2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ne haragudj, de te nagyon is túl sokat foglalkozol azzal, hogy ki mit gondol, mond, mit ír a fórumokon, blogokon és fészbúkon. Ha megverjük a Madridot tőlem aztán főhetnek a saját levükben tovább, írhatnak, amit akarnak, az én örömömet nem fogják elrontani.shutterisland írta:MÁS : abba nem gondoltatok bele, hogy ha carvalho, khedira és arbeloa mellett pepe sem lesz játékra alkalmas (ne adj isten, még di maria sem) akkor meg lesz magyarázva a vereség ?
nekünk is vannak hiányzóink, de fontás és afellay abszolút perememberek, míg villa és pedro idén formán kívül van.
TÉNY, hogy a (remélem bekövetkező) győzelmet nem kellene megmagyarázni, viszont már előre látom
az igazi hátulütő pedig az, hogy ha így is nyernének, akkor meg "ilyen csapattal is megvertünk titeket"...
szóval azért csak az lenne a legjobb, ha pepéstől, di mariástól sikerülne nyerni....de végül is mindegy, csak nyerjünk, ezt csak így megjegyeztem egy hosszabb lábjegyzet formájában
Fúú, ez nekem is beütött. Csak én rosszabb eset vagyok.sőt manapság a foci maga nem is köt le annyira,én mindössze a szórakoztató játékot szeretem és szeretném nézni. nem érdekel a barcai sablon,a mourinho-i szilárd védelem. egy qpr-bolton meccsen olykor jobban tudok szórakozni,mint egy barca - realon. ha ezt divatdrukkerségnek hívják,akkor hívjuk annak.
ha úgy érzem,hogy nyerni fogunk,akkor kimondom. ezt megteszem általába 36 bajnoki előtt,de mivel a barcát erősebbnek tartom,ezért nem fogok hazudni. remélem a sikert és nem hiszek benne. nyugodtan hívhatnál ezért divatdrukkernek,sőt tán még jogos is lenne,mert én zizuékat szerettem meg,azon nőttem fel és az állt hozzám közel. hogy az a real madrid volt-e vagy a keret,az jó kérdés,de a szívemtől a mostani csapat távolabb áll,de még mindig közelebb,mint bármely másik. nem vagyok fanatikus,sőt manapság a foci maga nem is köt le annyira,én mindössze a szórakoztató játékot szeretem és szeretném nézni. nem érdekel a barcai sablon,a mourinho-i szilárd védelem. egy qpr-bolton meccsen olykor jobban tudok szórakozni,mint egy barca - realon. ha ezt divatdrukkerségnek hívják,akkor hívjuk annak. én a szórakoztató foci szeretetének hívom,de ezzel nem kell egyetértenie senkinekherr.toth írta: mert sujkolom őket is, mindenki meggyőzhető
fájó szívvel elfogadom h daffy itt a mintapéldány, engem meg már most sokan gy*kérnek néznek..DE egyszerűen elfogadhatatlan számomra h egy magát madridistának vagy csak egyszerűen Real Madrid szurkolónak tartó egyén, egyszer nem mondja ki azt h igen most megverjük őket.
mert sujkolom őket is, mindenki meggyőzhetőEzt egy teljesen normális vélemény, csak akkor nem értem miért várod el másoktól, azt, hogy azt mondják "kitömjük őket, sírni fognak", mert különben "a barcának szurkolnak"
Ezt egy teljesen normális vélemény, csak akkor nem értem miért várod el másoktól, azt, hogy azt mondják "kitömjük őket, sírni fognak", mert különben "a barcának szurkolnak"herr.toth írta: én nem látom azt a hú de nagy különbséget a két csapat között. várom a sikert,bízom a sikerben,győzködöm magam, győzködöm az ismerőseimet. leírom amit gondolok. én így látom a dolgokat. akinek ez nem tetszik vessen rám követ,köpjön le nyugodtan letojom. szerda este nyerünk és kész
Mindig megnyugtat, ha egy 3 évvel korábbi esemény a legdurvább tény, amit fel lehet hozni a csapat ellen...herr.toth írta:nézd meg itt meg egy mintaszerelés tőletekitt sem emlékszem piros lapra,talán csak egy kis ejnye bejnyére..
http://www.youtube.com/watch?v=C6JvpW8nOt8
én nem látom azt a hú de nagy különbséget a két csapat között. várom a sikert,bízom a sikerben,győzködöm magam, győzködöm az ismerőseimet. leírom amit gondolok. én így látom a dolgokat. akinek ez nem tetszik vessen rám követ,köpjön le nyugodtan letojom. szerda este nyerünk és készÉppen ezért szerintem senki nem ítélhető el, amikor reálisan leírja, hogy csapatának mennyi esélye van, mert számomra hinni a Barcában korántsem jelenti azt, hogy elvakultan kikiáltom győztesnek.
Elég nagy különbség van aközött, hogy mit jelent bízni a csapatban és kijelenteni, hogy nyerni fogunk.herr.toth írta: Tehát csak azért mert bízok a csapatomban, kijelentem h simán nyerni fogunk szerdán 3-0-ra (mert nyerni fogunk) akkor ez hülyeség. Csak azért mert máshogy látom mint te. Ha meg netalántán nem így lesz, elfogadom a minimális zrikát.
Tehát csak azért mert bízok a csapatomban, kijelentem h simán nyerni fogunk szerdán 3-0-ra (mert nyerni fogunk) akkor ez hülyeség. Csak azért mert máshogy látom mint te. Ha meg netalántán nem így lesz, elfogadom a minimális zrikát. Én is ugratom ilyenkor az ismiket fórumozokat. De nem ebben élem ki magam ha nyer a csapat akár 10szer is odabökök h na mivan sutyerákok. Akik meg igy forumoznak azoknak eleve nem adok a véleményükre. Valszeg kis 12 éves pöcsök vagy egy 12 éves fejével gondolkodnak. Az meg már legyen az ő "kis" bajukMiért jó az embereknek, ha a meccs előtt ok nélkül ilyen baromi optimisták Very Happy Ez mondjuk már nem optimizmus, hanem hülyeség de ebbe most ne menjünk bele Very Happy Very Happy Miért jó az embereknek, ha a meccs előtt pattognak, hogy tuti, ezer millió százalék hogy nyerünk, kitömjük őket mint a libát, több gólos győzelemre számítok. Nem igaz, hogy ezek után jó érzés másnap találkozni azokkal az emberekkel, akiknek ezt mondtad
nézd meg itt meg egy mintaszerelés tőletek
igaza van a MundoDeportivonakIlúvatar írta:játékvezetésről, MundoDeportivo szerint:
http://barcanoticias.blog.hu/2012/01/16 ... n=blhshare
Van ott még azért egy Marcelo, Xabi Alonso, Khedira meg Sergio Ramos...bár igaz hogy bennük négyőjükben összesen nincs benne annyira a piros, mint Pepében egyedülMichaaBee írta:Abból a szempontból viszont jó lenne a szereplése, hogy akkor egy olyan jó 70-80% adódna rá, hogy 10 emberrel fejezi be a Real.MessiFan91 írta:Ezért lenne jó, ha Pepe nem játszik :
http://www.youtube.com/watch?v=11enIeWN ... re=related
Szerintem 18-as karikát rakhattak volna a vidireMessiFan91 írta:Ezért lenne jó, ha Pepe nem játszik :
ez is igaz, viszont nagy esély lenne arra is, hogy valaki lesérül tőlünk Pepe szabálytalansága miattMichaaBee írta:Abból a szempontból viszont jó lenne a szereplése, hogy akkor egy olyan jó 70-80% adódna rá, hogy 10 emberrel fejezi be a Real.MessiFan91 írta:Ezért lenne jó, ha Pepe nem játszik :