2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nyerünk a spanyolok ellen, és nem nyertek a klasszikuson.herr.toth írta:én eredménytől függetlenül de mocskosul várom a meccsetérzem h eljött a mi időnk. ha fejben rendben lesznek a srácok sztem nem tudják elkúrni mint múltkor. sérülésmentes mecs korrekt játékvezetéssel. ennyi kell ma estére.
egy kocsog kérdés:
ki mit választana??
nyerünk este spanyolok ellen(kézi EB)
győzelem a klasszikuson
MU szurkoló vok, csak mivel nem sok esélyt látok a Real győzelmére, gondoltam meghúzom a Barcát, jött már a QPR+Espanyol(micsoda meccs), és még kell ez. úgyhogy come on!!!Ilúvatar írta:Amen ! Bar madridista letedre eleg erdekes hozzaallasargyelan írta:remélem nyertek, 3000FT-ot nyrhetek Tippmixen.![]()
fogadni a kedvenc csapatodra a vesztesre
Az el clasico harom eselyes! Bar decemberben meg voltam gyozodve, hogy kikapunk toletek az idegenbeli teljesitmenyunk miatt, erre baromira kellemeset csalodtam![]()
Szerintem, nagykepuseg nelkul mondom, hogy nyerni fogunk megint. Az fix hogy be fogunk kapni legalabb egy golt. A tippeim: 1-2 vagy 2-3, ide. Egy gol kulonbseg lesz.
Vágom ki ez, de nem tudom, hogy ez nekünk jó vagy nem?Fecooo írta:a puskás-imitátor... így be tudod lőni?Cali írta:Valaki tud infot adni arról, hogy ki vezeti az esti meccset? Plusz pár szóban jellemezhetné is, ha véletlenül nem tudnám ki az?!(böcsületes neve muniz fernandez)
a puskás-imitátor... így be tudod lőni?Cali írta:Valaki tud infot adni arról, hogy ki vezeti az esti meccset? Plusz pár szóban jellemezhetné is, ha véletlenül nem tudnám ki az?!
nekem sem,az okát írtam lentebb,de azért megnézem. a vizsgák sem jöttek jókor,edzésre is koncentrálok,szóval a klasszikus az egyik utolsó dolog most,amire tudok figyelniMihu írta:Van még itt rajtam kívül valaki, aki annyira nem ég lázban az esti meccs miatt, hogy eszébe sem jut egész nap?![]()
![]()
Én is mindig a Madridra fogadok, és imádom ha elviszik a szelvényt.Ilúvatar írta:Amen ! Bar madridista letedre eleg erdekes hozzaallasargyelan írta:remélem nyertek, 3000FT-ot nyrhetek Tippmixen.![]()
fogadni a kedvenc csapatodra a vesztesre
Amen ! Bar madridista letedre eleg erdekes hozzaallasargyelan írta:remélem nyertek, 3000FT-ot nyrhetek Tippmixen.![]()
remélem nyertek, 3000FT-ot nyrhetek Tippmixen.Barcaman1993 írta:Srácok már csak "néhány óra". Addig kifogok ugrani a bőrömből.Nem tudom elmondani, hogy mennyire fontos lenne ma egy győzelem
Csak a Barca
a kedvedért írok levelet Pereznek h szoljon neki h edzés után emg ne fürödjönNagyon jol latod. Az a gondunk,hogy CR nem jar 1 hetig ugyanabban a ruhaban, grat.
az igaz, de azért ez így elég érdekesen hangzikherr.toth írta:ebben mi olyan huh de nagyon furcsa?? már az is baj ha vki ad magára??soadroli írta:Bocs, de ezt muszáj:
„Szeretek jól kinézni. Mikor reggel kinyitom a szekrényt egy órába telik, mire eldöntöm, hogy mit vegyek fel.” -Ronci![]()
hát ez kész
Nagyon jol latod. Az a gondunk,hogy CR nem jar 1 hetig ugyanabban a ruhaban, grat.herr.toth írta:ebben mi olyan huh de nagyon furcsa?? már az is baj ha vki ad magára??soadroli írta:Bocs, de ezt muszáj:
„Szeretek jól kinézni. Mikor reggel kinyitom a szekrényt egy órába telik, mire eldöntöm, hogy mit vegyek fel.” -Ronci![]()
hát ez kész