számomra úgy tűnik még el sem kezdődött a meccs de már a konfliktusokat keresi..
Ne haragudj, de te nagyon is túl sokat foglalkozol azzal, hogy ki mit gondol, mond, mit ír a fórumokon, blogokon és fészbúkon. Ha megverjük a Madridot tőlem aztán főhetnek a saját levükben tovább, írhatnak, amit akarnak, az én örömömet nem fogják elrontani.herr.toth írta:
Miért te emlékszel inkorrekt Xavi nyilatkozatra?Ő sosem foglalkozik a bírókkal, a válogatott csapattársakat barátnak tekinti a legnagyobb médiaháború közepette is és mindig tiszteli a Madridot. Mástól, pl Alvestől lehet, hogy volt ilyen,de Xavitól nem tudsz mondani, nem is értem, hogy miről beszélsz.
pontosan. SŐT számomra úgy tűnik még el sem kezdődött a meccs de már a konfliktusokat keresi..
Xavi nyilatkozata viszont most elég korrektre sikeredett. lehet sok volt a tojáslikőr vagy nem tudom
Jaja, közben már hegyezi Xavi a stoplist.daffy írta:ahogy alvesé is![]()
már-már gyanúsan korrekt volt
ahogy alvesé isherr.toth írta: Xavi nyilatkozata viszont most elég korrektre sikeredett. lehet sok volt a tojáslikőr vagy nem tudom