2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
én nem látom azt a hú de nagy különbséget a két csapat között. várom a sikert,bízom a sikerben,győzködöm magam, győzködöm az ismerőseimet. leírom amit gondolok. én így látom a dolgokat. akinek ez nem tetszik vessen rám követ,köpjön le nyugodtan letojom. szerda este nyerünk és készÉppen ezért szerintem senki nem ítélhető el, amikor reálisan leírja, hogy csapatának mennyi esélye van, mert számomra hinni a Barcában korántsem jelenti azt, hogy elvakultan kikiáltom győztesnek.
Elég nagy különbség van aközött, hogy mit jelent bízni a csapatban és kijelenteni, hogy nyerni fogunk.herr.toth írta: Tehát csak azért mert bízok a csapatomban, kijelentem h simán nyerni fogunk szerdán 3-0-ra (mert nyerni fogunk) akkor ez hülyeség. Csak azért mert máshogy látom mint te. Ha meg netalántán nem így lesz, elfogadom a minimális zrikát.
Tehát csak azért mert bízok a csapatomban, kijelentem h simán nyerni fogunk szerdán 3-0-ra (mert nyerni fogunk) akkor ez hülyeség. Csak azért mert máshogy látom mint te. Ha meg netalántán nem így lesz, elfogadom a minimális zrikát. Én is ugratom ilyenkor az ismiket fórumozokat. De nem ebben élem ki magam ha nyer a csapat akár 10szer is odabökök h na mivan sutyerákok. Akik meg igy forumoznak azoknak eleve nem adok a véleményükre. Valszeg kis 12 éves pöcsök vagy egy 12 éves fejével gondolkodnak. Az meg már legyen az ő "kis" bajukMiért jó az embereknek, ha a meccs előtt ok nélkül ilyen baromi optimisták Very Happy Ez mondjuk már nem optimizmus, hanem hülyeség de ebbe most ne menjünk bele Very Happy Very Happy Miért jó az embereknek, ha a meccs előtt pattognak, hogy tuti, ezer millió százalék hogy nyerünk, kitömjük őket mint a libát, több gólos győzelemre számítok. Nem igaz, hogy ezek után jó érzés másnap találkozni azokkal az emberekkel, akiknek ezt mondtad
nézd meg itt meg egy mintaszerelés tőletek
igaza van a MundoDeportivonakIlúvatar írta:játékvezetésről, MundoDeportivo szerint:
http://barcanoticias.blog.hu/2012/01/16 ... n=blhshare
Van ott még azért egy Marcelo, Xabi Alonso, Khedira meg Sergio Ramos...bár igaz hogy bennük négyőjükben összesen nincs benne annyira a piros, mint Pepében egyedülMichaaBee írta:Abból a szempontból viszont jó lenne a szereplése, hogy akkor egy olyan jó 70-80% adódna rá, hogy 10 emberrel fejezi be a Real.MessiFan91 írta:Ezért lenne jó, ha Pepe nem játszik :
http://www.youtube.com/watch?v=11enIeWN ... re=related
Szerintem 18-as karikát rakhattak volna a vidireMessiFan91 írta:Ezért lenne jó, ha Pepe nem játszik :
ez is igaz, viszont nagy esély lenne arra is, hogy valaki lesérül tőlünk Pepe szabálytalansága miattMichaaBee írta:Abból a szempontból viszont jó lenne a szereplése, hogy akkor egy olyan jó 70-80% adódna rá, hogy 10 emberrel fejezi be a Real.MessiFan91 írta:Ezért lenne jó, ha Pepe nem játszik :
Abból a szempontból viszont jó lenne a szereplése, hogy akkor egy olyan jó 70-80% adódna rá, hogy 10 emberrel fejezi be a Real.MessiFan91 írta:Ezért lenne jó, ha Pepe nem játszik :
realosnak csak linkeld vissza eztshutterisland írta:grat mihu, hogy így összeszedted, nekem nem volt energiám is türelmem hozzá (meg hát őszintén szólva csak youtube-val ment volna már)![]()
ha valahol betámadnak, az írásodból fogok pajzsot szerezni
az igaz, hogy gyors erős és jól fejel, de szerelni is tudnia kellene egy középső védőnekdaffy írta:gyors,erős és jól fejelMessiFan91 írta: Ronaldo középső védőnek![]()
nekünk nem lenne rossz...
viccet félretéve,nem szeretném,hogy albiol kezdjen,de remélem rámcáfol. az első évében nagyon jól játszott,azóta viszont folyamatosan gyenge sajnos(akár csak kaka)
gyors,erős és jól fejelMessiFan91 írta: Ronaldo középső védőnek![]()
nekünk nem lenne rossz...
Ronaldo középső védőnekdaffy írta:carvalho nem örvend túl jó egészségi állapotnak. albiol helyett akár ronaldo is lehet a középső védőnk,ha ez mond valamit. se elöl,se hátul nem lennénk gyengébbek tőleab1daL írta:daffy, vagy ferninho: ennyire gyenge Albiol? Mert olvasom, hogy ha Pepe nem játszhat akkor inkább játszon a fiatal, rutintalan (szvsz, főleg egy Clásicon) Varane. Jah és Carvalhoval mivan?
carvalho nem örvend túl jó egészségi állapotnak. albiol helyett akár ronaldo is lehet a középső védőnk,ha ez mond valamit. se elöl,se hátul nem lennénk gyengébbek tőleab1daL írta:daffy, vagy ferninho: ennyire gyenge Albiol? Mert olvasom, hogy ha Pepe nem játszhat akkor inkább játszon a fiatal, rutintalan (szvsz, főleg egy Clásicon) Varane. Jah és Carvalhoval mivan?
ha albiol játszik...végetekMessiFan91 írta:2 okból is jó lenne ha Pepe nem játszana:
1. gyengébb lenne a védelem
2. Pepe szabálytalanságait is megúszhatjuk
Egyértelmű, hogy jól járnánk ha Pepe sem tudna játszani, de ahogy te is mondtad, biztosan össze fogják drótozni. Csak akkor hiszek nekik, ha nincs ott a pályán... Addig semmi.d írta:Az nagy előny lenne, ha Pepe nem tudna játszani, de érzésem szerint össze fogják drótozni.
#David Villa# írta:Pont Pepe volt a madridisták számára létfontosságú, hogy hol játsszon. És pont most sérül le. Áj jaj. Majd akkor hiszem el, hogy nem játszik, ha nincs a gyepen. Addig fölösleges erről beszélni. Pepe, Khedira és Di Maria is ott lesz.