Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Sanama
Llegenda del Barça

2012.01.17. 22:20:18

herr.toth írta:
soadroli írta:Bocs, de ezt muszáj:
„Szeretek jól kinézni. Mikor reggel kinyitom a szekrényt egy órába telik, mire eldöntöm, hogy mit vegyek fel.” -Ronci :lol:
hát ez kész :roll:
ebben mi olyan huh de nagyon furcsa?? már az is baj ha vki ad magára??
Nagyon jol latod. Az a gondunk,hogy CR nem jar 1 hetig ugyanabban a ruhaban, grat.
herr.toth
Barça B

2012.01.17. 22:15:08

„Szeretek jól kinézni. Mikor reggel kinyitom a szekrényt egy órába telik, mire eldöntöm, hogy mit vegyek fel.” -Ronci :lol:
ebben mi olyan huh de nagyon furcsa?? már az is baj ha vki ad magára??
szilamer
Barça B
Kapcsolat:

2012.01.17. 22:00:49

Pepe játszani fog, Di Maria kispadon lesz. Őt lehet hogy Callejón pótolja (nem értem miért vagytok ellene? Jól játszik), vagy Kaká szerintem...
De az is lehet, hogy Coentrao középpályán lesz, ha 4-3-3 ban leszünk, de akkor ki lesz védelembe, mert ugy-e Arbeloa nem játszhat... De viszont jó hír hogy Carvalho felépült és most szükség van rá. szerintem ez lesz: Casillas-Ramos-Pepe-Carvalho-Marcelo -Lass,- Alonso,- Coentrao (???)- CR7-Benzema-Higuain.

Ja igen elfeledtem, hogy Mou azt nyolatkozta, hogy nem tartja valószínűtlennek Benzemát és Higut egyszerre kiküldeni.
Hala Madrid!!
Leomessi14
Entrenador del Barça

2012.01.17. 21:56:51

Szerintem ezt akarattal a sajtónak szánta,hogy ne a teljesítményével foglalkozzanak.Szerintem jó húzás,remelem nem lesz hatása rá.

Amúgy én nem ítélem el ezért, mega nyilatkozat többi részéért, szerintem ez a futballisák nagy részére igaz csak ő meg is osztota velünk :)
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
soadroli
Llegenda del Barça

2012.01.17. 21:51:06

Bocs, de ezt muszáj:
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.01.17. 17:07:40

Barcaman1993 írta: Hát azért Valdest egy szó sem érheti. Tudom, hogy csak viccnek szántad és, hogy mindenki emlékszik a Real gólra, de Pinto és Valdes között vmi orbitális különbség van. Én pedig főként a lábmunkájától félek Pintonak, mert vmi elképesztően hajmeresztő dolgokra képes.
Szerintem egy ilyen szintű meccsen nem fog nekiállni cselezgetni, egyébként meg 2 méterre oda tudja adni Puyolnak/Piquenek a labdát, ha meg letámad a Real, akkor el kell rúgni a pi..ba.

Szerintem kapustól függetlenül veszélyes, ha ilyen nyomás mellett a saját 16osunknál próbáljuk kipasszolni őket, inkább az ilyen szituációkat kell elkerülni és nem lesz gáz.
#David Villa#
Capitá del Barça

2012.01.17. 16:31:03

daffy írta:
#David Villa# írta:Daffy! Mikor te idézel tőlem, akkor keretben jelenik meg az én üzenetem. De mikor én idézek valakitől, akkor nálam az elküldött üzenet nem úgy jelenik meg. Technikai dolgokat még nem tapasztaltam ki. Hogy van ez? Ide ritkán írok, inkább a hírekhez.
rákattintok a hozzászólásnál az idézet gombra és a kijövő rublikában a kiválasztott hozzászólás alá írom az enyémet
Akkor ezek szerint jól csináltam, de nekem nem jelezte vissza a kiemelést. Köszi a választ.
daffy
Madridista

2012.01.17. 16:29:42

#David Villa# írta:Daffy! Mikor te idézel tőlem, akkor keretben jelenik meg az én üzenetem. De mikor én idézek valakitől, akkor nálam az elküldött üzenet nem úgy jelenik meg. Technikai dolgokat még nem tapasztaltam ki. Hogy van ez? Ide ritkán írok, inkább a hírekhez.
rákattintok a hozzászólásnál az idézet gombra és a kijövő rublikában a kiválasztott hozzászólás alá írom az enyémet
#David Villa#
Capitá del Barça

2012.01.17. 16:27:35

Aztán a két védő támadásban simán lehet a kp-án előny egy 3-4-3-ra átálva ezért is tenném Javiert a vkp posztra mert gyorsabb mozgású mint Busi, és a passzjátéka sem olyan vészes már, sőt! Fabre simán visszalépegethet kp-ra lasztiért, és megvan a megfelelő számú ember a labdatartáshoz vagy ritmusváltáshoz... Messi belépegethet esetleg középre, v ugyanúgy vissza mint Cesc és forogni tudunk... Alves "szélét" megnyitani, huha... várom...[/quote]

Busi hihetetlen munkát végez, szerintem ő kell. Magasabb is, így a pontrúgásoknál jobban jöhet. Valdest meg kapásból kihúzhatod, hiszen a kupában Pinto véd.[/list][/code]
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.01.17. 16:27:30

sjd írta:
#David Villa# írta:Kell a négy védő holnapra. Talán Pinto miatt is indokolt, hiszen nem annyira labdabiztos mint Valdes, illetve 1 vs 1-ben Valdes jobb. Remélem Pinto jó napot fog ki, bár lekopogom rég láttam tőle bakit.
Azt hiszem ahhoz képest, amit Valdes a legutóbbi Clasico-n bemutatott, Pinto már csak labdabiztosabb lehet :wink:
Hát azért Valdest egy szó sem érheti. Tudom, hogy csak viccnek szántad és, hogy mindenki emlékszik a Real gólra, de Pinto és Valdes között vmi orbitális különbség van. Én pedig főként a lábmunkájától félek Pintonak, mert vmi elképesztően hajmeresztő dolgokra képes.

Egyébként az se mindegy, hogy Pepe, vagy Di Mariá játszik-e vagy sem. Mariskát nem tudom ki tudná pótolni, mert ez a Callejon gyerek nagyon vicces, míg Coentrao elég ingatag. Pepét nem hiszem, hogy magyarázni kéne.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
samy85
Capitá del Barça

2012.01.17. 16:20:06

Na megint egy klasszikus következik! :) Lehet azt mondani h sok lessz már a jóból, meg hogy ezzel elveszti méltóságát "rangját" AZ "esemény!" De nekem tetszik. ez jó felmérő lesz, hogy képesek a srácok megnyerni-e a bajnokságot a Real Madridot megelőzve... Én hiszem h sikerül.
A felállásról: kíváncsi leszek arra hogy Cesc csatárként szerepeltetése mennyire lenne jó húzás... Pepe játszani fog az tuti... a letámadás lessz az egy fegyverük ami ellenünk "játszik" majd, a kimerülésükig persze... ezt tudjuk... Di Maria kulcs ellenünk az ő gyorsasága, dinamikussága szerintem CR-nél is nagyobb veszélyt jelenthet. És rendre jól teljesít ellenünk.. én így álnék fel...

Valdes
Alvés Pique Puyol Abidal

Mascherano

Andres Xavi

Fabregas

Messi Alexis

Aztán a két védő támadásban simán lehet a kp-án előny egy 3-4-3-ra átálva ezért is tenném Javiert a vkp posztra mert gyorsabb mozgású mint Busi, és a passzjátéka sem olyan vészes már, sőt! Fabre simán visszalépegethet kp-ra lasztiért, és megvan a megfelelő számú ember a labdatartáshoz vagy ritmusváltáshoz... Messi belépegethet esetleg középre, v ugyanúgy vissza mint Cesc és forogni tudunk... Alves "szélét" megnyitani, huha... várom...
szerk.: ja bocs, Pinto a kapuban, mert kupa :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára samy85 2012.01.17. 17:17:00-kor.
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
#David Villa#
Capitá del Barça

2012.01.17. 16:09:56

Daffy! Mikor te idézel tőlem, akkor keretben jelenik meg az én üzenetem. De mikor én idézek valakitől, akkor nálam az elküldött üzenet nem úgy jelenik meg. Technikai dolgokat még nem tapasztaltam ki. Hogy van ez? Ide ritkán írok, inkább a hírekhez.
MessiFan91
Jugador d'estrella

2012.01.17. 16:09:03

"Carles Puyol egy rendkívül érdekes és talán sokatmondó statisztikával rendelkezik: a Barça kapitánya ugyanis a Betis elleni, hétvégi győzelemmel immáron 50 mérkőzés óta veretlen a katalán csapat színeiben. Puyolnak legutóbb akkor kellett a pályán elszenvednie egy vereséget, amikor a Pep Team 2010. április 20-án 3-1-re kikapott idegenben az Internazionale ellenében a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén. Azóta azonban Puyollal a védelemben 42 győzelmet és 8 döntetlent jegyez a Barcelona."

Ha Puyol játszik, nem lesz gond :D
daffy
Madridista

2012.01.17. 16:01:38

#David Villa# írta: Ez kamu hír, szokásos Marca. Mourinho a sajtótájékoztatón kijelentette ott lesz a keretben.
a kerethirdetés még odébb van,szóval várjunk azzal holnapik :wink:
#David Villa#
Capitá del Barça

2012.01.17. 16:00:32

Azt hiszem ahhoz képest, amit Valdes a legutóbbi Clasico-n bemutatott, Pinto már csak labdabiztosabb lehet

Nem azzal a bakijával van a gond, hanem a hátsó passzoknál sokkal jobban bevonható, mint az Indián.
#David Villa#
Capitá del Barça

2012.01.17. 15:59:23

[quote="sjd"]"Ángel di María mégsem térhet vissza a Real Madridba a Barcelona ellen. Bár úgy volt, hogy az argentin szélső a katalánok elleni spanyol Király Kupa-találkozón már ismét ott lehet a csapatba izomszakadása után, ez nem történhet meg. A 23 éves játékos ugyanis combsérülést szenvedett a blancók edzésén, így José Mourinhó vezetőedző elgondolkozhat azon, kit állít a helyére." - hatharom.hu

Ez kamu hír, szokásos Marca. Mourinho a sajtótájékoztatón kijelentette ott lesz a keretben.
sjd
Llegenda del Barça

2012.01.17. 15:58:59

#David Villa# írta:Kell a négy védő holnapra. Talán Pinto miatt is indokolt, hiszen nem annyira labdabiztos mint Valdes, illetve 1 vs 1-ben Valdes jobb. Remélem Pinto jó napot fog ki, bár lekopogom rég láttam tőle bakit.
Azt hiszem ahhoz képest, amit Valdes a legutóbbi Clasico-n bemutatott, Pinto már csak labdabiztosabb lehet :wink:
#David Villa#
Capitá del Barça

2012.01.17. 15:57:01

Kell a négy védő holnapra. Talán Pinto miatt is indokolt, hiszen nem annyira labdabiztos mint Valdes, illetve 1 vs 1-ben Valdes jobb. Remélem Pinto jó napot fog ki, bár lekopogom rég láttam tőle bakit.
ab1daL
Director del Fútbol

2012.01.17. 15:56:36

Di Maria hiánya is elég komolyan érintené a blancókat szerintem, plusz még ha Pepe se vállalhatná a játékot.. Lennének gondok, de bárki is fog játszani, szoros meccs lesz.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
sjd
Llegenda del Barça

2012.01.17. 15:54:48

"Ángel di María mégsem térhet vissza a Real Madridba a Barcelona ellen. Bár úgy volt, hogy az argentin szélső a katalánok elleni spanyol Király Kupa-találkozón már ismét ott lehet a csapatba izomszakadása után, ez nem történhet meg. A 23 éves játékos ugyanis combsérülést szenvedett a blancók edzésén, így José Mourinhó vezetőedző elgondolkozhat azon, kit állít a helyére." - hatharom.hu

Ez a Real Madrid orvosi szoba lassan kezd olyan lenni, mint egy átigazolási saga. Egyik nap mondanak valamit, másik nap pont az ellenkezőjét :D
MessiFan91
Jugador d'estrella

2012.01.17. 15:45:43

"Carles Puyol egy rendkívül érdekes és talán sokatmondó statisztikával rendelkezik: a Barça kapitánya ugyanis a Betis elleni, hétvégi győzelemmel immáron 50 mérkőzés óta veretlen a katalán csapat színeiben. Puyolnak legutóbb akkor kellett a pályán elszenvednie egy vereséget, amikor a Pep Team 2010. április 20-án 3-1-re kikapott idegenben az Internazionale ellenében a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén. Azóta azonban Puyollal a védelemben 42 győzelmet és 8 döntetlent jegyez a Barcelona."

Ha Puyol játszik, nem lesz baj :D
Mikaos
Director del Fútbol

2012.01.17. 15:02:40

herr.toth írta:Xavi nyilatkozata viszont most elég korrektre sikeredett. lehet sok volt a tojáslikőr vagy nem tudom :mrgreen:
Miért, volt olyan, amikor nem volt korrekt?
Pályán "belül", és pályán kívül is mindig korrekt volt.
Akárcsak a csapat jó része.
Az utóbbi évekből egyetlen darab ellenséges nyilatkozatra nem emlékszem a Barca játékosaitól.
szerk.: és edzőitől sem
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.01.17. 13:19:22

shutterisland írta:
pontosan. SŐT számomra úgy tűnik még el sem kezdődött a meccs de már a konfliktusokat keresi..
azt ne mondd nekem, ha pepe nem játszana, 5ből 3 madrid szurkoló nem azzal magyarázná a vereséget :D

anno a bírókba kapaszkodtak, szuperkupán abba, hogy le voltunk focizva, csak mákunk volt, legutóbbi meccsen a szerencsés gólunkba és ronaldo két kihagyott helyzetére :D

ezért akarom, hogy játszon csak pepe és di maria is, de ahogy látom, fognak is.
De ezzel minek foglalkozunk? Az a Real Madrid, aki épp pályára lép, ha kikapnak, az ugyanannyira vereség, mint ha a teljes keret kapna ki. Magyarázkodhatnak onnantól, nem szabad, hogy ez minket érdekeljen. Ne foglalkozz ezzel szerintem, most tök igaza van mindenkinek, aki emiatt "megrótt" téged.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.01.17. 13:16:38

pontosan. SŐT számomra úgy tűnik még el sem kezdődött a meccs de már a konfliktusokat keresi..
azt ne mondd nekem, ha pepe nem játszana, 5ből 3 madrid szurkoló nem azzal magyarázná a vereséget :D

anno a bírókba kapaszkodtak, szuperkupán abba, hogy le voltunk focizva, csak mákunk volt, legutóbbi meccsen a szerencsés gólunkba és ronaldo két kihagyott helyzetére :D

ezért akarom, hogy játszon csak pepe és di maria is, de ahogy látom, fognak is.
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.01.17. 11:04:14

herr.toth írta:
Ne haragudj, de te nagyon is túl sokat foglalkozol azzal, hogy ki mit gondol, mond, mit ír a fórumokon, blogokon és fészbúkon. Ha megverjük a Madridot tőlem aztán főhetnek a saját levükben tovább, írhatnak, amit akarnak, az én örömömet nem fogják elrontani.

Xavi nyilatkozata viszont most elég korrektre sikeredett. lehet sok volt a tojáslikőr vagy nem tudom :mrgreen:
Miért te emlékszel inkorrekt Xavi nyilatkozatra?Ő sosem foglalkozik a bírókkal, a válogatott csapattársakat barátnak tekinti a legnagyobb médiaháború közepette is és mindig tiszteli a Madridot. Mástól, pl Alvestől lehet, hogy volt ilyen,de Xavitól nem tudsz mondani, nem is értem, hogy miről beszélsz.
Válasz küldése