Eazzy írta:A többségnek szerintem azzal volt gondja, hogy túlzottan megerősödött ezzel socio. Egyébként engem sem zavar a dolog. Mondjuk ilyen fizetési sapka ezeken a dolgokon segítene szerintem. Vagy nem? De mondom, én veled értek egyet. A Boston is volt olyan hülye, hogy odaadta Perkinst azért az ellenértékért...ugye Bob?
Én még mindig azt mondom, hogy 1 jó draft, vagy 1-1 kulcsember sérülése még mindig többet befolyásol a dolgokon mint egy ilyen trade. Másrészt én nem látom olyan eget rengetően durvának ezt a tradet. Jól van, kicsit egyoldalú lett, de pl Ibaka mellett a másik plusz ember már egy ügyes FA pickel, majdnem pótolható is volt és Soció sem kapott 4 plusz embert, mert kettőt ki kellett dobnia. Harmadrészt ezt a játékot az itteni managerek simán több mint a fele szerintem nem csak ésszel játssza, hanem durván bejátszik 1-1 döntésüknél a személyes szimpátia is, ami ugyan úgy torzít. Szóval csak annyit akarok ezzel mondani, hogy egy számunkra [auto_cenzúra] trade, nem biztos, hogy a 2 érintett fél részére is [auto_cenzúra] trade, márpedig itt az ő érdekeiket kell nézni nem a többiekét.
neobarca írta: Kanty!
Calderon és Gasol mozdítható nálad? Ha igen nézz légyszi közbe nálam... Smile
Targoncával tuti. Egyébként szerintem lesznek gondjaid.