Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
rendben.balinteer írta:Tégy belátásod szerint.
Akkor kit szeretnél?kanty írta:Bob az ajánlatod tökéletesen megfelel...Neked.
Game!
Küldtem most én egyet, ez jobban tetszik, remélem megegyezünk.
Igazából eddig nem nagyon figyeltem, hogy hogy ment, mert egy cserét sem fogadtam még el. Socio és balinteer pedig egyezzenek meg, de én nem verem most az asztalt, hogy vissza a cserével. Socio nem hibás, bárki elfogadta volna ezt az ajánlatot, bár balinteert nem igazán értem. Ha kiegyenlítődik a csere nekem az is jó, ha nem, hát ez van...Slither írta:Eddig senki nem panaszkodott, pedig elég sok csere lement már.MichaaBee írta:Ezért kell a vétó idő. Slither, waiver ügyben még láttam rációt a döntésedben, de ezt most nem annyira értem.
Visszaállítottam az 1 napos vétózási időt, de nem a liga szavazós módot, mert az vmi oknál fogva 3 napra kitilolódik, hiába van 1 napra beállítva.
Esetleg ha Socio is beleegyezik, akkor esetleg visszaadhatná az Ibaka-Nelson 2-ős közül az egyiket, és akkor már nem annyira egyoldalú a csere.
Eddig senki nem panaszkodott, pedig elég sok csere lement már.MichaaBee írta:Ezért kell a vétó idő. Slither, waiver ügyben még láttam rációt a döntésedben, de ezt most nem annyira értem.
Szerintem nem hibáztat téged senki, én is elfogadtam volna az ajánlatot. Csak én nem kapok ilyen jó csereajánlatot...socio66 írta:jó,azért most ne én legyek a rossz.
nem az történt hogy véletlenül,vagy hirtelen felindulásból küldött egy trade-ajánlatot,én meg azonnal kaptam az alkalmon.
megkérdezte mások véleményét is,hagytam időt hogy átgondolja,kicsit alakítgattunk is az üzleten,szerintem nem volt inkorrekt a dolog.
nem mozdíthatatlan.kanty írta: Amit küldtem azzal mi volt a gond? Valahogy tudnánk közös nevezőre jutni, vagy Harden mozdíthatatlan?
Ezt mondtam balinteer-nek én is mert tárgyaltunk csere ügyben, hogy egy nagyon nem fogja megérni neki... Mind1. Most elég sokat vesztett... Majd rájön...Bob_Marley írta:Pakolgatom én jobbra-balra őket
Unalmas lenne csak belépni, s beállítani a napi rostert, kell mindig valami kis erősítés!
szerk. ez mi?
Nelson-Foye-HOWARD-Ibaka for Turner-Griffin?????
Ilyenkor azért tényleg kár, hogy nincs vétó
De velem is valaki légyszi-béci
adom Rondot cserébe meg kapom James-Bryant-Jordan-Stockton-Olajuwon pakkot....na?????Mert hogy ez a csere ami végbe ment, nem egyenlő, sőt baromi lehúzós az tuti !!!!!!!
Látod Bob csak szólnod kellett, és máris elfogadtamBob_Marley írta:Úgy látom velem már nem cserélget senki
A tegnapiak közül még mindig sok függőben van!
Mi van pupákok?:lol:
Valamire nyomjatok
Bob! Te 1hónapra előre kicserélgetted magadat! Hagy egy sort nekünk is a trade listán...Bob_Marley írta:Úgy látom velem már nem cserélget senki
A tegnapiak közül még mindig sok függőben van!
Mi van pupákok?:lol:
Valamire nyomjatok
Rendben. Most van 3 egész korrekt ajánlatom, úgyhogy türelmet kérek minden érintettől.Cumbee írta:@Michabee ha megnézed majd az ajánlatot és tetszik akkor elfogadhatod, nem várok már senkire. Ha pedig nem az igazi, akkor küld el, hogy te mire gondoltál.
az eredeti ajánlatot ha elküldöd,akkor deal.balinteer írta: Kicsit kibővítettem,ha így nem jó,visszatérhetünk az eredetire,de neked akk sztem sok lesz a spíler. :
Amit küldtem azzal mi volt a gond? Valahogy tudnánk közös nevezőre jutni, vagy Harden mozdíthatatlan?socio66 írta: griffin nálam van,ezért a pakkért én odaadnám.